עבור לתוכן

מחשב ישן עם סטים ומחשב חדש עם סטים...

Featured Replies

פורסם

היי חבר׳ה, עכשיו יש לי את המחשב שלי שהוא למשחקים והוא כבר ישן ואני רוצה להחליף אותו ולקנות חדש...עכשיו הסטים שיש לי עכשיו במחשב שאני כותב ממנו הישן , איך אני פשוט מעביר את כולו את הסטים למחשב החדש? זאת אומרת כשאני אקנה מחשב חדש אני אתקין שם ווינדוס גם מקורי כמו פה ואיך אני יכול להתקין שם את הסטים בלי שיחשבו שאני עושה ריבוי משתתפים? הבנתם אותי?

פורסם

כל עוד אתה לא מחובר במקביל בשני המחשבים לסטים לא צריכה להיות בעיה.

ברגע שתתקין את סטים במחשב החדש הוא יוריד ויעדכן את כל המשחקים.

פורסם
  • מחבר

כל עוד אתה לא מחובר במקביל בשני המחשבים לסטים לא צריכה להיות בעיה.

ברגע שתתקין את סטים במחשב החדש הוא יוריד ויעדכן את כל המשחקים.

קודם כל תודה =]

דבר שני אני פשוט מקבל את המחשב החדש מתקין עליו את הווינדוס ומתחיל להוריד את הסטים ואת ה-ORIGIN אבל לפני כל זה אני פשוט מוחק לגמריי את הסטים מהמחשב הישן לא משאיר לו זכר כלל!!!

עכשיו אני פשוט מוריד את הסטים והאוריגי'ן למחשב החדש מתחיל להוריד את כל המשחקים וזה מוריד גם את השמירות והכל הכל?

פורסם

אין צורך למחוק את הסטים מהמחשב הישן, פשוט אל תפעיל אותו יותר וזה יספיק.

את השמירות אתה צריך להעביר ידנית (יש משחקים מסויימים שעובדים עם steam cloud שמאפשר לשמור את השמירות באינטרנט ואז לא צריך לעשות את זה, אבל למיטב הבנתי רוב המשחקים לא תומכים בזה).

אתה יכול גם להימנע מלהוריד מחדש את המשחקים ע"י כך שתגבה את תיקיית ה-steam שלך ותעתיק אותה למחשב החדש (יש הסבר כאן).

פורסם
  • מחבר

אין צורך למחוק את הסטים מהמחשב הישן, פשוט אל תפעיל אותו יותר וזה יספיק.

את השמירות אתה צריך להעביר ידנית (יש משחקים מסויימים שעובדים עם steam cloud שמאפשר לשמור את השמירות באינטרנט ואז לא צריך לעשות את זה, אבל למיטב הבנתי רוב המשחקים לא תומכים בזה).

אתה יכול גם להימנע מלהוריד מחדש את המשחקים ע"י כך שתגבה את תיקיית ה-steam שלך ותעתיק אותה למחשב החדש (יש הסבר כאן).

אני לא יודע :S

אני מפחד מה סטים יחשבו אולי הם יחשבו שאני מעביר משחקים ממחשב למחשב...ויש לי רק איזה 13 משחקים זה הכל!

ביניהים 10 מולטיפלייר שאני חושב שלכל המולטי יש שמירות בפנים כבר, לא?

פורסם

טוב, כיוון שבכל מקרה אתה לא מתכנן להשתמש יותר בסטים הזה אז אין חשש להסיר אותו :) אבל מספיק שתעשה logout מהמשתמש שלך בסטים במחשב הישן (ולא תתחבר שוב) ומבחינת valve אתה לא משתמש בו יותר.

על איזה שמירות אתה מדבר? כל משחק מנהל את השמירות שלו בעצמו. אם זה משחק שכל השמירות הן ברשת וקשורות לפרופיל שלך, אז ברור שאין צורך להעביר אותן.

פורסם

אני משתמש ב STEAM שלי באופן קבוע מ 2 מחשבים שונים. פשוט ברגע שאתה מתחבר ממחשב אחד זה מנתק במחשב השני :nixweiss:

בכל מקרה אם יש לך סטים מותקן עם הרבה משחקים עדיף לך פשוט להעתיק את כל התיקיה של סטים מהמחשב הישן למחשב החדש. כל המשחקים שלך יעברו עם השמירות והתוכנה רק תוריד קבצים קטנים בשביל לסיים את ההתקנה במחשב החדש או משתמשים ב 2 מחשבים (למשל נייד ונייח).

סטים חשבו על זה שאנשים קונים מחשב חדש כל כמה זמן, אין בעיה להעביר את התוכנה ממחשב למחשב ואין בעיה להאיר אותה על כמה מחשבים.

פורסם

לא רק שאתה יכול לישתמש בסטים במחשבים שונים

אתה יכול גם לשחק באותם המישחקים

מה שכן רק חשבון בודד יכול להיות פעיל בכל רגע נתון

עם מחשב אחר פעיל באותו הזמן ,הסטים אומר לך את זה ולא נותן לך להפעיל אותו עד שהמחשב האחר מנותק

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב STEAM שלי באופן קבוע מ 2 מחשבים שונים. פשוט ברגע שאתה מתחבר ממחשב אחד זה מנתק במחשב השני :nixweiss:

בכל מקרה אם יש לך סטים מותקן עם הרבה משחקים עדיף לך פשוט להעתיק את כל התיקיה של סטים מהמחשב הישן למחשב החדש. כל המשחקים שלך יעברו עם השמירות והתוכנה רק תוריד קבצים קטנים בשביל לסיים את ההתקנה במחשב החדש או משתמשים ב 2 מחשבים (למשל נייד ונייח).

סטים חשבו על זה שאנשים קונים מחשב חדש כל כמה זמן, אין בעיה להעביר את התוכנה ממחשב למחשב ואין בעיה להאיר אותה על כמה מחשבים.

סבבה אז אני פשוט אמחק ללא זכר את סטים מהמחשב הישן ופשוט אוריד ואתקין מחדש..אני מעדיף שלא יהיו שמירות מאשר שתיהיה בעיה :S

פורסם

אני יסביר את זה בפשטות, אתה לא יכול להיות מחובר בשני מחשבים באותו זמן, אבל אתה כן יכול שהכל עדיין יהיה מותקן בשני המחשבים ורק איפה שתרצה להפעיל תוכל להתחבר עם המשתמש שלך.

פורסם
  • מחבר

אני יסביר את זה בפשטות, אתה לא יכול להיות מחובר בשני מחשבים באותו זמן, אבל אתה כן יכול שהכל עדיין יהיה מותקן בשני המחשבים ורק איפה שתרצה להפעיל תוכל להתחבר עם המשתמש שלך.

זאת אומרת שהמשחקים יכולים להיות בשני המחשבים???

זה לא הגיוני :S אני רוצה להפעיל רק מהמחשב החדש זה הכל ולמחוק את הישן.

פורסם

זאת אומרת שהמשחקים יכולים להיות בשני המחשבים???

זה לא הגיוני :S אני רוצה להפעיל רק מהמחשב החדש זה הכל ולמחוק את הישן.

כן, כן, וכן. כמה פעמים צריך לומר כן?

כשאתה קונה משחק בסטים, אתה מקבל רשיון למשחק לחשבון שלך, ולא למחשב. כלומר לא משנה מאיזה מחשב תיכנס לחשבון הזה, תוכל להתקין ולהפעיל את המשחק. הדבר היחיד שאתה לא יכול לעשות הוא להיכנס לחשבון שלך משני מחשבים במקביל.

פורסם
  • מחבר

כן, כן, וכן. כמה פעמים צריך לומר כן?

כשאתה קונה משחק בסטים, אתה מקבל רשיון למשחק לחשבון שלך, ולא למחשב. כלומר לא משנה מאיזה מחשב תיכנס לחשבון הזה, תוכל להתקין ולהפעיל את המשחק. הדבר היחיד שאתה לא יכול לעשות הוא להיכנס לחשבון שלך משני מחשבים במקביל.

סבבה אז כשאני אקבל את המחשב החדש אני אמחק פשוט את הסטים והכל שקשור אליו מהמחשב הישן ואחבר אותו לחדש...

כי זה לא הגיוני שוב :S

תחשוב שהחשבון שלי עובד עדיין במחשב השני גם אם הוא לא מחובר...הבנת? המשחקים והכל פועלים לפי המחשב הישן!

עכשיו אני אמחק ופשוט אתקין במחשב החדש איך זה התשנה? זה מאוד מסובך, לא?

פורסם

בפעם האחרונה, אתה לא מבין, אבל יש חשבון, אתה יכול להתחבר אליו או שלא... אפשר לעשות LOG IN ואפשר לעשות LOG OUT... אם אתה רוצה להתחבר עם חשבון אחר, אז אתה עושה LOG OUT ואז החשבון כבר לא עובד במחשב... באותה מידה אפשר אחרי זה להתחבר מחשבון אחר... אתה לא יכול להשתמש במשחקים של חשבון אחד מחשבון אחר או אם אתה לא מחובר לכן זה לא בעייתי, וזה לא נחשב לא חוקי, זה כל ההיגיון ב-STEAM ו-ORIGIN.

פורסם
  • מחבר

בפעם האחרונה, אתה לא מבין, אבל יש חשבון, אתה יכול להתחבר אליו או שלא... אפשר לעשות LOG IN ואפשר לעשות LOG OUT... אם אתה רוצה להתחבר עם חשבון אחר, אז אתה עושה LOG OUT ואז החשבון כבר לא עובד במחשב... באותה מידה אפשר אחרי זה להתחבר מחשבון אחר... אתה לא יכול להשתמש במשחקים של חשבון אחד מחשבון אחר או אם אתה לא מחובר לכן זה לא בעייתי, וזה לא נחשב לא חוקי, זה כל ההיגיון ב-STEAM ו-ORIGIN.

אז זה לא נשמר בדיסק קשיח שלי?!

וואי זה מסבך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים