פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים Aternus Sicarius@היתי רוצה לארגן מפגש של הקבוצה, כמובן נושא המפגש זאת התוכנית עצמה ולא בהכרח החומר הנלמד (למרות שגם לזה מגיעים בסופו של דבר).מישהו מעוניין? חשבתי לעשות מפגש בעזריאלי, כמו בימים הטובים של HW.השאלה כמה אנחנו אנשים שלוקחים את הקורס בכלל, נראה שיש פה 3 פעילים. אתה, b-or ואני וזהו כנראה.b-or@אני כן בעד למצוא איזו פלטפורמה של message board חינמית ברשת, שנוכל לדבר שם על הקורס.רעיון טוב. גם חשבתי להקים פורום שאפשר לרכז שם מידע על קורסים שאפשר למצוא ברשת ולהקם קבוצות(=נושאים) לכל קורס. בנתיים עדיין לא בטוח בבחירת מערכת פורומים, SMF או כתיבת פורום פשוט (התחלתי את התהליך).מי שרוצה להתקדם עוד בקורס, יש את כל ההרצאות בyoutube כולל הכתוביות באנגלית.רושם כללי לגבי ה pset של אותו שבוע אפשר לקבל באתר של הקורס http://cs50.net המרצה העלה לשם את כל החומר והעבודות של הקורס שמתקיים פיזית בהארוורד.עדכונים בנוגע לקורס - בטוויטר https://twitter.com/cs50מגניב. כרגע בשלבי סיום של שבוע 4.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים רעיון טוב. גם חשבתי להקים פורום שאפשר לרכז שם מידע על קורסים שאפשר למצוא ברשת ולהקם קבוצות(=נושאים) לכל קורס. בנתיים עדיין לא בטוח בבחירת מערכת פורומים, SMF או כתיבת פורום פשוט (התחלתי את התהליך).יפה, לקחת את זה קדימה. אני חשבתי בכיוון של איזה מערכת חינמית, ראיתי כמה אופציות סבירות בתוצאות הראשונות בגוגל.מגניב. כרגע בשלבי סיום של שבוע 4.של ההרצאה?אני התקדמתי קצת, עובדים על קבצי BMP. עוד לא נסגרתי על מה עושים כשרוצים להגדיל קובץ.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים של ההרצאה? אני התקדמתי קצת, עובדים על קבצי BMP. עוד לא נסגרתי על מה עושים כשרוצים להגדיל קובץ. את ההרצאות העיקריות סיימתי ואת ה-shorts גם, רק עוד הרצאה אחת ב-section. ואז ה-quiz
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים יפה מאוד, אני בד"כ רואה רק את ההרצאה, אם בPSET שולחים אותי לShorts אז אני רואה את הרלוונטיים / נק' שרציתי לחדד.ופעם אחת נתקעתי כי לא הבנתי למה הם התכוונו, אז נעזרתי ב Walkthrough עם זמיילה צ'אן (חח השם הזה אדיר).
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר אני עדיין לא הגשתי את הפרוייקטים של W1, נתקעתי עם פרוייקט PHP גדול בעבודה שלוקח לי את מרבית הכוחות... בעעע
פורסם 2013 בינואר 912 שנים הגעתי לpset4.בבעיה הראשונה (whodunit), לא הבנתי מי זה הדובי הזה, אמור להיות מצוייר שם שלו?
פורסם 2013 בינואר 1112 שנים לא היה לי מושג, אבל נעזרתי בחיפוש תמונות של גוגל..דמות מרחוב שומשום, מאלה שלא הגיעו לארץ.
פורסם 2013 בינואר 2812 שנים מה קורה חברים? איך הלך בpset5? מי עוד בעיניינים?עשיתי הפסקה לשבועיים, וחזרתי להתלבט איך לממש את אחסון המילון-hash table (ואיך בדיוק)או trie שהוא קצת יותר טריוויאלי, אבל בהחלט דורש מחשבה גם כן.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים עדיין משתתף בקורס, מקווה שאסיים אותו כי אין את אותו מוטובציה שהייתה בתחילת הקורס.ניתקעתי ב-resize.c כמה ימים טובים בגלל טעיות טיפשות שעשיתי אבל בסופו של דבר פתרתי אותו, recover.c היה יותר כיפי.עכשיו רק בתחילת שבוע ה-5.
פורסם 2013 בפברואר 612 שנים מה קורה? מי עוד איתנו - דוח מצב?אני בPSET 6, כל התוכנה גמורה פרט לבניה של העץ-הופמן על בסיס התדירויות, אעזר בdiscuss בערב.
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים לא התקדמתי מאז הפוסט האחרון. :-\ מתישהו אני אגמור עם זה, מקסימום אני אוריד את ההרצאות למחשב עם ה-pset'ים ויעשה בזמני, מה שבטוח אני חייב לסיים את זה ולא לעצור בחצי הדרך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.