פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים ה"צנועים" חוזרים אלינו עם חבילה חדשה (והפעם חבילה שהיא באמת indie) בשיטת שלם כמה שאתה רוצה... כאילו שלא בזבזנו מספיק כסף עד עכשיו הפעם ברשימה: Shank 2 Closure The Binding of Issac (+ Wrath of the Lamb DLC) Snapshot Indie game: The movie (סרט דוקומנטרי על יצירת משחקי אינדי) ולמשלמים מעל לממוצע: Legend of Grimrock Dungeon Defenders (+ DLC) https://www.humblebundle.com
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים מישהו יכול לומר לי באיזה אופן מקבלים את הקוד מעל הממוצע,האם בתור משחקים נפרדים או קוד אחד?ואם נפרדים- האם הDLC של Dungeon Defenders גם בא בנפרד מהמשחק?(פשוט יש לי את המשחק עצמו).
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים ה DLC מגיע מחובר למשחק, כל משחק מגיע בנפרד.יש אפשרות ל STEAM KEY אם אתה רוצה (כמוני).במקרה שאתה משתמש ב STEAM KEY על משחק שיש לך הוא פשוט יעדכן את התוכן הנוסף, לי למשל היה The Binding of Issac ב STEAM בלי ה DLC וזה עדכן את המשחק. היה נחמד אם ה DLC והמשחק עצמו היו בקוד נפרד ואז הייתי יכול להשתמש ב DLC ואת המשחק עצמו לתת למישהו.
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים יש אפשרות ל STEAM KEY אם אתה רוצה (כמוני). איך אפשר לקבל מפתחות במקום הלינקים להורדה ישירה? עדכון: גוגל ידע את התשובה
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים חשוב להדגיש שה CD KEY ל STEAM הוא בנוסף לגירסת DRM FREE ולא במקום את האמת גם אני בהתחלה התקשתי למצוא את הקודים למרות שהקישור כתוב דיי בגדול בעמוד של ההורדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.