פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים ב- 3 לדצמבר נשלחה אליי חבילה מ PPC ומסתבר שיום אחרי (ברביעי לחודש) זה כבר הגיע ארצה לבית המכס בתל אביב. מהרביעי ועד עכשיו אין שום עדכון על החבילה (יש לי מס' מעקב). אתה מתקשר אליהם, אומרים לך זה יכול לקחת חודש עד שישחררו את החבילה. כל כך מעצבן ש PPC מתעקשים לשלוח רק עם priority של USPS. אני אמצא פתרון לעקוף את הצרה הזאת מהיום והלאה. :'(
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים אלי נשלחה חבילה ב03.11.12 ועד כה לא הגיעהבדואר ישראל כתוב שאין נתונים לגבי דואר...לפני כן היתה לי חבילה תקועה שם שבועיים...אז נראה מתי אקבל את החבילה הזו.המכס הדרדר באופן משמעותי או שבגלל BF הם קצת יותר עמוסים (נותנים עדיפות לחבילות אקספרס וכאלה).
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים אמרתי לך שלחבילות מ PCC לוקח זמן להגיע ( 3 שבעות +-)...זה או USP P או משלוח דרך חברה צד ג' (יקר יותר כי אתה תשלם גם על משלוח בתוך USA וגם על המשלוח לארץ + מסים ).פעם הבא פשוט כך ספר 3-4 שבעות ותכנן ככה את סדר הפעולות
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים מחבר כן. החבילה הראשונה גם לקח המון זמן. לפחות לא אכלתי מכס. חשבתי שאולי זה מקרי (הזמן הגעה). מסתבר שלא. :\
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים לא יודע איך זה בת"א,בירושלים אתה יכול לדעת לרוב את סיבת העיכוב, ולספק את המסמכים הדרושים אם יש צורך.לרוב, תוך יומיומיים כבר פותחים את החבילה במידה ומעכבים אותה.
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים מחבר התקשרתי לדואר אמרו לי זה במכס. הדבר היחידי שהם יכלו להגיד לי שזה הגיע ברביעי ומאז זה שם. ממש מבעס איזה סחבת על סתם. אם PPC עשו מה שביקשתי אז גם הפעם לא יהיה מכס.
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים עדי, תתקשר למכס , לא לדואר. ותשאל אם יש סיבה לעיכוב. יכול להיות שהם צריכים העתק של החשבונית כדי לשחרר את החבילה באותו יום, במקום לנסות להעריך כמה התכולה שווה, וזה יכול לקחת זמן. יכול מאוד אפילו להיות שאם יש דברים שהם לא מזהים - הם מנסים לפענח במה מדובר לצרכי מיסוי. שמעתי על מקרה שהמכס עיכב חבילה מPPCS בטענה שמדובר בחלקים לרכב ויש צורך באישור משרד התחבורה .
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים מחבר צריך להיות רשום שזה למחשב. ככה זה היה פעם שעברה גם. אני אתן לזה עוד כמה ימים.
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים כרצונך.לדעתי אתה יכול לחסוך את הימים הללו.ושוב, המכס לא טיפש. לא מעט פעמים אנשים מנסים לרשום על החבילה תכולה שאינה קשורה לתכולה בפועל כדי לרמות אותו מבחינת המיסוי או האישורים הנדרשים.
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים מחבר שאלתי חבר ששלח את החבילה שלו לפניי וגם אצלו זה על אותו סטטוס. כנראה שסתם לחץ בגלל המבצעים של חודש נובמבר.
פורסם 2012 בדצמבר 1112 שנים יש לי חבילה שמעוקבת עוד מה 1.12.12 למרות שזאת חבילה "מהירה" דרך dhl. ולא שיש לי בעיה בלשלם מכס, אלה "לממן" את המכס המעצבן של מדינת ישראל.
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים אני ביצעתי הזמנה מ-HANDTEC ב-4/12 דרך רויאל מייל. באתר של רויאל מייל כתוב שהמוצר הגיע למדינת היעד. באתר דואר ישראל אין פרטים לגבי המוצר. תוך כמה זמן זה אמור להגיע אליי? איך אני מברר מה הסטאטוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.