פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים אהלן,המחשב התחיל קצת להתעייף לאחרונה ולוקח לו הרבה זמן יחסית לפעם לעלות , העבודה עם המחשב קצת יותר איטית ממה שהיתה בהתחלה.הייתי שמח אם תמליצו לי על כמה תוכנות לניקוי קבצים סתמיים על המחשב שמכבידים עליו ,וגם תוכנות אנטי ריגול מומלצות.כרגע יש ברשותי :superantispywarebalwarebytesregclean pro(כולן מעודכנות)
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים אם יש לך הרבה מקום תפוס בהארד דיסק תעשה ניקוי ממשחקים כבדים שאתה לא משתמש בהם ומתוכנות קטנות שסתם יושבות על המחשב שלפעמים עובדות גם ברקע.בצורה הזאת פיניתי 60GB השבוע, כולל איחוי קטן למערכת והמחשב חזר לתפקד נורמלי ויותר מהיר מהמ שהיה בחודש האחרון.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מחבר הדוד משה ,התקנתי וסרקתי עם ה HiJackThisאבל הוא אומר לי שסימון הקבצים הלא נכונים למחיקה יכול לפגוע לי בתפקוד המערכת. שורה תחתונה הוא אומר לי שצריך לדעת מה למחוק...איך אני בודק מה למחוק ומה לא?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים http://hijackthis.de/תדביק שם את התוצאות של HijackThis והוא יאמר לך על כל דבר מה כדאי לעשות איתו.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים כמו שהמליצו לי מתראד אחר הכי טוב זה לעשות התקנה מחודשת של ווינדוס, הרי זה בחינם כי יש לך את זה יחד עם המחשב והססמא לוינדוס נמצאת בתחתית המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.