עבור לתוכן

מאיזה חנות הכי מומלץ לרכוש מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני יודע שיש אשכול המלצות אבל הוא מאוד מצומצם ולא מפורט מספיק(לא מפרט את החנויות שביניהם אני מתלבט)

אני מעוניין בשבוע הקרוב לרכוש מחשב חדש ועדיין לא יודע בדיוק מאיזה חנות לרכוש

אשמח אם מישהוא יכול להמליץ לי על חנות

אני מחפש חנות שתהיה טובה ואמינה וזולה

חנות שיש ללקוחות ניסיון עם מימוש האחריות בה

סתם דוגמא: אם קניתי כרטיס מסך יקר ב2000 שקל והוא נשרף או התקלקל והוא עדיין במסגרת האחריות של השלוש שנים החנות תהיה שם בשבילי כדי להחליף תחלק

ההתלבטות שלי היא בין rsm זיג זאג מחשבים tms?

מה אתם חושבים מאיפה עדיף לקנות תמחשב?

ואם יש חנות שלא הזכרתי אז בבקשה תתנו לי אותה

פורסם

לדעתי הרוב פה ימליץ לך על TMS. חנות שמשלבת בין אמינות ושירות טובים לבין תמחור מוצרים טוב.

פורסם

קניתי מtms כמה רכיבים בודדים בעבר. מחירים טובים ושירות טוב. למזלי לא הייתי צריך לממש אחריות אצלם.

לעומת זאת קניתי בעבר 2 מחשבים שונים, כולל הכל וכולל ציוד היקפי מiqpc וזו הייתה חוויית קניה יוצאת דופן. גם כשהייתי צריך לממש אחריות (פעם על מסך שהיה בן שנה וחצי, ופעם על דיסק קשיח בן שבועיים) הם יצאו מגדרם לבוא לקראתי, ולתת שירות מקצועי אדיב ומהיר מאוד.

פורסם

שלום לך

אני אישית רוכש מ RSM מחשבים (בחנות בתל אביב), יש להם 3 סניפים , הם אמינים וטובים , מקצוענים אמיתים.

שירות מעולה .

אני תמיד מציע לרכוש בחנות קרובה לבית , אני לא יודע איפה אתה גר , אבל אם אתה גר באיזור המרכז וצריך לנסוע על מנת לממש אחריות אז חבל .

בכל איזור בארץ יש לך חנויות מומלצות בהתאם לרשימת החנויות המומלצות באתר.

שמח לעזור

מבין גדול

פורסם

חפש חנות שקל לך להגיע אליה. מנסיון תמיד יש סיכוי שמשהו יתקלקל ותצטרך לחזור אליהם פעמיים. פעם למסור ופעם לקחת.

פורסם

מצטרף להמלצה על IQPC.

שירות מאוד אדיב ומקצועי. :)

פורסם

תומך בהמלצה של GrimBall. זה הפקטור הכי חשוב.

פורסם

לי יש נסיון טוב עם RSM כפ"ס עם כמה מחשבים..

ודוקוא עם TMS נסיון לא טוב.. תזהר שלא תבצע הזמנה ואז שתתקשר אחרי כמה ימים לשאול מה עם ההזמנה תגלה שביטלו אותה, בלי להודיע, כי לא היה במלאי..

פורסם

לא גדול ל RSM. אחרי שנרכש מהם מחשב חדש , לפני חודשיים

פורסם

מצטרף להמלצה על IQPC.

שירות מאוד אדיב ומקצועי. :)

+10

פורסם

חבל שהשירות שאני קיבלתי מהם לא היה כזה.. אני לא מתקרב אליהם יותר. היו יכולים לפחות להודיע שהם מבטלים את ההזמנה, וגם את זה לא עשו (הם טוענים שהם התקשרו פעם אחת ולא עניתי.. יכול להיות, אני סטודנט. אז שישאירו הודעה, ישלחו מייל.. משהו..)

פורסם

אני קונה מTMS, RSM,IQPC.רכיבים בודדים גם מאיבורי,KSP.

פורסם

חבל שהשירות שאני קיבלתי מהם לא היה כזה.. אני לא מתקרב אליהם יותר. היו יכולים לפחות להודיע שהם מבטלים את ההזמנה, וגם את זה לא עשו (הם טוענים שהם התקשרו פעם אחת ולא עניתי.. יכול להיות, אני סטודנט. אז שישאירו הודעה, ישלחו מייל.. משהו..)

שלום לך.

במקרה שלך היה ניסיון יצירת קשר. ברגע שלקוח לא עונה - אנו שולחים למייל עדכון שהזמנה מבוטלת בגלל שמוצר איננו במלאי.

יותר מזה לא ניתן לעשות במקרים כאלה.

אם יש לך שיחה שלא נענת ,אנו לא תקשרים ממספר חסוי - תמיד אפשר להחזור למספר טלפון.

אם יש לך הרגשה שקיבלת שרות גרוע - לא היית שום כוונה לכך.

פורסם

קיבלתי עדכון הזמנה, נכון.

אבל אין שם מילה על זה שההזמנה מבוטלת.

חיפשתי וחיפשתי כמה פעמים... חשבתי שאולי אני באמת לא רואה, אבל העדכון הזמנה הוא כמעט אחד לאחד כמו המייל שקיבלתי בעת ביצוע ההזמנה.

להפך, הוא גרם לי לחשוב שההזמנה בטיפול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים