עבור לתוכן

נייד עד 1.5 ק"ג, עד 1000$, לאופיס, אינטרנט ו MATLAB קל.

Featured Replies

פורסם

להלן דרישות נוספות,

מדובר במתנה לאישתי, הדרישות הקריטיות הן:

1. משקל עד 1.5 ק"ג (3.3lb). כולל הסוללה.

2. מסך - חייב להיות מאט. עדיף פאנל IPS (אני יודע שיש אולי שלושה כאלה בשוק שהם לא אפל). אבל אם כבר פאנל TN, אז עדיף עם בהירות טובה וקונטרסט סטאטי מעל 500:1.

3. מעבד i5 (סנדי או אייבי).

4. זכרון: 4 ג"ב. עדיף עם אפשרות הרחבה ליותר (6 או 8 ג"ב).

5. נפח אחסון: SSD 128gb אמור להספיק. אם לא, אפשר גם HHD מעל 500GB אבל מעדיף שלא. בהקשר הזה ראיתי שיש כוננים היברידיים כדוגמת 500gb+32gb MLC ב-VAIO. מישהו ניסה וראה כי טוב?

6. חיבורים: VGA, HDMI/DP, שלושה USB (לא חייב 3.0), חיבור LAN, יציאת אוזניות, כניסה לכרטיסי SD. עדיף שהחיבורים יהיו בגדלים הסטנדרטיים ולא מיני + מתאם.

7. מקלדת מוארת.

8. אחריות לשנתיים לפחות (עדיף שלוש שנים). אם אין, אשמח להמלצות של נותני שירות שמציעים הרחבות אחריות.

אם לא ציינתי פרמטר (כמו למשל זמן סוללה, כרטיס מסך, RW-DVD) - כנראה שהוא לא מספיק חשוב.

דוגמה למחשבים שנראים לי טוב:

TOSHIBA

SUMSUNG

ASUS - אמנם ללא LAN ועם 2 כניסות USB בלבד. אבל מכפר על כך עם FHD על פאנל IPS :xyxthumbs:

רציתי לנצל את מבצעי שבוע יום שישי השחור בארה"ב ב- 23/11 - 30/11 ולהזמין.

כמובן, שאם מישהו מכיר "מציאה" שמוכרים אצלנו בארץ, גם מיד שנייה, אז זה עדיף מבחינתי. אבל אני בספק שאמצא מפרטים כאלה בפחות מ 6000 ש"ח.

עריכה: משהו מכיר ביקורות לנטבוק הזה של ACER? אמנם אני מאוד לא אוהב את הברנד, אבל המפרט מרשים (למעט המעבד).

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך דגמים של לנובו X230 עם פאנל IPS ומקלדת מוארת. יכול להיות שעם מבצעי black friday תוכל למצוא כזה מתחת ל$1000.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני חושב שזה הכי מתאים. פזלתי גם לכיוון סדרת PORTREDGE של טושיבה. אבל החיסרון הכי גדול שם, עפ"י ביקורות, הוא המסך.

בשביל לנצל את הקופון BLACKFRIDAY צריך להזמין עד ה 25/11. LENOVO USA.

מספר שאלות:

1. איזה מהאפשרויות ב- costumize זה מסך ה IPS?

12.5" HD (1366x768) LED Backlit Display, Mobile Broadband Ready, 2x2 Antenna

Premium HD (1366x768) LED Backlit Display, Mobile Broadband Ready, 3x3 Antenna "12.5

12.5" Premium HD (1366x768) LED Backlit Display, Mobile Broadband Ready, 2x2 Antenna

2. מה סוג האחריות שעושים כדי שניתן יהיה לטפל בנייד בארץ?

3. איזו מערכת הפעלה כדאי לקחת? כי השדרוג שלהם ל8pro או 7pro עולה 50$, כשבפועל מיקרוסופט מציעים שדרוג ל 8PRO ב 15$ או 40$ היום.

פורסם

הPremium הוא IPS.

בכל מקרה הייתי לוקח Professional. אם זה 7 או 8, אם זה דרך לנובו או מיקרוסופט - פחות חשוב.

פורסם

דיסק קשיח תשדרג ל-500GB 7200

זיכרון פנימי - תקנה בארץ סטיק של 4GB, זה יותר זול מאשר השדרוג באתר.

אחריות - תשדרג ל-3 שנים:

3YR Depot - 119$

זה מספיק, אלא אם כן יש לך כסף נוסף לאחריות של NBD, לשיקולך האישי.

