פורסם 2012 בדצמבר 1412 שנים יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנהלאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכוהחלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקעמאז אין לי גישה אליוניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULTכל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1רעיונות למישהו?
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים גם הנתב שלי DIR-655 של D-LINK התקלקל בצורה דומה לאחר פחות משנה, שלחתי אותו למעבדה שלהם במגשימים 20 בפתח תקווה.מקווה שאקבל אישור להחלפה שלו, חיברתי נתב ישן בן 8 שנים של אותה D-LINK ועובד פנטסטי.
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים "שברת" אותו מה שנקרא bricked זה כמו לכבות מכשיר במהלך עדכון קשוחה...בכל מקרה יש ים מדריכים באינטרנט לפתור את הבעיה, אם אתה מסתבך האחריות הינה הפיתרון
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים כל עוד הנורות לא מהבהבות בקצב אחיד, הנתב לא Bricked. בהנחה והתהליך הגיע ל 100%, ניסית לנתקו מהחשמל ולהחזיר?
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים ת'אמת שקרה לי BRICK עם נתב TPLONK TL-WR741NDעשיתי עדכון גרסה לפי ההוראות והוא נתקע באמצע התהליךאחרי שעה עשיתי לו כבר ריסט - וזה לא עזר, גם לאפס אותו לא עזר.פשוט מת :-(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.