עבור לתוכן

הזרמת משחק מחשב ממחשב נייח לנייד

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק.

אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה.

שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד.

יש לכם רעיונות? :s05:

פורסם

מה המרחק הפיזי מהנייח לטלוויזיה ?

פורסם
  • מחבר

בערך 10-11 מטרים, אבל אם להעביר כבל כמו בנאדם ולא למתוח אותו זה יותר.

פורסם

אני לא "מומחה" או משהו בסגנון , אבל במקרה כמו שלך הייתי מעדיף כבל , שנותן לי יותר אמינות ..

אני מאמין שיש כבל HDMI של 15 מטר ויותר ..

ראה שרשור

פורסם

אפשר להגיע ליותר...

פורסם
  • מחבר

גם רעיון.. אבל שוב, בשביל להעביר כמו שצריך (אתם יודעים, על הקיר למטה) צריך סביבות 20 מטר.. ואני לא יודע כמה טוב זה יעביר וידאו

פורסם

אני מאמין יותר טוב מאלחוטי . אל תשכח שבמשחקי רשת יש משמעות ענקית ללאגים ..

ד"א - אם זה לא היה ברור , התכוונתי שתחבר את הנייח לטלוויזיה דרך HDMI , אך עדיין נשארה לך הבעיה של המקלדת והעכבר .. ( אלא אם אתה משתמש באלחוטי )

פורסם

אם תפתור את הבעיה של הכבל / streaming, איך תשלוט על המשחק? אני בטוח שלשלט XBOX רדיוס קליטה קטן מ11 מטר.

ואם תפטור את הבעיות תגיד לי. מזמן רציתי לנסות GW2 עם שלט :lol: (ברצינות)

פורסם

להעברה של אות וידאו למרחקים ארוכים (כאלו שHDMI עושה בהם בעיות - וזה כולל 20 מטר למשל) יש את הפיתרון של HDMI to CAT5E , בצד אחד יש את המתאם שממיר את האות לכבל הרשת (שאין לו בעיה עם מהירות גבוהה במרחק כזה) ובצד השני יש עוד מתאם (אני חושב שהוא מקבל את המתח מהמתאם הראשון) שממיר את האות חזרה לכבל HDMI .. רק שהעסק לא זול כל כך .

פורסם
  • מחבר

אם תפתור את הבעיה של הכבל / streaming, איך תשלוט על המשחק? אני בטוח שלשלט XBOX רדיוס קליטה קטן מ11 מטר.

ואם תפטור את הבעיות תגיד לי. מזמן רציתי לנסות GW2 עם שלט :lol: (ברצינות)

זה שיש מאריכים (או יותר נכון usb repeaters) לאורכים של 10-20 מטרים אני יודע, אבל על כבלי HDMI כל כך ארוכים לא ידעתי שבאמת עובדים..

כבל + מאריך USB עולים בערך 40 דולר ביחד.

אני אעדכן איך זה עובד :)

פורסם

מעקב.

הרבה זמן כבר רציתי לעשות משהו כזה, אבל אני לא ממש רוצה להעביר כבלים.

מחכה לעדכונים :)

פורסם

מתחתי פעם כבל VGA למרחק של 25 מטר לא עשה לי בעיות...

פורסם
  • מחבר

VGA זה לא HDMI...

הזמנתי, מחכה שיגיע :xyxthumbs:

פורסם

רגע , אתה תמתח גם כבלים למקלדת והעכבר ?

פורסם

במקום למתוח כבלים מחדר לחדר, חשבת אולי להעביר את המחשב קרוב לטלווזיה? או ההפך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים