פורסם 2002 במרץ 2123 שנים שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים תוכל לתת קצת יותר פרטים , כמו האם ניסית להדפיס דברים שונים מתוכנות שונות,האם הדפים שלך מסודרים טוב, האם הזזת את הדפים ימינה עד הסוף ככה שהם לא יכולים לזוז ?!האם נגמר לך הדיו ?!ויש גם את התוכנה שבאה עם המדפסת יש שם כזרה של בעיות , תנסה שם
פורסם 2002 במרץ 2123 שנים מחבר אם אני מדפיס ב-OFFICE הוא מדפיס בסדר שאני מדפיס דפי אינטרנט אפילו שהם על עמוד אחד ואין פס גלילה הוא לא מדפיס את כל הרוחב
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים יש לי מדפסת מאוד דומה לשלך 930cתגיד האם זאת הבעיה שלך ואיזו מערכת הפעלה יש לך?
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר אני רואה שהשקעתה בסריקה תודה וכן זה מה שקורה לי אבל גם בדפים בלי פס גלילה רוחבי שכל העמוד נכנס במסך יש לי WIN XP HE
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים זה קורה בגלל שדפי אינטרנט משתמשים בפריימים ורוחב הדף בפועל יותר גדול מ-A4.תכנס ב-EXPLORER לתפריט FILE ותבחר PAGE SETUP.למטה בחלון שנפתח יש לך MARGINS שקובע את הגבולות של הדף תשחק עם זה קצת עד שכל הדף יכנס.
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים מחבר זה מוגדר על A4 ועדיין יש אותה בעיה את הצד הימני הוא חותך אבל בצד שמאל נשאר רווח
פורסם 2002 במרץ 2223 שנים נראה לי שזאת דיי בעיה קשה לפיתרוןאבל יש פתרון אחר יש איזה תוכנה אחת שמצלמת את כל הדף בל שכחתי איך קוראים לה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.