עבור לתוכן

אורך כבלים בספק כוח

Featured Replies

פורסם

שלום..

לא מזמן זכיתי כאן באתר במארז P280, ונתקלתי בבעיה של אורך מספר כבלים בספק.

(ספק ג'נרי לא חדש + מארז עצום..)

פתרתי את הבעיה לאחר שהולחמו הארכות לכבלים (30ס"מ ל4פינים של לוח האם ולמולקס לבקר מאווררים),

וזאת גם אחרי שהפכתי את הספק + ה24פינים מגיע בדיוק בערך + SATA לכונן דיסקים גם מגיע בקושי (וכל זה פוגע בסידור כבלים וביופי :()

במקרה של החלפה לספק חדש, למשל הSeasonic S12II 520W, איך אני יכול לוודא שהכבלים אכן מספיק ארוכים?

(אני יודע שיש מאריכים לחלק מהדברים, אבל בכל זאת!)

ובנוסף רציתי לשאול אם יש בעיה כלשהי בקניית ספק יד שנייה (ומה יש לבדוק לפני הקנייה?)?

פורסם

בספק הספציפי ששאלת הכבלים מספיק ארוכים.

פורסם
  • מחבר

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=185

מצאתי גם אתר עם ביקורת שכוללת את אורך הכבלים.

תודה על התשובה.

מה לגבי זה?

"ובנוסף רציתי לשאול אם יש בעיה כלשהי בקניית ספק יד שנייה (ומה יש לבדוק לפני הקנייה?)?"

פורסם

ספקים איכותים לא אמורה להיות בעיה "אלקטרונית", פשוט תבדוק שהספק עובד והמאוורר עובד

ספקים לא ממש איכותיים או איכותיים-זולים (כמו HEC/FSP) תבדוק גם קבלים וסימני התחממות - אם תצליח לראות אותם דרך הפתחים

פורסם
  • מחבר

ספקים איכותים לא אמורה להיות בעיה "אלקטרונית", פשוט תבדוק שהספק עובד והמאוורר עובד

ספקים לא ממש איכותיים או איכותיים-זולים (כמו HEC/FSP) תבדוק גם קבלים וסימני התחממות - אם תצליח לראות אותם דרך הפתחים

יכולה להיות בעיה בכבל כלשהו?

פשוט יש פרסום במדור היד שניה לגבי הספק שציינתי ב100 ש"ח, נשמע לי חשוד ומעניין בו זמנית.

ד"א ספק כזה אמור להחזיק לי כל מערכת גם בשנים הקרובות, נכון? (אין שום תכנון למערך כרטיסים מטורף)

פורסם

יחזיק כל עוד הוא תקין.

פורסם

לא כבלים (חוטי חשמל) אלא קבלים = רכיבים במעגל בתוכו שלפעמים נדפקים

כשיש קבל דפוק הספק יכול להמשיך לעבוד רק שהוא יוציא מתחים לא יציבים ויכול לדפוק חומרה אחרת

קבל שרוף בדרך כל נראה אם ראש מנופח - לכן תציץ לתוך המאוורר / הפתחים ותראה את הקבלים בצד מתח נמו אם יש אחד שנראה מנופח

בעיה כזאת לא אמורה לקרות בספקים איכותיים, אבל היא קוראת מלא בספקים גנריים ולפעמים גם באיכותיים-זולים כמו HEC ו FSP

פורסם
  • מחבר

האמת התכוונתי לכבלים (החוטים שיוצאים מהספק ומתחברים לדברים).

העניין הוא שיש שדברים נהרסים אחרי שימוש ממושך, כמה זמן ספק שורד בערך? או שאי אפשר לדעת?

פורסם

לא ניתן לדעת - תלוי בתנאים שבהם הוא עבד וכמה הוא עבד/תחת איזה עומס וכו

ספק איכותי אמור להיות תקין גם אחריי עבודה מאומצת של כמה שנים. ספ איכותי-זול - לא בטוח. ספק גנרי - כנראה שלא

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי.

המחיר עדיין חשוד בעיניי אבל נראה מה האחראים על הכסף יגידו בעניין ;D

תודה רבה על העזרה המהירה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים