עבור לתוכן

מדוע יש צנזורה בוטה בפורומים? (בתקווה שגם פוסט זה לא יצונזר)

Featured Replies

פורסם

האם אסור לחלוק על דעתו של מנהל? האם אסור לבקר מנהל?

בפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548127.new

מנהל בשם Milford Cubicle כתב גיבוב של שטויות, ולמרות שהתייחסתי עניינית, תגובתי נמחקה פעם אחר פעם.

לדוגמא, הוא כתב: "גיבוי המידע שלך זה הדבר האחרון שמעניין אותן"

הסברתי שזה פשוט לא נכון מכיוון שגיבוי מדיע זה הביזנס שלהם, לכן זה הדבר *היחיד* שמעניין אותם, זה לא עיסוק צדדי, אלא המהות.

והיו התייחסויות נוספות.

האם זו המדיניות בפורום?

פורסם

ראשית - יש כאן מספר מודים - לא רק אחד - לכל אחד מאיתנו יש אותם כללים (פחות או יותר) - אבל סיגנון שונה .

שנית - לא, לא ישבנו יום אחד "מועצת זקני הפורום" והחלטנו איך להתעמר במשתמשים - בסופו של דבר טובת המשתמשים בפורום היא טובתנו שלנו - הגם שאישית לא ראיתי שקל אחד מניהול הפורום - אני עושה זאת בחפץ לב ומרגיש שזה תורם.

שלישית - יכול להיות שהרגזת מישהו - ויכול להיות שמישהו בא מרוגז - ולגבי MILFORD גם אני עדיין לא רגיל אליו.

אני מאחל לך המשך השתתפות בפורום

בהצלחה וכל טוב,

גבריאל

פורסם

לא, זאת לא המדיניות בפורומים. אולי זו המדיניות של מי שמחק את ההודעות.

אגב, לא באמת התייחסת עניינית, באף אחת משתי ההודעות.

פורסם
  • מחבר

ראשית - יש כאן מספר מודים - לא רק אחד - לכל אחד מאיתנו יש אותם כללים (פחות או יותר) - אבל סיגנון שונה .

שנית - לא, לא ישבנו יום אחד "מועצת זקני הפורום" והחלטנו איך להתעמר במשתמשים - בסופו של דבר טובת המשתמשים בפורום היא טובתנו שלנו - הגם שאישית לא ראיתי שקל אחד מניהול הפורום - אני עושה זאת בחפץ לב ומרגיש שזה תורם.

שלישית - יכול להיות שהרגזת מישהו - ויכול להיות שמישהו בא מרוגז - ולגבי MILFORD גם אני עדיין לא רגיל אליו.

אני מאחל לך המשך השתתפות בפורום

בהצלחה וכל טוב,

גבריאל

כלומר, אתה טוען שיכול להיות שפשוט מישהו בא מרוגז, לרבות MILFORD שגם אתה לא רגיל אליו, ולכן מצנזרים התבטאויות בפורום?

טוב לדעת.

פורסם
  • מחבר

לא, זאת לא המדיניות בפורומים. אולי זו המדיניות של מי שמחק את ההודעות.

אגב, לא באמת התייחסת עניינית, באף אחת משתי ההודעות.

מה ההבדל בין מנהלי הפורומים לבין המדיניות בפורומים?

מנהלי הפורומים לא אמורים לייצג וליישם את מדיניות הפורומים ובעלי האתר?

התייחסתי בהחלט עניינית, צירפתי דוגמא אחת ואני יכול להמשיך.

פורסם

קראתי את הפוסטים שנמחקו ולא היה בהם שום תוכן ענייני. זרקת הצהרות הפוכות להצהרות שזרק מילפורד תוך כדי שימוש בשפה מעליבה. זה הכל.

פורסם

מה ההבדל בין מנהלי הפורומים לבין המדיניות בפורומים?

כפי שאמר גבריאל:

יש כאן מספר מודים - לא רק אחד - לכל אחד מאיתנו יש אותם כללים (פחות או יותר) - אבל סיגנון שונה .

התייחסתי בהחלט עניינית, צירפתי דוגמא אחת ואני יכול להמשיך.

בוא נסכים שלא להסכים.

פורסם
  • מחבר

כפי שאמר גבריאל:בוא נסכים שלא להסכים.

1. זו לא תשובה, מנהלי הפורומים אמורים לייצג מדיניות ברורה של הפורומים ושל האתר,

ברור שלכל אחד יש את הסגנון שלו, אבל כאשר זה מגיע לקווים אדומים כגון מחיקות וצנזור המשתמשים,

אמורים להיות כללים ברורים, כגון: מחיקה מותרת רק כאשר מדובר בפרסומת, באאוטינג, בשפה לא נאותה או כל דבר אחר,

ההגדרה יכולה להיות גם: "כל מנהל רשאי למחוק ככל העולה על רוחו ללא מתן הסברים",

העיקר שההגדרה ברורה וידועה לכולם.

2. אפשר להסכים שלא להסכים, למרות שהעובדות מדברות בעד עצמם,

כאשר נכתבת תגובה ללא אף ידע בנושא, ואני מציין מדוע זו טעות, כל אחד יכול לשפוט בעצמו.

אני סיימתי עם הפורומים הללו, אינני מוכן להשתתף במקום דיקטטורי,

איידע גם את כל רשת מכרי וחברי, באמצעי המדיה השונים בעזרת צילומי המסך המוכיחים את צדקתי.

בהצלחה ותודה על הדגים.

פורסם
  • מחבר

1. זו לא תשובה, מנהלי הפורומים אמורים לייצג מדיניות ברורה של הפורומים ושל האתר,

ברור שלכל אחד יש את הסגנון שלו, אבל כאשר זה מגיע לקווים אדומים כגון מחיקות וצנזור המשתמשים,

אמורים להיות כללים ברורים, כגון: מחיקה מותרת רק כאשר מדובר בפרסומת, באאוטינג, בשפה לא נאותה או כל דבר אחר,

ההגדרה יכולה להיות גם: "כל מנהל רשאי למחוק ככל העולה על רוחו ללא מתן הסברים",

העיקר שההגדרה ברורה וידועה לכולם.

2. אפשר להסכים שלא להסכים, למרות שהעובדות מדברות בעד עצמם,

כאשר מנהל כותב תגובה ללא רף מינימלי של ידע בנושא, ואני מציין מדוע זו טעות, כל אחד יכול לשפוט בעצמו.

אני סיימתי עם הפורומים הללו, אינני מוכן להשתתף במקום דיקטטורי ברמה כזו, עם מנהלים ברמה נמוכה לטעמי,

איידע גם את כל רשת מכרי וחברי, באמצעי המדיה השונים בעזרת צילומי המסך המוכיחים את צדקתי.

בהצלחה ותודה על הדגים.

פורסם

תפרסם את המקרה על דף הפייסבוק של זומביט, אולי ישדרו את זה.

פורסם
  • מחבר

הפורום הוא לא דמוקרטיה.

Cheers!

מכיוון שהנ"ל ידוע, ובדיוק עבור קשיי תפיסה, ציינתי במפורש:

אינני מוכן להשתתף במקום דיקטטורי ברמה כזו, עם מנהלים ברמה נמוכה לטעמי

אבל העיקר שהצלחת למצוא סיבה לצהול, Cheers!

פורסם

אני לא יודע מהן ההודעות שנמחקו אז לזה לא אוכל להתייחס.

מה שכן, אני מסכים איתך שמילפורד מרשה לעצמו להיות מאוד גס רוח והוא לא המנהל היחיד שמתנהג בצורה כזו.

גם אני זכיתי שהוא ימחק לי הודעות אחרי שהוא קיבל ממני עקיצה קטנה שהייתה כנראה שנונה מידי לטעמו.

מצד שני, מנהלים אחרים, בין היתר אלו שהגיבו לך כאן, פועלים בצורה הגונה לדעתי.

אני לא יודע מה בדיוק היחסים ביניהם, אם הבנתי נכון מילפורד הוא מקים האתר והדומיין על שמו.

אז דמוקרטיה זה לא ואל תצפה לזה.

קח את הפורום בקלות, הוא לא אורים ותומים ולא קודש קדשים. תזרום, אל תתרגש מקשקשנים.

פורסם

אינני מוכן להשתתף במקום דיקטטורי ברמה כזו, עם מנהלים ברמה נמוכה לטעמי

גם אני לא מוכן להיות חבר בפורום שמקבל משתמשים כמוני :)

(בפראפרזה על גראוצ'ו מרקס)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מהן ההודעות שנמחקו אז לזה לא אוכל להתייחס.

מה שכן, אני מסכים איתך שמילפורד מרשה לעצמו להיות מאוד גס רוח והוא לא המנהל היחיד שמתנהג בצורה כזו.

גם אני זכיתי שהוא ימחק לי הודעות אחרי שהוא קיבל ממני עקיצה קטנה שהייתה כנראה שנונה מידי לטעמו.

מצד שני, מנהלים אחרים, בין היתר אלו שהגיבו לך כאן, פועלים בצורה הגונה לדעתי.

אני לא יודע מה בדיוק היחסים ביניהם, אם הבנתי נכון מילפורד הוא מקים האתר והדומיין על שמו.

אז דמוקרטיה זה לא ואל תצפה לזה.

קח את הפורום בקלות, הוא לא אורים ותומים ולא קודש קדשים. תזרום, אל תתרגש מקשקשנים.

לא באמת מעניין אותי אם מילפורד הוא בעלי האתר או שהוא רץ עם ציפורה במפלגתה החדשה,

סה"כ פורום, יש פורומים נוספים וטובים, אני לא מוכן לכתוב בפורום שבו אינני יודע אם תגובתי תופיע.

(אגב, למען ההגינות, גם אם מוחקים, מקובל ליידע את הכותב כי הודעתו נמחקה, בצירוף הסבר, רחמנא לצלן).

מה שכן, גם מחיקתי היתה כנראה בשל ביקורת + שנינות (לטעמי),

כנראה שהוא לא שנון, לא מבין הומור, לא יודע לקבל ביקורת, ומעל הכל - כותב בנושאים שאין לו מושג בהם.

איחלתי לו ולאתר בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים