עבור לתוכן

האם גם אתכם משחקי Single Player לא מספקים?

Featured Replies

פורסם

אהלן !

בשנים האחרונות (ליתר דיוק בסביבות ה-10 שנים) משחקי Single כבר ממש לא מענינים ולא מספקים לי שום הנאה.

האמת, המשחק היחיד שסיימתי עד סופו היה 2 Dune, לא זוכר שום משחק שסיימתי במצב סינגל.

וניסיתי, זה לא שלא ניסיתי...

הסינגל של BF3, COD, MOH, משחקי גוף שלישי למיניהם

אף אחד לא החזיק אותי במצב הסינגל שלו לא משנה כמה הוא היה טוב.

אני חושב שמהרגע שהתחלתי לשחק משחקי רשת שהראשון והעיקרי היה MU Online ששיחקתי בו כמה שנים טובות, לא שיחקתי בשום משחק סינגל.

האם גם אתם במצב שלי?

פורסם

תלוי כמובן על איזה סגנון אתה מדבר. אי אפשר להתלונן על הסינגל של סקיירים למשל או בורדרלנדס 2 או אפילו הסינגלים של COD שלא רעים בכלל. כמובן שבמשחקי FPS או אקשן בגוף שלישי יש מן התמקדות במולטיפלייר ולא סתם. האמת שנהנתי מהסינגל של SPEC OPS: THE LINE, אז אני מניח שזה לא תמיד רע.

ועוד משהו - מצבי הסינגל במשחקי FPS ואקשן בגוף שלישי, לא אמורים "להחזיק" אותך וזו גם לא הכוונה, אז מראש אין לך מה לצפות לזה. לעומת זאת מכוונים לכך שהמולטי יחזיק אותך כי זה באמת העיקר במשחקים האלו ומה שיחזיק את המשחק יותר בחיים.

פורסם
  • מחבר

תלוי כמובן על איזה סגנון אתה מדבר. אי אפשר להתלונן על הסינגל של סקיירים למשל או בורדרלנדס 2 או אפילו הסינגלים של COD שלא רעים בכלל. כמובן שבמשחקי FPS או אקשן בגוף שלישי יש מן התמקדות במולטיפלייר ולא סתם. האמת שנהנתי מהסינגל של SPEC OPS: THE LINE, אז אני מניח שזה לא תמיד רע.

ועוד משהו - מצבי הסינגל במשחקי FPS ואקשן בגוף שלישי, לא אמורים "להחזיק" אותך וזו גם לא הכוונה, אז מראש אין לך מה לצפות לזה. לעומת זאת מכוונים לכך שהמולטי יחזיק אותך כי זה באמת העיקר במשחקים האלו ומה שיחזיק את המשחק יותר בחיים.

ניסיתי גם את סקיירים.

אבל גם הוא לא הצליח להחזיק אותי, למרות שזה דווקא משחק שאמור לספק הנאה במשך הרבה שעות.

וכשאני אומר להחזיק אותי, זה לא יותר משעה.

במקרים מסויימים אפילו לא יותר מרבע שעה.

תמיד מוצא את עצמי חוזר לאיזה משחק רשת, אם זה FSP או MMO.

הרבה יותר מלהיב לדעת שיש מסביבי עוד אנשים ולא בוטים.

פורסם

שיחקתי בסקיירים קרוב ל-60 שעות ועדיין לא סיימתי את הסיפור הראשי. האמת שאני לא משחק בו כבר כמה חודשים פשוט כי עברתי למשחקים אחרים. אבל אני כן יכול להגיד שמה שעברתי היה מעניין ומהנה. יכול להיות שלא אהבת את הסגנון או את המשחק עצמו. כל אחד והטעם שלו.

תמיד מוצא את עצמי חוזר לאיזה משחק רשת, אם זה FSP או MMO.

הרבה יותר מלהיב לדעת שיש מסביבי עוד אנשים ולא בוטים.

גם המפתחות יודעות את זה ולכן הן משקיעות במולטי יותר מאשר בסינגל. תסתכל גם שמוסיפים מולטי למשחקים שאף פעם לא היה להם אחד כזה. למה? כי למולטי יש את הכוח להחזיק משחק יותר מאשר סינגל. או לפחות זה מה שחלק מהמפתחות חושבות. דוגמא - אף אחד לא זוכר את ביושוק או דד ספייס בגלל המולטי, אלא רק בגלל המשחקיות או הסיפור או שניהם. אם אתה חושב על המולטי של המשחקים האלה כל מה שעולה לך לראש, זה למה בכלל דחפו את זה לשם.

פורסם

תלוי בך, בהעדפה שלך, מה אתה מחפש במשחק, וגם תלוי בסגנון המשחק.

אני אישית לא אוהב כמעט בכלל משחקי מולטי, משעמם אותי, חוזרים על עצמם, חסרי סיפור וחווייה...

יש משחקים שהם סינגל בלבד למשל שהמטרה שלהם היא להכניס את השחקן לתוך סיפור חזק ולתת חוויה חזקה, ממש כמו שהיית רואה סרט, רק יותר טוב.

אם אתה נמשך לסיפורים טובים וחוויה עמוקה אז תנסה לשחק משחק סינגל אמיתי ולא סינגל של fps כלשהוא.

המשחקים הכי טובים ששיחקתי הם משחקי סינגל, השאירו אותי עם חוויה שמשחקי מולטי פשוט לא נותנים, דוגמאות טובות יהיו

Half life

Mass effect

והמשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי the void

הבעיה במשחקים האלו שאין בהם מה שידרבן את השחקן לקנות אותם במקום להוריד פיראטית... ולכן אנחנו רואים אותם פחות וחבל.

פורסם

אני חושב שמהרגע שהתחלתי לשחק משחקי רשת שהראשון והעיקרי היה MU Online ששיחקתי בו כמה שנים טובות, לא שיחקתי בשום משחק סינגל.

האם גם אתם במצב שלי?

התמכרת. אתה לא היחיד שסובל מהתמכרות ספציפית זו. אבל לא כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים