פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית.אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים:32 אינץ / 40 אינץFull hd100 hzעדיפות לטכנולוגיית LEDוחיבור usbושני חיבורי hdmi לפחות.אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי.תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי.תודה מראש
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית.אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים:32 אינץFull hd100 hzעדיפות לטכנולוגיית LEDוחיבור usbושני חיבורי hdmi לפחות.אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי.תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי.תודה מראשהבדל בין LED לLCD הוא בעיקר הגודל,הצבעים וזמן ה"חיים" של הטלויזיה.אני חושב שראיתי 32 אינץ לד 3D של היסנס במחיר הזה,אני חושב שזה יכול להשתלב טוב עם ה3D של הPS3.ואני חושב שיש גם SMART TV במחירים האלו...
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים LCD זה סוג של פאנל תצוגה.LED זה סוג של תאורה (שכל פאנל LCD דורש).כל טלוויזיות ה-LED מכילות פאנל LCD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.