עבור לתוכן

למה כל כך קשה להתנתק מהוטנט ?

Featured Replies

פורסם

טוב, אז עד היום אני מחובר דרך הוט עם טריפל ובאנדל של הוטנט,

המטרה: להתנתק מהוטנט - נשמע פשוט? - התשובה היא לא!

אני מתקשר להוט ומבקש להתנתק מהוטנט, הם עונים בבטחון תתקשר להוטנט ותתנתק, אני אומר בסדר ומתקשר להוטנט,

הוטנט עונים: אין לנו שום גישה לחשבון שלך כי אתה בבאנדל אצלך הוט, אז למה אמרו לי פנות אליכם - אני שואל את הנציג? - כמו שחשבתם, אין תשובה.

אני חוזר להוט ושוב פעם חוזר להוטנט ושוב להוט

הנציגה מתעקשת לעזור למרות שאני מאוד רוצה לדבר עם מנהל, טוב מספר 4, ניתן לך צ'אנס, אני מבקש לעשות פעולה מסובכת מאוד אני מסביר לה, לפצל את הבאנדל ולהתנתק מהוטנט, זהו.

טוב, חכה על הקו, לאחר 10 דקות של המתנה היא הסבירה שניתן לבצבע את הפעולה תוך לא פחות מ-9 ימי עבודה(!!!!) בייאוש רב הסכמתי וללא ברירה אחכה עכשיו שבוע וחצי בשביל להתנתק מהוטנט ולהתחבר לספק אינטרנט חדש.

מקווה שהם יבצעו את העבודה כמו שצריך ולא ידחפו לי חבילת טריפל אחרת עם מחיר מוגזם כמו שקורה לרוב.

שלכם, צרכן מיואש.

פורסם

עוד לא למדת את הלקח שלא עושים "באנדלים" עם חברות שונות?

מקווה שעכשיו תלמד.

בהצלחה.

פורסם

היית פשוט יכול לבקש להתנתק מהוט ;) הבעיה הייתה נפטרת מאוד מהר... אגב 9 ימים זה לא חוקי, זה אמור להתבצע תוך 72 שעות מרגע שיש פניה טלפונית.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שאני לא רוצה להתנתק מהתשתית, טלויזיה וטלפון - אלא רק מהספק, פשוט כאב ראש אחד גדול!, זוועת עולמות!!.

פורסם

חוץ מהכאב ראש של ההתנתקות יש איזה בעיה לעדכן ספק אחר בנתיים? אני מאמין שאם אתה מצטרף לספק אחר הוט פשוט מעדכנים את הספק שאתה בוחר מבינהם.

פורסם

תתלונן בעמוד הפייסבוק שלהם ותוך 24 שעות אתה תהיה מנותק.

כמו כן שים לב שסביר להניח שהם אכן כמו שכתבת ינסו לדחוף לך טריפל יקר יותר - אם זה קורה תאיים עליהם בתביעה. יש לך קייס אמיתי וחזק. אם הם לא ישברו - תתבע אותם.

פורסם
  • מחבר

נחכה ונראה... אעדכן

פורסם

אני יודע שזה קצת אוף טופיק ולא ממש קשור אבל אפשר לדעת למה אתה רוצה להתנתק מהוטנט?

פורסם
  • מחבר

בגלל פינגים גרועים ולא יציבים

פורסם

וואללה??

ויש לך אופציה טובה יותר לספק 100 מגה (גם פינגים וגם מחיר) או שאתה בכלל מוותר על ה100 ולוקח מהירות נמוכה יותר?

פורסם
  • מחבר

אני נשאר ב100 מגה תשתית הוט ועובר לבזק בינלאומי 100 מגה - הרעה במחיר אבל לפי הרבה מאוד דעות זה הספק הכי טוב לגיימרים

אצל מי אתה נמצא היום? תשתית וספק?

פורסם

אני כרגע עוד בטריפל הישן (עם 12 מגה) אבל יש לי אפשרות לעבור לטריפל פלטינום בהוספה מזערית (פחות מ20 ש"ח) וחשבתי לקחת את הוטנט בתור ספק ל100 מגה (כרגע עם 013 ב12 במגה ומאוד מבסוט, יציב מאוד ופינגים מעולים- לפחות בBF3) אבל ברגע שראיתי את האשכול שלך הייתי חייב לבדוק את הנושא שוב, אני כנראה אנסה לבדוק מול 013 איזה מחיר הם יכולים לתת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים