עבור לתוכן

המלצה לרכישה ומעבר מערכת בין HDD ישן ל SSD חדש

Featured Replies

פורסם

מפרט המחשב שלי כיום :

Processor Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz, 3101 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)

Installed Physical Memory (RAM) 4.00 GB

AsusTek H61M/U3S3 - H61

1TB - SAMSUNG HD103SJ ATA Device

AMD Radeon HD 6700 Series

היום למעשה אני די מרוצה מהמחשב אבל רוצה לעשות בו שיפור קל, שהוא בעצם גדול - להוסיף SSD.

העניין הוא כזה, ההרדיסק של המחשב היום הוא בכונן אחד פיזי ובפועל C:, אשר מכיל 1TB ובאמת 900GB בערך תפוס, קבצי ה SYSTEM - בערך 60GB.

אני שוקל לקנות את ה SSD הבא של INTEL :

http://ksp.co.il/?uin=15533

ההרדיסק במחיר סביר וגם INTEL מציעים תוכנה שמשכפלת את ההרדיסק ל SSD, מבצעת ALIGN והכל בצורה פשוטה - העניין הוא שכל השיטות האלה של "שכפול" גם לא תמיד מומלצות ובוודאי לא מאפשרות בחירה של קבצים מסוימים או "רק המערכת" וכו'.

השאלה היא כזאת : איך עושים את המעבר הכי נכון של מערכת ההפעלה בין הכונן הישן לחדש? מה ההמלצה שלכם?

תודה לכל העוזרים!

:s05:

פורסם

הכי נכון - מתקינים מחדש.

הרבה יותר מסובך, ואולי בסופו של דבר גם ייקח יותר זמן מהתקנה מחדש של המערכת וכל היישומים - שימוש בתוכנת כמו Acronis כדי ליצור image (לדעתי הגרסאות האחרונות יודעות לעשות אותו aligned) - ובזמן היצירה מבקשים להתעלם מכל התיקיות שלא מהוות חלק מהמערכת עצמה (כל הסרטים / משחקים / דברים אחרים).

אם התוכנה של אינטל יודעת לעשות את זה - הרווחת.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי התקנה מסודרת של W7 ולאחר מכן רק העברה מסודרת של הנתונים(משתמשים,תוכנות וכו' - אשמח להמלצה כיצד)?

פורסם
  • מחבר

המון דברים מותקנים ומוגדרים במערכת הקיימת וזה גם מחשב שמשמש לעבודה ואני רוצה לעשות את המעבר נקי מסודר אבל גם לא לא להתעכב עם זה יותר מדי זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים