עבור לתוכן

עניין מאוד מוזר בINTEL SSD 120GB שנרכש בקנייה הקבוצתית

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לפני כיומיים הייתי צריך לשחזר כמה תיקית שנמחקו לי בשוגג מהדיסק

ב2 תוכנות שיחזור מאוד פופולאריות ומתקדמות, ביחד עם החומר נמצאו גם המון קבצים שנוצרו ב2009

קניתי את הדיסק מאייבורי בקנייה הקבוצתית לקראת אמצע 2012 והוא הגיע לי סגור באריזה

עם זאת, איך זה שהגיעו הקבצים לשם ?

האם ייתכן שהדיסק Refurbished ונמכר כחדש?

מה דעתכם בעניין?

פורסם

לא הגיוני.. אם זכרוני איני מטעה אותי, מדובר בסדרה 330, שיצאה בתחילת השנה כך שהקבצים לא שונו ב-2009, כנראה הם נוצרו בשנה הזו..

פורסם

חוץ מזה שב-2009 לא היו כונני SSD בשוק.

פורסם

שלום חברים,

לפני כיומיים הייתי צריך לשחזר כמה תיקית שנמחקו לי בשוגג מהדיסק

ב2 תוכנות שיחזור מאוד פופולאריות ומתקדמות, ביחד עם החומר נמצאו גם המון קבצים שנוצרו ב2009

קניתי את הדיסק מאייבורי בקנייה הקבוצתית לקראת אמצע 2012 והוא הגיע לי סגור באריזה

עם זאת, איך זה שהגיעו הקבצים לשם ?

האם ייתכן שהדיסק Refurbished ונמכר כחדש?

מה דעתכם בעניין?

שלום לכולם ול-Vegan,

כמו שענו חברי הקהילה- מדובר בכונן שיוצר והושק ברבעון השני של 2012 כפי שרואים בקישור מהאתר הרשמי של אינטל, לכן לא אפשרי שנמצאו עליו קבצים משנת 2009, ישנן תוכנות שישפיעו על רישום הקובץ וישנו את התאריכים. אייבורי מוכרת מוצרים חדשים בלבד כפי שהם מגיעים מהיבואנים הרשמיים- עם זאת, בכל אופן חשוב לנו שתהיה מרוצה ותרגיש בטוח עם המוצר שלך, אם אתה מעוניין נחליף לך את הכונן ל-SSD זהה וחדש למען הסדר הטוב והסר ספק.

לשירותך ולשירות כל חברי הקהילה

שי, אייבורי מחשבים

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם ול-Vegan,

כמו שענו חברי הקהילה- מדובר בכונן שיוצר והושק ברבעון השני של 2012 כפי שרואים בקישור מהאתר הרשמי של אינטל, לכן לא אפשרי שנמצאו עליו קבצים משנת 2009, ישנן תוכנות שישפיעו על רישום הקובץ וישנו את התאריכים. אייבורי מוכרת מוצרים חדשים בלבד כפי שהם מגיעים מהיבואנים הרשמיים- עם זאת, בכל אופן חשוב לנו שתהיה מרוצה ותרגיש בטוח עם המוצר שלך, אם אתה מעוניין נחליף לך את הכונן ל-SSD זהה וחדש למען הסדר הטוב והסר ספק.

שי, אייבורי מחשבים

אין צורך שי.

אכן כולכם צודקים, הוא יוצר ב2012, טעות שלי עמכם הסליחה :xyxthumbs:

:)

פורסם

יש המון קבצים של מערכת ההפעלה, לא משהו שצריך לעניין אותך.

שי, כל הכבוד על ההצעה.

פורסם

כבר יצא לי לראות קבצים שנוצרו לכאורה ב1970 ::) וגם כמה כאלה משנת 2038 :smile1: .

בנימה יותר רצינית, אם תאריך המערכת מוגדר X, ויוצרים קובץ כלשהו מערכת הפעלה רושמת לקובץ את אותו תאריך X שאתה יכול לראות במאפייני הקובץ.

לעניינו.

בדיסק SSD חדש דנדש, אין שום סיבה שתצליח למצוא קבצים שנכתבו "באמת" ב2009. הדרך היחידה שקבצים ישנים ומחוקים עלולים להמצא בדיסק קשיח SSD/מכאני חדש בתוכנות השיחזור תלויה בצורת התקנת הWIN. יכול להיות שבמקום להתקין את הWIN מאפס, העתקת אותו מדיסק קשיח אחר בעזרת תוכנה צד שלישי שהעתיקה בדיוק כל סקטור - גם כזה שהיה בו מידע מחוק.

נ.ב.

גם אני קניתי SSD של אינטל בקניה קבוצתית, והרצתי עליו כמה בדיקות. גם כאלה של תוכנות לשיחזור מידע וכצפוי לא מצאתי כלום ::)

פורסם

תאריך יצירת הקובץ בד"כ נשאר קבוע ולא משתנה אף פעם, אלא נשאר התאריך המקורי שבו באמת נוצר הקובץ.

סתם לדוגמה, קובץ MP3 שנוצר לראשונה בשנת 1995 - תאריך היצירה שלו תמיד ישאר כזה ולא משנה בין כמה מחשבים/כוננים תעביר אותו...

זה שמצאת על כונן מסויים קבצים שתאריך היצירה שלהם היה ב-2009, לא אומר שהם הועברו לכונן הספציפי הזה באותה שנה אלא בסך הכל שאותם קבצים נוצרו לראשונה בשנת 2009 (או במחשב שזו היתה השנה שמוגדרת לו בשעון לצורך העניין).

פורסם

שלום לכולם ול-Vegan,

שי, אייבורי מחשבים

אם זה היחס שאתם נותנים ללקוחות אז שווה לקנות אייבורי !!

פורסם
  • מחבר

אם זה היחס שאתם נותנים ללקוחות אז שווה לקנות אייבורי !!

:yelclap:

פורסם

אני יודע שהנושא מוצא וכו'

אבל גם אני רוצה לתת :yelclap::xyxthumbs::hi: לשירות שהוצע פה.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו בקשר לדיסק ?

או שתבקש להעביר את הדיון לפורום צרכנות,

כי אחרת העניין שלשמו פתחת אותו מוצא.

אפשר לנעול כמובן.

פורסם

והדגש על אם.

נכון

ושימשיכו כך גם כשיש בעיה רצינית

פורסם

שימשיכו ככה גם אם הבעיה לא הובאה לידי פורום ציבורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים