עבור לתוכן

נייד עד 1.5 ק"ג, עד 1000$, לאופיס, אינטרנט ו MATLAB קל.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צחוק הגורל - ניסיתי להוזיל עלויות ומה קרה?

Lenovo עידכנו את המחירים, שיעור ההנחה קצת קטן ומחיר הבסיס קצת עלה.

אז יצא שאחרי השינמוך של הרכיבים פחות 95$ ותוספת אחריות NBD שמוסיפה 62$ למאזן, במקום 984$ אני משלם ללנובו $997 בלבד.. :P

חצי הכוס המלאה : זה לא עבר את ה- 1000$ ;)

אגב, בהתחלה ביצעתי תיקון הזמנה דרך נציג לנובו-ארה"ב (Alfredo) וזה בכלל יצא 1051$ :s05: . יכול להיות שיש להם עמלת שירות? לא ברור.

שיטת התשלום: לתשומת ליבכם – SHOP.LENOVO.COM מכבדים כרטיסי אשראי אמריקאיים מקומיים בלבד או אמריקן אקספרס בינלאומי. מי שינסה לקנות עם ויזה, מאסטרקארד, דיינרס לא אמריקאי מקומי – לא יצליח. ה"פטנט" שעובד - קניה דרך PayPal.

מצרף את המפרט הסופי שהוזמן.

כונן mSATA-SSD: חד וחלק - התקנה עצמאית של רכיב FRU מסירה את האחריות לכל הרכיבים (CRU ו- FRU). לא עזרו לי ההסברים שב X220 זה היה CRU, כי - א) היא כנראה לא הייתה מספיק בקיאה; ב) שירות הלקוחות והטכנאים עובדים לפי הספר. עם זאת יש אור בקצה המנהרה הזאת. ניתן לרכוש את הרכיב בעצמי או דרכם ולבקש התקנה ע"י טכנאי מוסמך שלהם במחשב. מחלקת המכירות של IBM-ישראל, צריכים לחזור אלי עם הצעת מחיר.

mSATA-SSD 32gb מלנובו-ישראל יעלה 640 ש"ח כולל מע"מ + התקנה 185 ש"ח. עדיף לקנות עצמאית.

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסוף גם לא שדרגת את הדיסק קשיח ל-500GB :P

מעבר לזה בסדר בגדול..

לדעתי התוספת לאחריות היא בזבוז אבל זו החלטה שלך :) אפשר 3 בסיסי.

פורסם
  • מחבר

לא שדרגתי ל 500 ג"ב כי בכל מקרה עוד בשלב התכנון הערכתי שאין לי צורך ביותר מ 128 ג"ב וכבר עברתי את תקרת ה 1000$.

שני השדרוגים היחידים שעשיתי הם לכרטיס הרשת 6205 והכי חשוב - מסך IPS.

אגב, יש לשים לב - מי שמזמין מסך IPS עם מקום ל 3X3 אנטנות (תצורה יעודית לכרטיס WLAN 6300) - חייב לוותר על המצלמה במסך. זה קרה לי בטעות - והחלפתי למסך IPS 2X2 .

פורסם

לדעתי זה לא קשור לIPS אלא רק לקונפיגורציות האנטנות (אי-אפשר לשלב 3 אנטנות עם מצלמה...)

פורסם
  • מחבר

כמובן,

פשוט קונפיגורציית שלוש האנטנות הגיע רק עם מסך IPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים