פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים במארזים עם ספק תחתון ניתן להתקין את הספק ב 2 אופנים :1. המאוורר כלפי מטה : היתרון אויר קר מגיע מבחוץ אל הספק, החיסרות לעיתים קרובות פתח האויר נחסם באופן חלקי או מלא בגלל פילטר שצובר אבק, שטיח וכ"ו, שערות ובמיוחד של בעלי חיים מגיעים למאוור והורסים אותו... יותר לכלוך מגיע אל הספק מהריצפה.2. המאוורר כלפי מעלה : יתרונות פחות לכלוך וגופים זרים עלולים להגיע אל הספק ולקלקל את המאוורר ולאבק את הספק וזרימת האויר טובה יותר חסרונות האויר חם קצת יותר מאויר מבחוץ...מה דעתכם בנושא ?
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים במערכת עם פוטנציאל פליטת חום גדולה ואוורור מספיק, הייתי שם למטה. במערכת עם פליטת חום לא גדולה שאמורה להיות שקטה הייתי שם למעלה וחוסך מאוורר במארז.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מחבר זה שהמאוורר נימצא כלפי הריצפה הוא פשוט אוסף את כל האבק לספק ואים יש חיות מחמד בבית אז השערות שלהם עלולות להסתובב סביב ציר המאוורר ואם לא מנקים את הפילטר (במידה ויש (וגם הוא מאט את זרימת האויר) כל שבוע אז בעצם חוסמים את האויר לספק !
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים חח בעיקרון לך לפי הלוגו של הספק ככה תדע איך בנו אותו נראה לי שזה יפתור לך את הדילמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.