עבור לתוכן

תוכנת שעון מעורר מוצלחת?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם,

כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר.

יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?

פורסם

מתזמן המשימות?

פורסם

+1

פורסם
  • מחבר

מתזמן המשימות?

איך משתמשים בו?

פורסם

תיצור scheduled task שמפעיל את כהתוכנה שאיתה אתה מנגן קבצי קול ופניה לקובץ שאתה רוצה לנגן. זה בסה"כ קובץ batch.

task scheduler רץ כ service אז לא תהיה שום בעיה מבחינת מצב מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את מה שאתה מדבר עליו, הוא מוציא לי הודעת שגיאה (מצורפת). זה אומר משהו? אני לא מצליח לראות את המשימה שיצרתי תחת "הראה את כל המשימות".

פורסם

"basic task "

על איזה קובץ של שיר יעשה את העבודה ..

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שעשיתי, אבל אז הוא הוציא עוד הודעה דומה.

פורסם

יש נגן מצויין לדעתי שנקרא AIMP ומה שקשור לתרד' הזה , הוא שיש לו אפשרות לשעון מעורר.

אני ממליץ אליו בחום :xyxthumbs:

פורסם

עכשיו יש לך משימה להבין למה אתה לא מצליח להקים משימה מתוזמנת. ;)

פורסם

אולי משהו בהגדרות שלך לא טובות ..

פורסם
  • מחבר

על זה לא חשבתי. אני אחפש את זה בהגדרות של WINAMP. או שזה נמצא במקום אחר?

הבעיה היא שהיום למשל לא התעוררתי כי השעון המעורר לא צילצל. אף אחד מהשעונים המעוררים שלי לא צלצל כי הייתה הפסקת חשמל במהלך הלילה, והמחשב לא נדלק. ככה שאף תוכנה פה לא תעזור לי.

התוסף שאתה ממליץ עליו נקרא Winamp Alarm או Winamp Alarmclock? גוגל מעלה את שניהם ;)

פורסם

למה אתה לא משתמש בפלאפון ודי?

פורסם
  • מחבר

אני עם נוקיה 1616. אני אקנה לעצמי סמארטפון כזה או אחר מתישהו, אבל בינתיים אני נהנה הרבה יותר להתעורר ממוזיקה שאני אוהב. אני יכול לשים את השעון המעורר של הטלפון כגיבוי. יותר מדי פאלטות היו באמת עם המחשב: או ששכחתי להגיד ב-Alarm שיעבוד, או שהייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונשאר כבוי אחריה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים