עבור לתוכן

פיקסול ב VLC בעת דילוג בתוך הסרט

Featured Replies

פורסם

היי.

אני משתמש ב VLC לצפייה בסדרות וסרטים, מה שלפעמים דורש ממני להעביר את הוידאו כמה שניות אחורה אם פיספסתי משהו.

הבעיה היא שמאז ששדרגתי ל windows 8, דילוג אחורה\קדימה בתוך הסרט גורם לתמונה להיות מפוקסלת וזה יישאר ככה במשך כמה שניות, עד שזוית המצלמה משתנה\עוברים לסצנה חדשה.

הבעיה קרתה לי בהרבה פורמטים שונים ורזולוציות שונות.

אשמח לעזרה, מצורפת תמונה.

פורסם

האמת שהתופעה מוכרת לי מאד (על WIN7 במחשב בן 5 שנים, מפרט בצד)

אבל אף פעם לא הפריעה לי ממש (זה עניין של שניה-שתיים עד שזה מסתדר)

בכל מקרה בעקבות הפוסט שלך גיגלתי ומצאתי את זה:

http://www.howtogeek.com/howto/windows/fix-for-vlc-skipping-and-lagging-playing-high-def-video-files/

אם אזכור אבדוק את זה גם בעצמי כשאחזור מהעבודה בערב, בכל מקרה אשמח אם תדווח על תוצאות.

עריכה קטנה: הלינק די ישן, בגרסאות 2.X של VLC האופציה הזו נמצאת ישירות תחת הקטגוריה input/codecs (למטה) ולא תחת תת-קטגוריה שלה

פורסם
  • מחבר

תודה אבל לצערי זה לא עזר. שמתי את ה caching על 10 שניות שזה אמור להיות ספיק לפי המדריך, שיניתי את ההגדרה ב FFmpeg וניסיתי Output modules שונים. אבל הבעיה נשארה.

פורסם

מסתבר שאצלי זה דווקא פתר את הבעיה

כל מה שעשיתי היה להגדיל את ה cache מ 300ms ל 1000ms (שניה אחת)

ועכשיו seek בטיימליין של הוידאו (ניסיתי מספר פורמטים, כולל היידף ב MKV ) כבר לא גורם לתופעת הפקסול\קריעה הרגעית הזו.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת.. ניסיתי את המדריך אבל עדיין זה לא עובד.

אולי זה יעזור בקבצים קלים יותר, כרגע ניסיתי על פרק 6 של דקסטר ב1080i ::)

בכל מקרה זה דיי מעצבן, יש לי מחשב חזק שאמור לסחוב דברים כאלו /:

פורסם
  • מחבר

עשיתי שחזור להגדרות ברירת מחדל ושיניתי ל 1000ms, זה אכן פתר את הבעיה. תודה רבה.

כנראה שהשלבים האחרים במדריך פשוט מיותרים ולכן הבעיה לא נפתרה אחרי שביצעתי את כל המדריך. אז זו ההגדרה היחידה שצריך לשנות.

*עריכה* בעצם הבעיה היתה בGPU Accelerated decoding. כאשר עשיתי שחזור לברירת מחדל זה גם התבטל והבעיה נפתרה. השאלה היא למה האצת חומרה משפיעה על ה VLC? יש לי windows 8 עם דרייבר כ. מסך מעודכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים