פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים שבת שלום לכולם,כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר. יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים תיצור scheduled task שמפעיל את כהתוכנה שאיתה אתה מנגן קבצי קול ופניה לקובץ שאתה רוצה לנגן. זה בסה"כ קובץ batch.task scheduler רץ כ service אז לא תהיה שום בעיה מבחינת מצב מערכת ההפעלה.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מחבר מצאתי את מה שאתה מדבר עליו, הוא מוציא לי הודעת שגיאה (מצורפת). זה אומר משהו? אני לא מצליח לראות את המשימה שיצרתי תחת "הראה את כל המשימות".
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים יש נגן מצויין לדעתי שנקרא AIMP ומה שקשור לתרד' הזה , הוא שיש לו אפשרות לשעון מעורר. אני ממליץ אליו בחום
פורסם 2012 בדצמבר 2412 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302213.msg4242798#msg4242798
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר על זה לא חשבתי. אני אחפש את זה בהגדרות של WINAMP. או שזה נמצא במקום אחר? הבעיה היא שהיום למשל לא התעוררתי כי השעון המעורר לא צילצל. אף אחד מהשעונים המעוררים שלי לא צלצל כי הייתה הפסקת חשמל במהלך הלילה, והמחשב לא נדלק. ככה שאף תוכנה פה לא תעזור לי. התוסף שאתה ממליץ עליו נקרא Winamp Alarm או Winamp Alarmclock? גוגל מעלה את שניהם
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר אני עם נוקיה 1616. אני אקנה לעצמי סמארטפון כזה או אחר מתישהו, אבל בינתיים אני נהנה הרבה יותר להתעורר ממוזיקה שאני אוהב. אני יכול לשים את השעון המעורר של הטלפון כגיבוי. יותר מדי פאלטות היו באמת עם המחשב: או ששכחתי להגיד ב-Alarm שיעבוד, או שהייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונשאר כבוי אחריה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.