פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים שלום לכולם, היום היו לי כמה קפיצות חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלק...פירקתי את הספק כוח (hec-500TD-TF) והכל בפנים נראה תקין ולא שרוף ולכן אני חושב שזה הפיוז נשרף. איך אני יכול להחליף אותו ? או שאתם חושבים שיש בעיה אחרת...תודה מראש
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים פיוז לא נשרף לבד. הוא נשרף כשיש רכיב אחר שנשרף וורם לזרם קצרבדרך כלל מה שנשרף זה מיישר (4 דיודות או כיב יחיד שמכיל 4 דיודות) בכניסה, או ממתגים (מה שנמצא על צלע הקירור בצד מתח גבוה). אם זה ממתגים הם ישרפו גם את הנגד current senseתפרוק את הקבלים הגדולין ותבדוק אם מולטימטר איזה מהרכיבים בצד מתח גבוה מקוצרים. בהרבה מקרים זה רק המיישר וניתן להחליף אותו בקלות
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים מחבר אני לא ממש מבין בזה... מעבדת אלקטרוניקה תדע לתקן את זה?ואם לא כדאי לקנות חדש בכלל?
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים על כניסה למעבדת אלקטרניקה (כדיי לתת להם את הספק לתיקון) אתה תשלם יותר מספק חדשאבל זה אחלה הזדמנות לנסות לסדר אותואם יש לך מולטימטר פשוט תבדוק איזה מהרכיבים מקוצרים ואיזה לא - תתחיל מהדיודות / המיישר - כל אחת מ 4 הדיודות אמורה להוליך בכיוון 1 ולא בכיוון השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.