עבור לתוכן

למה מערכת ההזדהות בחברת HOT כל כך נוקשה ומסורבלת?

Featured Replies

פורסם

סך הכל רציתי לברר מה החבילה והמחיר של הטלוויזיה. למה לעשות לי חיים כל כך קשים? :nixweiss:

זה מתחיל מזה שבמענה האוטומטי אני צריך להקליד מספר טלפון כדי להזדהות. למה? בתקופה שנפתחו כל כך הרבה חברות סלולאריות ואנשים מחליפים מספר טלפון כל שני וחמישי, למה מכריחים אותי להזדהות עם טלפון ולא תעודת זהות? כל פעם אני צריך לקשקש (פעמיים) טלפון כדי לעבור לתפריט הבא במענה הקולי.

לאחר כרבע שעה (אני מוכרח לציין שזמן ההמתנה התקצר וזה זמן סביר להמתין), עונה לי נציגה חביבה (את השם לא ביררתי) ושואלת אותי תעודת זהות. לאחר שאמרתי את המספר, היא ביקשה ממני מספר הוראת קבע. למה? :'( מאיפה אני זוכר את הפרט הזה? לא מספיק לתת מספר בנק, כרטיס אשראי, משהו יותר פשוט כדי להזדהות?

בכל חברה אחרת שאני משלם לה (אם זה אינטרנט, לפאלפון) אני מספר רק תעודת זהות ושם, ובמקרה הרע את ארבעת הספרות של כרטיס האשראי. מאיפה לקחתם הוראת קבע עכשיו?

פורסם

היא מבקשת את הארבע ספרות אחרונות של האמצעי תשלום שלך.. אם אתה משלם בהוראת קבע למה שהיא תבקש כרטיס אשראי? גם ככה לא אמור להיות לה את הפרט הזה. אם תשלם לפלאפון בהוראת קבע אז גם שם יבקשו את זה ממך.

ובלי קשר, סתם שתדע, המספר של חשבון הבנק שלך מופיע על הכרטיס אשראי עצמו.. ככה שאתה לא צריך להיות כזה דרמטי.

פורסם
  • מחבר

אבל היא לא ביקשה מספר חשבון :bash::kopfpatsch::s07:

פורסם

זה מה שמפריע לך!!!!???

באמת שהחברה הזאת קצת.... (אשכרה בשביל לא לנבל את הפה שכל אחד ישלים לפי רצונו חח)

אותי מעצבן שמה שאמרת זה עוד מילא לשרות לקוחות כי אתה יכול לשנות פרטים במנוי אבל השאלה היא למה לעזאזל בתמיכה הטכנית רוצים את כל הפרטים האלה???

מלא פעמים יוצא לי לשאול את הנציגים למה? והם עונים לי שאלה הנהלים ואין להם מושג.. כאילו תחשוב באמת(זה מילה במילה מה שאני אומר להם כל פעם חח) מה אני פורץ לבתים של אנשים לוקח את הטלפון של הבית ומתקשר להוט לתקן להם את האינטרנט בבית? למה אתם צריכים 4 ספרות אחרונות? ויותר מזה למה אתם אפילו צריכים את השם שלי? בבדיקה הראשונה תעשה בדיקת מהירות שיופיע גם אצלך במחשב התוצאות ואז תראה אם באמת צריך לפתור משהו או לא..כאילו מה הם פוחדים שהתמיכה שלהם תהרוס את האינטרנט לבנאדם שהכל עובד אצלו?

עוד משהו שמעצבן אותי ממש!, זה שאני מודה שאני תמים/טיפש, פעם בחודש שאני מתקשר אליהם לתמיכה הנציג שואל אותי "האם הטלפון של הבית עובד" אז אני עונה לו: "כן השיחה שלי עכשיו איתך היא מהטלפון של הבית", אז הוא אומר לי "טוב אז אני מאפס את המודם מאצלי ואז נראה מה קורה טוב?" אז אני עונה "סבבה", מה שקורה כשמאפסים את המודם זה שהשיחה מתנתקת כי אין קו.. ובמקום לחזור אליי או משהו אז כלום, בעיה שלך.. באמת שהם טיפה ....(שוב השלם כאוות נפשך חח).

סורי על העצבים פשוט בדיוק השבוע אני בריב איתם כשכרגיל היו לי 4 טכנאים בבית בשבוע וחצי והם עדיין לא יודעים למה באמצע היום פתאום לשעה שעתיים האינטרנט שלי צונח ל0.2 מגה(במקום 30).

פורסם
  • מחבר

היה לי סיפור דומה לשלך. אני שואל אותם את אותה השאלה (למה מתוך 12 מגה אני מקבל מהירות של חבילת 1.5 מגה), ועונים לי "ככה זה, יש תקלה". אני שואל אותם "כמה זמן זה עוד יימשך? הם אומרים שזה תקלה של שבוע, שבוע וחצי גג". אני אומר להם שהמהירות שאני מקבל נמשכת כבר יותר מחודשיים". הם חוזרים על אותו משפט שזה תקלה זמנית.

ברוך השם שלאחר שנה זה עבר והבעיה כבר לא קיימת.

פורסם

מספר הוראת הקבע הוא מספר החשבון :|

פורסם
  • מחבר

מספר הוראת הקבע הוא מספר החשבון :|

טוב שלא דפקת לי את התמונה של triple facepalm כי יש לי תואר בכלכלה וזה פרט מאוד חשוב לדעת בחיים.

פורסם

לא צריך תואר בכלכלה בשביל לדעת את זה

פורסם

אם אלו היו הבעיות של הוט הם היו במצב מצויין :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים