פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים תהיתי לי ..האם הגישה הכי בטוחה לחשבון בנק דרך האינטרנט תהיה באמצעות LIVE USB של הפצת לינוקס כלשהי(עדכנית) עם דפדפן עדכני?ככה אני בטוח נמנע מKEYLOGGERS\וירוסים וכו'?או שזה שטויות וחשוף באותה מידה כמו וינדוס עם דפדפן עדכני ואנטי וירוס?
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים האימייל שלי מאובטח יותר מהמשתמש בבנק פועלים.וחזרה לנושא: בINTERNET SECURITY של KASPERSKY יש אבטחת דפדפן והוא מזהה אתרים שצריך לאבטח (כמו אתר שהבאתי לדוגמא).
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים היום מקסימום יש לך קילוגר יכולים רק לראות מה יש לך בבנק. רוב הבנקים לא מאפשרים לעשות פעולות כמו העברות לצד שלישי אלא רק עם את באה לבנק וחותמת על מסמכים .
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים ממש ממש לא נכון. צריך רק פעם אחת לחתום בבנק ואז אפשר לעשות באתר האינטרנט כמעט כל דבר, כולל העברת כספים לחשבונות של אנשים אחרים.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים העברת כספים לחשבונות של אנשים אחרים, מתאפשרת למיטב ידיעתי רק לאחר חתימה בסניף עבור חשבונות ספציפיים.קנייה ומכירה של מניות עלולה להיות בעייתית יותר למי שחשבונו נפרץ...
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחבר חברים,אפשר לחתום בבנק ולאפשר העברה של כספים לכל חשבון שאני רוצה אבל לא זו השאלה.השאלה היא מה ה"גישה" הכי בטוח לגשת לחשבון כזה?livecd בחיבור קווי יהיה אמין יותר מווינדוס עם אנטיוירוסים,פיירוולים ואנטי רוגלות?מאובטח יותר? או עדיין חשוף?
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים להתקין Oracle VM VirtualBox להפעיל בו רק דפדפן ולחזור למחשב הרגיל לשאר הדברים
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים ^מסכים.אין גישה בטוחה ב100%, אבל עם VM, אנטיוירוס ופיירוול במחשב ובVM אתה דיי בטוח לדעתי.פשוט כי השילוב הזה לא נפוץ, מישהו שירצה לפרוץ לך למחשב/חשבון ויראה שזה קשה מהממוצע יעבור לאדם הבא..יותר חשוב לדעתי לקבוע סיסמא טובה לחשבון. בגדול: לא מילים נפוצות, סיסמא ארוכה ובשום פנים ואופן לא סיסמא זהה לסיסמאות אחרות שיש לך.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים http://www.nytimes.com/2012/11/08/technology/personaltech/how-to-devise-passwords-that-drive-hackers-away.html?src=me&ref=general&_r=1&
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים http://www.nytimes.com/2012/11/08/technology/personaltech/how-to-devise-passwords-that-drive-hackers-away.html?src=me&ref=general&_r=1&Earlier this year, a hacker claimed he was able to crack into Mitt Romney’s Hotmail and Dropbox accounts using the name of his favorite petAwesome
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.