עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2012 - ת'רד בקשות, מציאות ושאלות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

משהו ראה מבצע טוב על MP3\4?

ב-KSP על SANSA CLIP יש השני ב-60% הנחה.

• תגובות 322
  • צפיות 47.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ קניתי אחד לחברה שלי ליום הולדת.

ואני לא ממש אוהב אותו.

יש לי Iaudio I7 וזה פשוט עולם אחר.

מסך יותר טוב, יותר עמיד, ממשק נוח, סאונד יותר טוב לדעתי.

פורסם

איך אני מזמין מTMS עם המבצע? ניסיתי להזמין את ה6C וזה לא ירד לי לפני התשלום...

פורסם

אפשר בטלפון לדעתי...

פורסם

אפשר בטלפון לדעתי...

די מעפן... טוב, נתקשר מחר...
פורסם

קבלו תוכנה אדירה להמרה של קבצי וידאו בחינם (GIVEAWAY!)

Wondershare Video Converter Pro for Windows

*** מחיר רגיל 50$ ***

http://www.wondershare.com/topic/thanksgiving/giveaway.html

חס וחלילה, לא התכוונתי לזרוע מלח. גם אני, עד שאני לא רואה SHIPPED אני לא יאמין. :)

זה עובד? משום מה ההודעה שהם שולחים למייל לא הגיעה אלי...
פורסם

לי זה עבד מעולה. תבדוק בג׳אנק.

פורסם

כן זה מגיע לג'אנק ושם יש את הסיריאל.

תוריד, תתקין ותעשה "register"

פורסם

המוצרים אתמול בלילה נשלחו מאמזון למחסנים של buy2 ;D ;D

פורסם

עדי וערן, ביאסתם לי את החיים עכשיו!

ערן, לא הבנתי למה זה יותר משתלם אם היתי מזמין 2 זוגות ומחבר משלוחים? כמה זה היה יוצא לי בסופו של דבר? (חוץ מזה, למה אני צריך 16GB זיכרון, זה יותר מדי...).

ועדי, הג'יסקיל היה יותר משתלם, אבל אין אפשרות לשלוח מהם לארץ אז זה לא ממש רלוונטי לא?

בקיצור, יכולתי למצוא דיל יותר משתלם מזה? בכל זאת, בארץ הם עולים בסביבות ה-250 ש"ח ולי זה יצא כ-160 ש"ח.

פורסם

לעוד מישהו יש בעיה עם המשלוח של BUY 2? מוצרים יושבים אצליהם יומיים לפי UPS אבל אין לזה זכר באתר שלהם..

פורסם

עדי וערן, ביאסתם לי את החיים עכשיו!

ערן, לא הבנתי למה זה יותר משתלם אם היתי מזמין 2 זוגות ומחבר משלוחים? כמה זה היה יוצא לי בסופו של דבר? (חוץ מזה, למה אני צריך 16GB זיכרון, זה יותר מדי...).

ועדי, הג'יסקיל היה יותר משתלם, אבל אין אפשרות לשלוח מהם לארץ אז זה לא ממש רלוונטי לא?

בקיצור, יכולתי למצוא דיל יותר משתלם מזה? בכל זאת, בארץ הם עולים בסביבות ה-250 ש"ח ולי זה יצא כ-160 ש"ח.

קח אותי בעירבון מוגבל!! חח אני עדיין מתבאס שאני לא הצלחתי להשיג את זה גם חח..

מה שאמרתי זה שאם היית קונה 2 זה היה עולה לך 50$+12$+6$ =בערך 270 שקל ל16 גיגה זה יותר משתלם ושווה את כל הבלאגן חח.. אבל ממש אל תתבאס!!! יודע מה אם תתבאס כשיגיע לארץ אני אקנה ממך חח.. הכוונה שלי היית זה שאם הזמן שעכשיו תחכה בשביל זה היית קונה יד שניה מכיוון שעל זיכרונות יש אחריות לכל החיים וביד שניה זה בערך המחיר..

בכל מקרה חברה עידכון קטן על MUSTOP... בשתי מילים לא שווה!! אומנם משלוח נעליים עולה 19 דולר כשבBUY2 זה 20 דולר(ואולי פחות עם המבצע..) אבל הקטע הכי חשוב זה שבBUY2 לוקח 3 ימים עד שהם שולחים ובMUSTOP דיברתי איתם עכשיו אחרי שהנעליים הגיעו אליהם ביום ראשון ומה גיליתי שלוקח להם עד 10 ימי עסקיים!! מה זה השטות הזאת לחברת ניו באלאנס לוקח יומים לשלוח מהמפעל לצרכן ולחברת משלוחים שזה כל עבודת בעולם לוקח עד 10 ימים?!!?!

עריכה:

אבי כמו שאמרתי לBUY2 לוקח עד 3 ימי עסקיים לפרסם באתר(או כמו שהם אמרו לי 72 שעות..)

פורסם

BUY2USA (וכל שאר החברות הללו), עובדות על חיסכון ללקוח, ולכן אין מצב שתהליכים יהיו "מהיום להיום" (עד 7 ימים זה מצויין, מהבחינה הזו). מי שרוצה שירותי שילוח אקספרס (שגם לעיתים לוקחים זמן), יצטרך לשלם עשרות עד מאות דולרים (לא כולל מיסים - מכס, מס קניה ומע"מ).

אני רואה בעיקר בעמוד הפייסבוק שלהם, לקוחות שמתלוננים על זה שלוקח מעל כמה ימים לקבל את המוצרים מחברת השילוח המקומית בארה"ב (מצחיק, זה לא קשור בכלל אליהם), כאלה שמתלוננים שהגיע למחסן שלהם אך לא נשלח מיידית לארץ, וכשהמכס מחליט לעצור את המשלוח לבדיקה וגם מעריך באופן שונה את שווי המוצרים ועוד... אני מרחם על השירות לקוחות שלהם מהלקוח הישראלי ההדיוט (והאידיוט).

פורסם

תקשיב כל מה שאמרת נחמד ויפה אבל ללקוח ההדיוט(אני) ממש לא אכפת לו מכל זה!.

הם לוקחים כסף יפה בסכום של EMS שלעומתם מתחייבים מהרגע שנתת תמוצר ל3 ימי עסקים עד שהוא מגיע ליעד! ובמשלוחים כבדים ברמות של פדקס ויופיאס ואני ממש לא מתכוון בעיות עם זמן ההגעה שזה באמת קשור למכס(למרות ששוב על זה הם מקבלים כסף ויכולים לזרז תהליכים בטירוף,כמו UPS וFEDEX שיכולים להעביר דברים במכס גם תוך חצי שעה,מנסיון בחברה שעבדתי וגם בתור אדם פרטי).

הבעיה שלי היא מרגע שזה נחת אצלכם למה אני צריך לחכות שבוע וחצי או אפילו 3 ימים?? למה את הכסף אני משלם להם חודש אחרי?.. לא אני משלם על שירות ואני מקווה שיהיה טוב כי אני לא משלם לאיזה סיני מארהב שיעביר לי את זה ב2 דולר במכולה נכון?

וסתם בשביל לדעת תגיד לי אתה אם אתה קונה נעליים לא תעדיף להוסיף 3.9 שקל למשלוח בשביל שהוא יצא מהמחסן 7 ימי עסקיים לפני?

למה מה ההבדל בין MUSTOP לBUY2 שצריך להיות הבדל של פאקינג 7 ימי עסקיים?

פורסם

מבחינת זמן ההגעה, אני לא כ"כ לחוץ לגבי זה. אני מאמין שזה יגיע בכל מקרה במהלך השבועיים הקרובים.

הזמנתי מ-MUSTOP, נראה לי שלוקח להם בערך 7 ימי עבודה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים