עבור לתוכן

מבצעי בלאק פריידי של באג, אכזבה, זוהי תמצית התיאור

Featured Replies

פורסם

פה אתה טועה.

אם תתבע אותם לפחות אחד מתוך כל האנשים שהם רימו יתן להם מה שמגיע להם...

פורסם

כרגע אתה יכול:

א. לכתוב בפייסבוק שלהם ולקוות לטוב

ב. לפנות לשירות לקוחות

אופציה א' עדיפה ומאחר ובשיחת טלפון עם שירות הלקוחות אין להם בעיה לנפנף אותך. בפייסבוק יש חשיפה ועוד אנשים רואים את הנעשה.

לתבוע וכאלה? לא מעשי.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

^ אני יודע שלתבוע זה לא מעשי, יש לי כמה חברים עורכי-דין, אפשר לנסח מכתב מאיים בתביעה ולשלוח?

אני אנסה בפייסבוק, אבל הם יסננו וימחקו את הפוסט.

אני אצרף תמונה.

פורסם

יש דבר כזה שנקרא ט.ל.ח = טעות לעולם חוזרת. אם תסתכל טוב בחוברת תראה שזה רשום שם בקטן. המושג הזה "ט.ל.ח." הוא סוג של מושג חוקי\משפטי שעוזר להם להתחמק מכאלה טעויות. עכשיו, אם להיות פרקטיים, אז כן יכולות להיות טעויות כאלה, שום דבר לא מושלם. מבטיח לך שגם ברשתות אחרות, בארץ ובחו"ל עושים כאלה טעויות. בבאג, הם לרוב יגידו לך שאין מה לעשות ויעמדו מאחורי הטענה של טלח. אם תפרסם בפייסבוק שלהם, זה אולי יצור מעין משבר תדמיתי עבורם והם יסכימו לתת לך במחיר שראית. מצד שני, זה אומר שעוד פעם אתה צריך לסור לחנות ולבזבז זמן ודלק שהיית חוסך לולא היית קונה בפעם הראשונה (תלוי עד כמה אתה קריטי בקטע של עלויות לוואי). זאת אכן טעות מרגיזה, לגבי זה אין ספק.

הערה כללית: אני חייב להודות שיש איזושהי "שנאה" כלפי רשת באג. הרבה פעמים (ממה שאני ראיתי) היא לא מוצדקת ומעטים אחדות כן. סה"כ עובדה שהרשת מצליחה ולפעמים יש להם מבצעים מעולים. מי שיוצא מתוך הנחה שהכל שם יקר כל הזמן טועה בענק (ממישהו שעבד שם לפני כמה שנים). :cool2:

הכל שם יקר.

היתרון היחיד שלהם שיש להם מוצרים שאין בחנויות אחרות.

פורסם

הכל שם יקר.

היתרון היחיד שלהם שיש להם מוצרים שאין בחנויות אחרות.

רשמתי שלא כל הזמן. למשל, אני לא מרבה לקנות שם אלא אם:

א. הם הכי זולים למוצר מסויים

ב. יש מבצע משתלם

גם KSP וחנויות אחרות לא תמיד מוכרות מוצרים במחירים משתלמים. אני כמובן מתחייס למוצרים יקרים שקונים פעם ב-, כמו למשל רמקולים של קורסייר.

בכל מקרה, זה מעט סטייה מהנושא אז נראה לי שאפשר לסיים את הדיון בנושא.

פורסם

תלמד - זה למה אני לעולם לא הולך לחנויות.

כל "מבצע" שלא ניתן להזמינו מהבית שווה בעיני כקליפת השום.

גם ככה 97% מהפרסומי "הנחות" בארץ היו פשוט מביכים.

אם תשאלו אותי, TMS הייתה החנות היחידה עם דף מבצעים שעוד משווה לה חזות רצינית.

כול השאר היה עלוב כמוצפה.

באיבורי הייתה מדפסת. חוץ מזה - נאדה!

אני שמח שזה נגמר....

פורסם

לא מסכים איתך. נכון שהמבצעים בארץ הם לא הטירוף שאתה רואה בחו"ל, אבל עדיין אתה יכול למצוא מוצרים בהנחות משמעותיות.

מן הסתם החנויות מעדיפות שתצא מהבית ותיכנס לחנות, הביקורת שלי לעומת זאת היא שיש חנויות שפשוט לא בנויות למספר רב של לקוחות, KSP למשל שהייתי ב-2 סניפים שלהם שהיו קטנים, בלתי מעניינים בעליל - כל המוצרים מאחורי זכוכית, ותור ארוך (לפחות קיבלתי שירות מעולה).

פורסם
  • מחבר

טוב, הזמנתי את ה7H של סטילסיריאס מהאתר הרשמי ב-65$ (240 ש"ח)

בבאג כנראה לא אקנה יותר.

תודה לכל מי שעזר וייעץ

פורסם

אתה זה יואב? אתה נראה בן 12 בתמונה שלך..

פורסם

טוב, הזמנתי את ה7H של סטילסיריאס מהאתר הרשמי ב-65$ (240 ש"ח)

בבאג כנראה לא אקנה יותר.

תודה לכל מי שעזר וייעץ

240 שקל? כולל משלוח לארץ?

לא נשמע לי הגיוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים