פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים היי,רציתי לדעת מה לדעתכם הספרים שכל אדם צריך לקרוא? אילו ספרים שינו את תפיסת העולם שלכם? לא חייב להיות בהכרח ספרי coaching או פיתוח עצמי.תודה!
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים בראש ובראשונה - 1984I robotBrave New Worldהפילוסופיה הבלתי גמורה של העכבריםוזה רק קצה הקרחון - כרגע בתקופה בחיים שאין לי כמעט זמן אני מסיים ספר לחודש - פעם זה היה ספר או יותר בשבוע.אגב אני אוהב ספרים - לא מתחבר עדיין לספרים דיגיטליים למינהם - יש משהו בתחושה של הנייר , של הדפדוף שאי אפשר להעביר באמצעים אלקטרוניים.
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513248.0האדם מחפש משמעות - ויקטור פרנקל
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים בראש ובראשונה - 1984I robotBrave New Worldמחזק. אם אלה מצאו חן בעיניך אתה צריך גם לקרוא את פרנהייט 451.
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים מה יהיה? כל שנה אותו דיון?לצערי אני כבר כמעט ולא קורא (ספר-שניים בשנה) ספרים ששינו את תפיסת עולמי?mein kampf. הספר עצמו גרוע. אין סוף גיבובים של אדם מטומטם, אך הקונטקסט ועצם העובדה שהספר הוא רב מכר במדינות ערב, מסביר לך בצורה מדהימה מי האויב של העם היהודי.ראמיאנה - אפוס אדיר אחד מני רבים וטובים (דנטה, לוסט פרדיס, יוליוס קיסר). קראתי את הספר עם פרשנות וזה מדהים עד כמה הדבר הזה עמוק1984 - הספר הראשון שבגללו התחלתי באמת לחשוב. למעשה הספר הזה אחראי רבות למי שאני כיוםמועדון קרב - פעם כבר כתבתי פה על הקשר המיוחד שלי לספר ולסופר, אינני ארחיב שוב. הספר חובה.כל הספרים של נרניה (צריך לדעת איך לקרוא את הספר וברגע שמבינים את זה, רואים עולמות חדשים)כל הספרים של מאיר כהנא במיוחד: האתגר, לשכים בעיניכם ומעל בימת הכנסת. את כולם ניתן לקרוא בחינם וחוקי ברשת
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים מחזק. אם אלה מצאו חן בעיניך אתה צריך גם לקרוא את פרנהייט 451.בוודאי שקראתי אותו...
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים חוכמת הכאב - אנדרו מילרהזר - אלבר קאמיהטאו של הפיסיקה - פריטיוך קפרא (?); על הפרדוקסליות בדברים/בקיום/בפיסיקה (דרך תורת הקוונטים ואמונות המזרח)גדל, אשר, באך - דאגלס הופשטטראני אישית לא מחובבי 1984, אבל נראה שהוא תפס חזק...
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים "וקראתם דרור" רונית לוינשטייןהספר נכתב לזכרו של אל"מ דרור וינברג הי"ד, מח"ט חברון, היה הקצין הבכיר ביותר שנהרג במהלך האינתיפאדה השנייה.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים למי שאוהב הסטוריה ופיסיקה להמונים:אתה בטח מתלוצץ, מיסטר פיינמןהקוסם מארץ קווארק רוברט גילמורe=mc2 סיפורה של התגלית הגדולה בהיסטוריה דייויד בודאניס
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מחבר תודה תודה!הוספתי כמה מהספרים לרשימת הקריאה שלי.נץמצטער, קראתי את הארוקי מוראקאמי south of the border west of the sun לא התרשמתי בכלל..לי לצערי אין הרבה ספרים (כי לא היה לי הרגל לקרוא, עד לא מזמן) אבל ספרים שכן שינו את תפיסת העולם שליThe Paradox of Choice: Why More Is Less - Barry SchwartzInfluence: The Psychology of Persuasion - Cialdini, Robert
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.