פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים שלוםלפעמים יש מקומות שרוצים לשים חומר מבודד,אבל הם בעייתיים מבחינת איזולירבנד/heat-shrink,והיה נוח פשוט לשים שם מעיין משחה, שהיא מבודדת, ושהיא תתייבש ותשאר כך.האם יש דבר כזה?תודהcard
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים מחבר הממepoxy לא אגרסיבי מידי בשביל לוח PCB?אין משהו שמיועד סציפית להיות חומר מבודד שבא במשחה, עבור מקומות שצריכים את זה?
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים מחבר האמת שסיליקון נשמע אופציה טובה פה..יש סיכוי לקנות אותו במזרק קטן, במקום במיכל הענקי שהוא מגיע בו בד"כ?
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים המיכל הענקי הזה זה כולה 10 ש"חאתה יכול לאטום את הראש שלו בסוף השימוש עם נילון וזה ישמר..
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים דבק חם זה אחלה. מניסיוןסיליקון גם סבבה לגמרי - אני הייתי ממלא מזרקים בסיליקון - הרבה יותר נוח לעבוד עם דברים עדינים. גם אפשר לזרוק אחר כך במקום להתעסק עם כל הטיובה
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים מחבר המיכל הענקי הזה זה כולה 10 ש"ח אתה יכול לאטום את הראש שלו בסוף השימוש עם נילון וזה ישמר.. באמת רק 10שח? זה באמת זול.. אם כי צריך אח"כ לארגן לו מקום - הוא באמת ענק. דבק חם זה אחלה. מניסיון הוא עמיד אח"כ? הוא לא יכול פתאום להנמס עקב קצת חום? סיליקון גם סבבה לגמרי - אני הייתי ממלא מזרקים בסיליקון - הרבה יותר נוח לעבוד עם דברים עדינים. גם אפשר לזרוק אחר כך במקום להתעסק עם כל הטיובה זה אחלה רעיון - הרבה יותר נוח לעבוד כך דרך אגב מה זה החומר שבתמונה כאן, איפה שהחץ הצהוב? הרבה פעמים רואים אותו, במיוחד במקומות שיש הברגות, כאילו כדי לקבע אותן.. האם הוא גם מבודד?
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים החומר הזה נקרא לוקטייט (על שם החברה שמייצרת אותו), וצריך כזה שמיוחד לקיבוע פוטנציומטרים ולא להברגות למשל. הוא מבודד בעיקרון, אבל הוא בא בכמויות קטנות ויקר להשתמש בו למטרה ההיא. לא זוכר את המספר שלו (יש מאות) נסה לעבור על הרשימהhttp://www.rotal.com/component/virtuemart/category/1146/דבקים-וחומרי-הפרדה-לאלקטרוניקה.html?start=45〈=he&limit=5&limitstart=0דבק חם כאמור, למקומות שלא מתחממים, וסיליקון ניתן להשיג בכמויות קטנות (כמו שפורפרת של משחת שיניים) בטמבוריות.
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים מחבר מגניבאני אקנה סיליקון קטן..הוא אמור להיות פתרון אפקטיבי גם לבעיית ה-LED החזק מידי נכון?http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547658.0
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים מחבר נהדר, אני אקנה כזה.דרך אגב, יש לו עוד שימושים באלקטרוניקה מעבר לבידוד?והאם הגרסא המוקטנת עולה מחיר זול כמו הגדולה, או שדווקא פה זה יקר יותר?
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים אגבמוכרים גם סיליקון בטיובות קטנות כמו משחת שינייםמבחינת המחיר, לא משתלם
פורסם 2012 בנובמבר 1212 שנים אותו מחיר כמו הכמות הגדולה, אבל הרבה יותר נוח לשימוש. חוץ מזה, החומר נוטה להתייבש כשהוא לא אטום, כך שלפעמים הכמות הקטנה מחזיקה יותר מהגדולה בחבילה בלי הפקק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.