עבור לתוכן

עזרה-איזה הגדרות איכות אפשר לוותר-HITAMN A

Featured Replies

פורסם

אהלן..רציתי לדעת על איזה דברים אני יכול לוותר בגרפיקה של HITMAN ABSOLUTION ואת איזה דברים כדי לי להעלות בשביל שהמשחק יראה הכי טוב

יש לי מחשב יחסית סבבה i5 עם ATI RADEON 6850 ו 4GB RAM DDR 3

נראה לי מה ששם אותי בבעיה זה הRAM אבל לא משנה

רציתי לפי התמונות שתגידו לי מה פחות חשוב בשביל שהמשחק ירוץ מהר ויפה ומה יותר חשוב ..כרגע עם מה שאתם רואים בתמונות זה רץ לי על 45-55 FPS בערך..יכול להגיע גם ל60 באיזורים מסוימים אבל גם לרדת מ40 מדי פעם

13538260495958.jpg

13538260845078.jpg

פורסם

40-50 זה FPS דווקא לא רע... הוא שחיק בהחלט.

אתה יכול להוריד Vsync, במיוחד כשהFPS שלך לא נמצא קבוע מעל 60.

תחשוב על להוריד SSAO, tessellation, אולי FXAA

DOF ו- reflections גם כן ניתן להוריד קצת, לפחות למדיום

פורסם
  • מחבר

40-50 זה FPS דווקא לא רע... הוא שחיק בהחלט.

אתה יכול להוריד Vsync, במיוחד כשהFPS שלך לא נמצא קבוע מעל 60.

תחשוב על להוריד SSAO, tessellation, אולי FXAA

DOF ו- reflections גם כן ניתן להוריד קצת, לפחות למדיום

הורדתי את ה REFLECTIONS ל MEDIUM ואפילו העלתי את ה SSAO לHIGH ואכן זה רץ לי חלק 60 FPS..תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני משחק על 25-30FPS והמשחק רץ מספיק חלק, לא מורגש איזה איטיות מסויימת.

יש משחקים שבFPS 25 רצים גרוע יותר, פה זה לא מקרה.

בגדול אם תחשבו על זה יש לא מעט סרטים שרצים ב23FPS וסרט ממוצע זה 29FPS \ 30 FPS ולא נראלי שאתם מרגישים הפרעה בתמונה שרצה.

אצלי המעבד הוא צוואר בקבוק ועם זאת בהגדרות כמו ששמת אני משחק על 1920

מלבד ה LEVEL OF DETALING שהוא על HIGH

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד.כאשר הורדתי את הVSYNC הפעלתי את המשחק על ULTRA בקלות.

מה בעצם הVSYNC עושה? אני לא יודע אם ניתן לראות הבדלים משמעותיים בגרפיקה לאחר מכן.אולי פשוט התרגלתי לגראפיקה המטורפת של המשחק,פשוט כמו סרט.

פורסם

http://www.tweakguides.com/Graphics_9.html

בגדול הוא מגביל את הFPS לקצב הריענון של המסך שלך (אצלך 60)

הבעיה עם זה היא שבמקרה והFPS יורד מקצב הרענון אפילו ב1, ה vsync אוטומטית מפיל את ההגבלה לחצי מקצב הריענון = 30 FPS.

עכשיו ברגע שיש לך קפיצות בין 30 ל-60 FPS כמה פעמים בשניה, זה נראה לך כמו קרטועים. כל עוד הFPS נשאר יחסית קבוע המשחק יראה לך חלק (גם אם זה רק 30FPS - ראה קונסולות, שם כמעט כל המשחקים מוגבלים ל-30)

פורסם

הקפיצות בין 60 ל-30 זה בעיקר ב-DX9... שמתי לב שהיום פחות משחקים סובלים מהבעיה (בעיקר DX10/11).

אבל קל מאוד להבחין בזה (במיוחד אם מנטרים FPS עם Fraps או תוכנה דומה), וכשזה קורה - יש פתרון

עוד אלטרנטיבה היא adaptive vsync (בדריבר nvidia). שמעתי שבקרוב גם radeon pro יאפשר פיצ'ר דומה (אולי אפילו כבר זמין בבטא)

פורסם

מנוע המשחק ממש לא תקין, יש קטעים בשלב הראשון עוד שהFPS יורד אפילו ל24 ,22FPS בלבד! וזה עוד עם כרטיס מסך 7950 , יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק עם המעבד שלי? אפילו שאני מוריד הרבה בהגדרות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים