עבור לתוכן

"מחשב חדש" - מערכת הפעלה חדשה - 7 או 8?

Featured Replies

פורסם

השאלה פחות או יותר בכותרת.

בשבוע הקרוב אני הולך לאסוף את השילוש החדש שלי ומנצל את ההזדמנות בשביל "לשדרג" את מערכת ההפעלה(יש לי XP PRO).

השאלה היא, האם לקנות 7 או 8? יש לי ניסיון עם 7 בעבודה ומחשבים של חברים והיא מרגישה לי פחות נוחה מXP, אך אני מניח שזה בעיקר עניין של זמן.

אני רואה בכל מקום שמציעים את 8 במחיר מאוד נמוך - אולי כדאי כבר לקפוץ על 7 ולעבור ישר ל8? איך התמיכה של משחקים ותוכנות ב8?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

לדעתי חלונות 8(לגבי המחיר אתה כבר יודע) ואני אחסוך ביותר מידי דיבורים מכיוון שכבר דיי אמרו את הכל אז אני אצרף כמה ציטוטים שפחות או יותר מסכמים את דעתי

זה וינדוס 7 עם שיפורי ביצועים ו"תוספות" מועילות

בנוסף, רק בשביל העתקת קבצים החדשה שווה לשדרג ל 8 !

שלא נדבר על זה שהמערכת עולה בשניות

לוקח לי כ 12-15 שניות להדליק את המחשב ממצב מכובה

אני לא מבין מה הבעיה בלעבור ל- WIN8, יש חידושים ויש תמיכה לאחור לכמעט כל מה שעובד על WIN7. למי שלא נוח תצורת האריחים שיתקין תוכנה כמו StartIsBack ונגמר הסיפור...

מה אכפת לי מה הם רוצים

אני לא רואה סיבה לשנוא את ממשק המטרו מבלי לתת לא הזדמנות

לדעתי הוא אפילו גאוני

סוף סוף יש פתרון לכל הקיצורי דרך שהציקו לי בעין מאז ומתמיד

עכשיו הם מסודרים בצורה מעולה במטרו

מעבר לכך אני משתמש ממש מעט במטרו, מיילים (לאפליקצייה יש פוטנציאל עצום לדעתי, אבל עדיין חסרים הרבה דברים בסיסים כמו חיפוש)

וכן גם קצת באפליקציות בחנות של מיקרוסופט

תנו לזה צאנס לפני שאתם שופטים

אני חייב לציין שהתחלה פשוט החלטתי לבטל אותו לגמרי ולשכוח מקיומו

אבל לאחר שהתרגלתי אליו כמה ימים, אני ממש מבסוט ממנו

נ.ב.

אני משתמש במחשב רגיל עם מקלדת ועכבר על רזולוציה 1080P וכמובן מסך רגיל ללא טאץ

Kirma יש חיפוש באפליקציה של הדואר האלקטרוני Winkey + Q(או הזזת הסמן לאחת הפינות בהתאם לשפת המערכת) באפליקציית הדואר האלקטרוני כאשר תקליד משהו זה יחפש דואר, בחנות אפליקציות, במחשב או מסך המטרו קבצים או אפליקציות שהותקנו(תלוי מה אתה בוחר לחפש).

בכל מקרה אני מסכים עם Kirma .

אני עברתי ל-8 למרות שהייתי צריך להתרגל. למה? כי אני מאמין שככה השוק מתפתח. אינטגרציה בין מערכות ההפעלה השונות של מייקרוסופט

תהיה חלק מהעתיד, זה מה שצפוי לנו ולכן אני רוצה להיות מוכן. אז התרגלתי, הכל אינטואיטיבי למדי, יש פיצ'רים נחמדים והדסקטופ עדיין כאן למי שרוצה.

אגב תוכנת אנטי וירוס יש מובנה והיא הWindows Defender שמחליף את הMSE אבל אין אפשרות לסרוק קובץ ספציפי בעזרת קליק ימני על אותו קובץ ובחירה בסריקה בתפריט ההקשר אבל אם אתה מתקין תוכנת אנטי וירוס משלך הWindows Defender פשוט יהיה לא פעיל ותוכנה שבחרת תפעל במקום גם תוכנת הדמייה אין צורך להתקין.

לגבי תאימות יש את מרכז התאימות של חלונות 8 ששם יש ביקורות של הקהילה על הרבה תוכנות משחקים ומוצרים, ואתה יכול לחפש את התוכנות המשחקים והמוצרים שבהם אתה מעוניין לבדוק אם יש להם תאימות או לבדוק דרך הקטגוריות.

מקווה שזה עזר :)

פורסם

אני שבועיים וחצי עם 8 והיא מצוינת. רצה חלק המטרו זה דבר גאוני, הם הוסיפו עוד "עולם" לחווית השימוש במערכת. הרבה דברים הפכו להיות הרבה יותר "חכמים" החל ממשק העברת הקבצים, למנהל המשימות ועד המטרו שמחליף את ה"התחל" הישן בצורה מצוינת.

פורסם
  • מחבר

א. מה ז"א "תוכנת הדמיה"?

ב. החשש שלי הוא ממעבר premature - ואני אנמק: מ"ה הן מטבען תוכנות סבוכות ומסובכות. מניסיוני רב השנים(יחסית), כל מ"ה של מיקרוסופט שיוצאת יש לה מעין תהליך התבגרות לא יפה במיוחד. כמו בן טיפש-עשרה שהקול שלו עוד לא בדיוק השתנה ויש לו חצ'קונים במקום פנים.

XP למשל, עד SP1 הייתה *מאוד* בעייתית. אני זוכר הרבה אנשים שבכוונה נמנעו מXP(כמו עם ויסטה) ו"שידרגו" ל98SE... אותו דבר עם 7 שהבנתי שעברה איזו שנה עד שהיא "התייצבה" והפכה להיות המערכת המהוללת שהיא היום...

אני קצת ממהר עכשיו אבל אני אבדוק את העניין עם התוכנות והתאימות - תודה! :xyxthumbs:

פורסם

8 בנויה על המקור של 7, לכן לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

ו7 בנויה על המקור של ויסטה. לכן (בין היתר) היא התייצבה הרבה יותר מהר מויסטה (הרבה יותר מהר משנה).

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול שלי לא נתמך בווידנוס 8... נראה לי אני אוותר נכון לעכשיו :(

פורסם

אם הוא נתמך ב-7, אז תנסה להתקין את הדרייבר ב-8, אני עובד עם חלק מהדרייברים שתואמים ל-7 ואין בעיות (בגלל מקור זהה למערכות ההפעלה).

פורסם

א. מה ז"א "תוכנת הדמיה"?

בשביל לפתוח קובץ ISO לא תצטרך להתקין תוכנות כמו DAEMON Tools שתדמה בשבילך כונן וירטואלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים