עבור לתוכן

זכרון משומש שנמכר כחדש באיביי, זהירות

Featured Replies

פורסם

לפני כחודש הזמנתי זכרון DDR2 ללפטופ מאיביי :

http://www.ebay.com/itm/330684248901?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

עוד לפני שהזמנתי, ביקשתי מהמוכר (בהודעה) שישלח לי רק זכרון של חברות מוכרות (BRANDED MEMORY)

והוא ביקש ממני לציין זאת ב NOTES בתהליך הרכישה.

כעבור קצת יותר משבועיים הגיע הזכרון, בשקית אנטי סטטית פשוטה עם מדבקה שסוגרת אותה. ציפ'ים על הזכרון עם כיתוב דהוי לגמרי

וכמובן, בלי שום אינדיקציה מי היצרן. אחרי שעה של בדיקה , הבנתי שמדובר בציפ'ים של מיקרון - אבל רק מהלוגו הדהוי עליהם.

מתקין בלפטופ והוא לא עולה , עם הבהובים שבחיים לא ראיתי. מוציא והכל בסדר. מחליף בין המיקומים של המודולים ומנסה שוב - לא עוזר.

מיד כתבתי למוכר ודרשתי להחליף בזכרון תקין, חדש ומחברה מוכרת . הוא הציע זיכוי מלא, אחרי שאשלח לו בחזרה את הזכרון. אחרי עוד הודעה, פתחתי DISPUTE באיביי ועוד הודעה אחרי, העברתי אותו לשירות לקוחות של איביי.

שירות הלקוחות של איביי הכריע את הקייס לטובתי , אבל לא ממש - שוב, זיכוי מלא לאחר שאני מספק הוכחה (בצורת מספר איתור) ששלחתי בחזרה את הזכרון למוכר.

אחרי ששלחתי את הזכרון בדואר רשום וסיפקתי לאיביי ולמוכר מספר טראקינג, בלי בושה הוא שואל אותי למה נתתי לו פידבק שלילי. עניתי לו בשאלה, למה הוא מוכר זכרון מקולקל ומשומש כחדש..

קיבלתי תשובה מתנצלת עם השאלה, איך נוכל לתקן לך את חווית הקניה. עניתי שהוא יכול לזכות אותי מייד. תשובתו, FAIR ENOUGH, רק בבקשה תתקן את הפידבק השלילי קודם..

השבתי לו שאין לי אפשרות באיביי לתקן (REVISE) פיידבק והוא שלח לי Feedback Revision Request.

עניתי , שכאקבל את הזיכוי , אתקן את הפידבק. היום בבוקר אני מקבל הודעה מפייפל על זיכוי.

יש לציין, שמדובר על מוכר (server-ram) עם פידבק חיובי של 99.6% ועשרות אלפי מכירות של זכרון.

עם זאת, את הפידבק השלילי בהחלט השארתי.

זהירות

פורסם

מה אתה בעצם מנסה להגיד פה?

לא יצאת בסדר

קיבלת זיכוי.

בעצמך אמרת שהוא מכר עשרות אלפי מכירות זיכרון

אולי קרתה טעות??

פורסם
  • מחבר

את הזיכוי ה"מיידי" קיבלתי אחרי התערבות של איביי ותוספת הפידבק השלילי.

אם זאת הייתה טעות, הוא היה יכול לזכות אותי מייד ובנוסף, זאת לא הייתה טעות - לא פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזו של למכור משומש כחדש באיביי.

פורסם

כאמור, אתה יצאת הרבה יותר שמוק ממנו בכל הסיפור. לא בטוח בכלל שהוא עשה משהו לא בסדר. מה שכן - הפידבק השלילי הקטנוני שלך כנראה לא יזיז לו.

פורסם

יש לך תמונה של הזכרון עם הכיתוב הדהוי?

פורסם
  • מחבר

כאמור, אתה יצאת הרבה יותר שמוק ממנו בכל הסיפור. לא בטוח בכלל שהוא עשה משהו לא בסדר. מה שכן - הפידבק השלילי הקטנוני שלך כנראה לא יזיז לו.

קיבלתי זכרון משומש, לא תקין ולא של חברה מוכרת. ואני השמוק ..נכנסת בכלל לקישור למוצר?

אין לי תמונה לזכרון

פורסם

משומש - אתה אומר. על סמך זה שהכיתוב דהוי (ואין לך תמונה).

לא תקין - קורה גם עם זכרונות חדשים מהקופסה, וכל אחד יודע את זה.

לא של חברה מוכרת - אם אתה לא יודע מי זאת micron זה רק מעיד על הבורות שלך. ואם כן - אז מה אתה רוצה?

הוא החזיר לך את מלוא כספך בלי להתווכח. כמה חצוף מצידו לבקש שתשלח לו את המוצר חזרה, נכון.

פורסם
  • מחבר

מה לא ברור? שלחתי לו חזרה כמה ימים לפני שהוא זיכה אותי

כן, אני מכיר טוב מאוד את מיקרון. עדיין, סטיק משומש מאוד.

בנוסף, כל המספרים הקטלוגים שהיו מודפסים עליו , לא הובילו למיקרון בשום צורה - מלבד הלוגו על הצפ'ים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים