פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים רכשתי מהם דיסק שהתפגרהרכישה היתה בסניף מול קניון איילון. עבורי המיקום היה נוח והשרות אדיב.היום אחרי שעמדתי בתור התברר להפתעתי שהחנות יודעת למכור אבל לא לתת שרותבשביל למסור את הדיסק התקול אני צריך להגיע לפתח תקוה, רעננה או לתל אביבזו בהחלט הפתעה לא נעימה שמשום מה לא הוזכרה כלל ברכישה.לדעתי חנות מחשבים שמוכרת צריכה גם לתת שרות ולא לטרטר את הצרכן למקומות שלא נוח להגיע אליהם.
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים היום גם אני הייתי אצלם. הפקידים לא משהו אבל מנהל החנות יודע לתת שירות. בכ"מ מנסיוני שי (הנציג של אייבורי פה ובפייסבוק) נותן שירות מעולה.
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים אולי אין להם מעבדה, אבל החנות אמורה להיות גם "נקודת שירות"... מאוד מוזר. מעקב.
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים המעבדה בראשלצ מצוינת בשרותלעומת זאת נקודת המכירה בראשלצ על הפנים, לא אדיבים, עושים טובה שמתייחסים אליך ,רבים ביניהם מי יבוא לעזור לך.....
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים ^ זה משתמע לשתי פנים. זה יכול לאמר שהשירות מצויין ואדיב... : בכל מקרה, אני מבין שחנויות מחשבים בראשל"צ זה-לא-זה (שמעתי סיפורים על סניף KSP שם).
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים מחבר החנות מול קניון איילון לא נותנת שרות ולא מעבדהבדקתי גם מול מוקד השרות שלהםזה המצב וממש לא נחמדאף פעם לא שמעתי על חנות מחשבים שרק מוכרת ובשביל לקבל שרות אתה צריך לכתת רגלים תמיד המלצתי לקנות במקום שקל להגיע אליו, עכשיו מתברר שצריך לבדוק גם היכן נותנים שרות.
פורסם 2012 בנובמבר 1812 שנים החנות מול קניון איילון לא נותנת שרות ולא מעבדהבדקתי גם מול מוקד השרות שלהםזה המצב וממש לא נחמדאף פעם לא שמעתי על חנות מחשבים שרק מוכרת ובשביל לקבל שרות אתה צריך לכתת רגלים תמיד המלצתי לקנות במקום שקל להגיע אליו, עכשיו מתברר שצריך לבדוק גם היכן נותנים שרות.צודק לגמרי.אז איפה הם בעצם נותנים שירות?
פורסם 2012 בנובמבר 1912 שנים מחבר פ"ת - סגולהרעננה - מול קניון רנניםת"א - רח' חרוץאתה רואה כמה המקומות האלה "קרובים" לקניון איילון ?
פורסם 2012 בנובמבר 1912 שנים שלום לכולם ותודה על המשוב, במקרה הצורך אייבורי תעביר מוצרים או מחשבים מסניפים בהם המעבדה אינה פעילה למעבדה הראשית וחזרה עבור הלקוח, חשוב לציין שבמצב זה יגרם עיכוב פוטנציאלי של יומיים עד ארבעה ימים עקב ההובלות. אנו מתנצלים על אי ההבנה בסניף, השינויים חדשים גם לעובדינו, ונעביר מיידית מסמך הסבר בנושא זה לכל העובדים בסניפים כדי למנוע הישנות של המקרה.חשוב לנו מאוד שתהיו מרוצים, ונעשה את המקסימום לשרת גם בתקופות מאתגרות.שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקטשי, אייבורי מחשבים
פורסם 2012 בנובמבר 1912 שנים מחבר אני מקווה שהוא יעזור לאחרים כי אני נדפקתי פעמייםפעם אחת כשנאלצתי להגיע למעבדה בסגולה ובפעם השניה כשאחזור לשם לקחת את הדיסק החדשלמותר לציין שלא הסכמתם להחליף לי את הדיסק הדפוק באחד דומה מהמלאי אלא התעקשתם שאחזור לשם לאחר ביצוע ההחלפהגם בקשתי הצנועה לשלוח את הדיסק המתוקן לסניף ר"ג בני ברק נענתה בשלילה.חבל, מסתבר שבכל זאת יש משהו בתלונות ששמעתי וחשבתי שאיתי יהיה משהו אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.