פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים שלום לכולם,המחשב שלי בצד (כמו שניתן לראות, אין הרבה חלקים).מה שכן, מחובר לי מסך 24" IPS (דגם U2412M), צורך 38-72W.המטרה שלי זה לשמור על המחשב בחורף ובמידת הניתן להמנע מכיבוי פתאומי.בפועל נראה שהמחשב שלי צורך עד 100W בכל זמן נתון שהוא לא בעומס (מבחינתי הוא אף פעם לא בעומס) + המסך.לפי החישוב באתר לחישוב הספק יצא לי כ-270W מינימום רק על המחשב (לדעתי זה מוגזם, אני גם מנמיך את התדר).עדכון: חישוב מחדש (הכנסתי נתוני OC), יצא לי שהמחשב צורך 220 מינימום, 270 מקסימום.לא מצפה שישמור על המחשב בזמן גיימינג, רק בעת עריכת תוכנה או גלישה/סרט (כמעט מנוחה למחשב כמו שלי).יש המלצות? התעניינתי באל פסק הזה.
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים הוא סוג של יחזיק. אבל אני ממליץ שעדיין תיקח UPS של 2 סוללות (כמו PRPC1050) - פחות עומס על הסוללות אומר אורך חיים ארוך יותר שלהם (עד שתצתרך להחליף) ואמינות גבוהה יותר (הסוללה זה הרכיב הכי חלש ב UPS)
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים הוא יותר איכותי ומגן טוב יותר (בקרה חכמה יותר וכו). לא ידוע לי אם יש לו סוללה 1 או 2 - אם יש 1 אז זה חיסרון בהשוואה ל PRPC 1050 - ה UPS של ה SL איכותי יותר אבל אם סוללה חלשה יותר פי 2....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.