WIFI - שדרג לפי רצונך 6205/6300

פורסם
  • מחבר

הPremium הוא IPS.

בכל מקרה הייתי לוקח Professional. אם זה 7 או 8, אם זה דרך לנובו או מיקרוסופט - פחות חשוב.

מעולה.

אני אקח את WIN7 HOME PREMIUM ואשדרג ב 15$ דרך אתר מיקרוסופט לwin8 pro. או שאתקין עליו WIN7 PRO (יש לי מהעבודה רשיון לשנתיים).

דיסק קשיח תשדרג ל-500GB 7200

זיכרון פנימי - תקנה בארץ סטיק של 4GB, זה יותר זול מאשר השדרוג באתר.

אחריות - תשדרג ל-3 שנים:

3YR Depot - 119$

זה מספיק, אלא אם כן יש לך כסף נוסף לאחריות של NBD, לשיקולך האישי.

WIFI - שדרג לפי רצונך 6205/6300

זכרון פנימי: אכן התכוונתי לשדרג בארץ (או לקנות מודולים מ RAM EXPERTS).

דיסק קשיח: עלות השדרוג ל SSD128gb עולה 280$ ?! מגוחך - פי שניים וחצי ממחירי השוק! אני מעדיף לקנות עם 320gb סטנדרטי ולשדרג בעצמי. מישהו יודע מה ה FORM-FACTOR והממשק שיתאימו?

אחריות - למיטב זכרוני, כדי לקבל שירות בארץ אין מנוס מ NBD.. תקנו אותי אם אני טועה. איפה רשימת הדגמים ש LENOVO-IL נותנים להם שירות כאילו שהמחשב נקנה בארץ?

עניינים נוספים:

משלוח: יש ממליצים על חברתMUSTOP ?

מקלדת: האם צריבת מקלדת (תוספת פונט עברי) תסיר את האחריות למוצר?

פורסם

מע' הפעלה - סבבה, מה שנוח לך.

זיכרון פנימי - :xyxthumbs:

דיסק קשיח - אם אכן אתה מעדיף SSD במחשב אז לך על זה.

אחריות - אין צורך ב-NBD עד כמה שידוע לי, יש לי חבר שקנה אחריות depot רגילה וקיבל פה שירות מלא.

מקלדת - האחריות על המקלדת בלבד תתבטל, לא על כל המחשב.

פורסם

אני מעדיף לקנות עם 320gb סטנדרטי ולשדרג בעצמי. מישהו יודע מה ה FORM-FACTOR והממשק שיתאימו?

"2.5 7mm. אופציה שלטעמי עדיפה - להשאיר את הדיסק הקשיח ולקנות בנוסף mSATA SSD על כרטיס mini-pciE שאותו תשים באחד משני הסלוטים במחשב (יהיה לך סלוט פנוי אלא אם תזמין אותו עם מודם סלולרי).

אחריות - למיטב זכרוני, כדי לקבל שירות בארץ אין מנוס מ NBD.. תקנו אותי אם אני טועה.

אין צורך ויותר מזה - NBD עשוי לא להיות תקף בישראל בכלל. אין סיבה לשדרג מעבר לdepot, אבל מסכים עם Chevy - ל3 שנים לפחות.

איפה רשימת הדגמים ש LENOVO-IL נותנים להם שירות כאילו שהמחשב נקנה בארץ?

הרשימה פה: http://support.lenovo.com/en_US/product-service/iws.page

אבל כבר כמה שנים שכל דגמי הThinkpad מקבלים אחריות בינ"ל בכל העולם.

מקלדת: האם צריבת מקלדת (תוספת פונט עברי) תסיר את האחריות למוצר?

כפי שאמר Chevy - לא, וסביר להניח (למרות שלא 100%) שגם לא יסרבו לך באחריות על מקלדת אם יהיה צורך ובהנחה שלא החריטה גרמה לזה. אתה יכול גם להזמין מקלדת עברית מקורית לדגם הזה מIBM ישראל - השאלה היא כמה יקחו. זה יכול להיות סביב ה150 שקלים (חריטה תעלה 100 פלוס מינוס), אבל גם סביב ה250 ואז זה לא משתלם.
פורסם

אכן, QttP צודק בעניין הדיסק קשיח.

אתה יכול לקנות בארץ או בחו"ל כונן SSD בחיבור mSATA שיהיה במחשב בנוסף לכונן HD מכני רגיל. כך שאולי כן שווה לשדרג ל-500GB ולקנות בנוסף כונן SSD כזה.

http://www.mydigitaldiscount.com/msata-ssd-compatability-list.html

בארץ זה עולה סביב ה-640 ש"ח ל-128GB.

http://ksp.co.il/?uin=17003

פורסם
  • מחבר

WOW,

חברים שיחקתם אותה!

קראתי שיש למחשב הרחבה של mSATA, אבל לא הבנתי שהמשמעות היא שניתן להוסיף על זה SSD בנוסף ל HDD.

מה אתם ממליצים לגבי המשלוח?

כמו-כן יש לי התלבטות קטנה לגבי כונן ה DVD האופציונאלי. לדעתי בעידן שבו ניתן להגדיר כונן וירטואלי או להתקין עם קובץ ISO מהדיסק-און-קי אין בDVD שום צורך. האם יש משהו שאני מפספס כאן?

פורסם

נדירים הם המצבים שבהם יש בו צורך.

פורסם

לא יכול להעיד אישית על עניין המשלוחים.

בעניין הכונן DVD - אתה צודק לגמרי ויפה שיש מישהו שלא צריך להסביר לו את זה. מקסימום קנה ב-160 שקל צורב DVD חיצוני שמתחבר ב-USB.

פורסם
  • מחבר

יצא בינתיים 924$ עם אחריות לשלוש שנים NBD ונפילות. אפשר בפחות 60$ (אחריות ל3 שנים ללא NBD ונפילות).

צירפתי קובץ.

פורסם

אני לא רואה שמסומן שיש מקלדת מוארת.

תשדרג את הכרטיס רשת ל-6205.

במקום הNBD אתה יכול לשדרג קצת את המעבד אם בא לך. לדעתי זה מיותר ויש מצב שלא יתפוס בארץ.. להחלטתך.

הייתי מוסיף גם עכבר אלחוטי טוב מטעמי נוחות עבודה (לדוגמא הלוג'יטק M705)

המחשב מעולה ומתאים בול לדרישות שהצבת אך העיצוב לא משחק פה תפקיד?

:)

01_Lenovo_Thinkpad_X230_35313302_610x458.jpg

פורסם
  • מחבר

צ'בי,

מקלדת: המוארת היא ברירת המחדל. ניתן לשנמך למקלדת לא מוארת ולהזדכות ב 40$.

כרטיס רשת: שדרוג ל 6205 עולה 20$. התמורה (לפי לנובו):

3G CapableWant to shed the WiFi signal and access your mobile broadband network while on the go? The Intel® Centrino® Advanced-N + WiMAX 6250 features a 2x2 antenna connection and allows mobile broadband access with your service provider's 3G network.

אם אני מבין נכון - הכרטיס הזה יכול לאפשר לי לגלוש דרך רשת 3G אלחוטית ?! היתכן? הרי לנובו מציעים גם הרחבת קישוריות Intagrated Mobile Broadband WANN על חשבון ה mSATA. לכאורה יש כפל פונקציונאלי.

בשורה התחתונה - אני אשדרג ל 6205.

אחריות: יש לי DELL LATITUDE E6400 +אחריות NBD מ12/2009. האחריות הוכיחה עצמה מעל ומעבר. חבל שלא הייתה לי גם אחריות על נפילות. בגלל רצועת תיק סוררת המחשב התגלגל לי משמונה מדרגות, :( נפער סדק קטן במארז המגנזיום - אבל הכל עובד ללא דופי.

ההבדל בין NBD ל DEPOT לשלוש שנים הוא 60$. בשביל לסבר את האוזן - NBD לשנתיים של DELL עלה לי בארץ 830 ש"ח! אני מעריך שזה בערך מה שידרשו בלנובו ישראל.

כתוב באתר של LENOVO:

"Sales ends November 25" .

מה זה אומר? שזה כולל את ה 25 או לא? כי אני מעדיף לחכות ליום ראשון ולבדוק את עניין האחריות NBD מול לנובו-ישראל.

עיצוב: אני ואשתי יודעים להעריך מוצר איכותי. צ'בי מה אתה מציע? MAC? ?ZENBOOK? כי ה THINK-PAD הוא כידוע רק שחור עם נקודה אדומה. אמנם יש אפשרות שלנובו מציעים תמורת 30$ - SKINS. אבל לא מצאתי שם משהו מספיק עדין ואלגנטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים