עבור לתוכן

מהי חבילת המקודדים הכי מומלצת?

Featured Replies

פורסם

50bd9d76a7f15_x_fullsize.png

תסמן ככה בתמונה, ותגדיר את המסך בעת הצפיה.. עכשיו אתה תראה שהמסך מקבל "הבהוב" כזה, זה אומר שהוא עובד למצב מסך מלא (כמו של משחקים).

תפתח במקביל את ה-Fraps, ותראה את הנפלאות.. :)

• תגובות 94
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אבדוק את זה. על הדרך גיליתי שאני משתמש בגרסה מיושנת של MADVR.

מישהו ניסה את זה?

פורסם

זה מוזר לי שאף אחד לא משתמש ב-CCCP. בהחלט בין הפחות כבדים ואני יכול לספור על יד אחת את סוגי הקבצים שהוא לא מפעיל ואני הצטרכתי.

בעוד שאישית מעולם לא השתמשתי ב-madvr.

על vlc אין לי מספיק זמן בשביל לכתוב את כל מה שאני חושב על הביזיון הזה.

פורסם

(כמעט) כל נגן מנגן הכל בלישמץ של צורך בחבילות קודקים מיותרות ומכבידות למינהן. הפילטרים שאנחנו מדברים עליהם נועדו לתת ערך מוסף על איכות התמונה של הנגנים והקודקים הרגילים.

פורסם

יותר טוב ובחינם.

איכות התמונה טובה משמעותית אבל אין את ה60P. תבחר בעצמך.

איתגרתם אותי... עכשיו צריך למצוא זמן להתעסק עם זה :lol:

ה-SPLASH PRO מניסיוני נתן איכות תמונה עדיפה משמעותית על כל מה שניסיתי קודם (וניסיתי לא מעט).

פורסם

(כמעט) כל נגן מנגן הכל בלישמץ של צורך בחבילות קודקים מיותרות ומכבידות למינהן. הפילטרים שאנחנו מדברים עליהם נועדו לתת ערך מוסף על איכות התמונה של הנגנים והקודקים הרגילים.

ברור. אני עדיין לא מבין למה לא CCCP.

כאשר בזמנו חיפשתי חבילה כזו, שילוב של CCCP ו-MPC נתן לי מצד אחד להפעיל כמעט כל קובץ (למעשה כל קידוד עכשווי נפוץ פועל עליו) מצד שני אינו מכביד כלל וכלל על המעבד וגם מספק לי די והותר פילטרים להתעסק עמם

פורסם

התעסקתי קצת עם הSVP. הוא באמת משלב את הMADVR ו60P (ולא, קינגיס מה שהצעת זהלא 60P אמיתי). הבעיה היא שהוא רוצח את המעבד. לא הצלחתי להריץ 720P על ההגדרות הגבוהות ביותר עם מעבד I7 SB נייד. בהזמנות אבדוק אותו בבית על תוכן 1080P עם I7 QUAD וכרטיס מסך נורמלי.

פורסם

למה זה לא נראה לך 60P אמיתי?

פורסם

זה מוזר לי שאף אחד לא משתמש ב-CCCP.

אני משתמש, אבל יכול להבין את אלה שלא. לחבילה הזו יש כמה חסרונות-לכאורה:

1. המטרה העיקרית המוצהרת של CCCP היא לנגן קבצי אנימה. למרות שהתוצאה היא שרוב הפורמטים מנוגנים כראוי, עדיין יש כאלו שנזנחו, בעיקר קונטיינרים של אודיו.

2. החבילה מעודכנת לעיתים רחוקות מדי, בממוצע פעם בשנה או פחות, כאשר לפעמים יש בתחום שינויים מהירים יחסית שזקוקים קצב עדכון מהיר יותר.

3. לא כוללת את madvr שכל כך הרבה אנשים אוהבים, מה שאומר שהם צריכים להתקין אותו בעצמם, והתקנת רכיבים עצמאית קצת סותרת את הרעיון של חבילת קודקים - באותה מידה אתה יכול להתקין שילוב של LAVFilters + mpc-hc + xy-vsfilter והתוצאה תהיה כמעט זהה להתקנת החבילה (כי זה בעיקר מה שהיא מכילה) מלבד העובדה שאתה יכול לעדכן כל אחד מהרכיבים בנפרד בלי לחשוש.

פורסם

אני באמת חושב שהכי פשוט זה VLC.

בלי סיבוכים, בלי בעיות (כמעט, שום דבר לא מושלם) והנגן יודע לנגן ה-כ-ל.

לולמה?

רואים שאין פה משוגעים כמוני שמשאילים מהדוד באמריקה blu-ray שלא עבר שום ריפ ובא בקובץ ISO של 40gb+

פורסם

"blu-ray שלא עבר שום ריפ" בא בדיסק. לעצם הפעולה של הפיכת הדיסק לקובץ על המחשב נקראת ריפ.

פורסם

למה צריך 60FPS בסרט שקודד במקור ב24-30FPS?

פורסם

איך החבילה שהמלצתם על מחשבים לא הכי חדשים? נגיד על core 2 בתדר 1.86ghz עם כרטיס NVIFIA בסיסי?

אני שואל כי עם K-LITE + bsplayer\splash pro הכל עובד חלק גם 1080p. האם זה ימשיך לעבוד חלק גם עם החבילה הנ"ל ולאחר כל האופטימזציות לשיפור האיכות?

פורסם

הגירסה האחרונה של BSPlayer Pro שהייתה יציבה היא 2.50.

החיסרון הוא שלגרסה הזאת אין את היכולת לנן קבצי mov ועוד כמה תוספות כמו שמירה על גודל כתוביות קבוע ועוד.

הגירסאות האחרונות קורסות כל הזמן.

media player classic היא תוכנה טובה , אבל היא לא מתאימה לשימוש להרבה דברים.

vlc היא תוכנה שאני לא ממש אוהב ותמיד עשתה לי בעיות.

ואני השתמשתי בעבר בcccp , אבל החבילה הזאת הפכה למיותרת כשעם הזמן מצאתי עוד ועוד קודקים שהיו חסרים לי.

היום אני משתמש ב klite ואני מרוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים