עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשימת ההישגים של נתניהו

Featured Replies

פורסם

מה הקשר בין מחת לתחת? אם אכן בזאת נגמר "עמוד ענן", ביבי גמר את הקריירה - וזה עדיין לא הופך מילה אחת ממה שאמרת (או ממה שיחימוביץ אמרה) בתחום הכלכלי לנכונה.

• תגובות 298
  • צפיות 30.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקשר בין מחת לתחת? אם אכן בזאת נגמר "עמוד ענן", ביבי גמר את הקריירה - וזה עדיין לא הופך מילה אחת ממה שאמרת (או ממה שיחימוביץ אמרה) בתחום הכלכלי לנכונה.

אם היה כזה דבר מחת, אולי היה לו גם קשר לתחת. קצת קשה לי להתווכח עם מי שמשחק אותה חכם ומוציא את עצמו לא-כל-כך-חכם במלים עדינות...

ראש הממשלה נבחר בגלל שהוא ימני. הוא למעשה הפסיד את הבחירות, אבל זכה להיות ראש ממשלה בגלל שהוא ימני.

ואם ככה ראש ממשלה ימני מנהל מערכה מול החמאס אז שכולנו נהיה בריאים...

לא שאני מסכים עם כל מה שאמרו לך אבל אתה באמת לא רואה את הקשר בין המשבר הכלכלי העולמי ועלות המוצרים?

כן, אינפלציה. היתה בממשלה הקודמת ובזו שלפניה, תהיה גם בבאה. זה לא בהכרח סימן רע - אינפלציה מתונה היא דבר טוב. דפלציה היא בד"כ סימן של מיתון ותאמין לי שמיתון גרוע יותר מעליית מחירים.

אתם מתעקשים להתעלם מהדברים שאני כותב ולהיטפל לקטנות - המחאה שהיתה בקיץ שעבר היתה על מחירי דיור לא הגיוניים(שכירות וקניית דירה) ועל מחירים פסיכיים של פעוטונים. לכו תגידו לי שאני מדמיין את כל הדברים האלה. לפי התאוריה הכלכלית של ביבי היה צריך להיות פה דיור בר השגה, אז גם לפי התאוריה שלו עצמו הוא כשל.

כנראה שאתם חיים בלה לה לנד (או בבית של ההורים - הכי הגיוני).

איסטרה - בוא נעשה חשבון פשוט - פעוטון בשנת 2008 עלה לי 2600 ש"ח. שלוש וחצי שנים אחרי הוא עולה לי 3000 ש"ח - והמשכורות, שכחת לציין, לא בדיוק עלו בשנים האלה. עכשיו תנסה לשכנע אותי שהמצב ממש ממש טוב.

אני מפחד להזכיר דברים קטנים כמו מחירי הגבינות של שטראוס שעלו בחו"ל יותר זול ממה שעלו בארץ - פשוט עושקים אותנו פה - תתעוררו.

פורסם

מה הקשר למשבר עולמי.

אם קוטג' של תנובה עולה בחו"ל חצי מחיר ממה שעולה בארץ כנראה שמשהו כאן מסריח ואין קשר למשבר עולמי.

פורסם

ויש למישהו פתרון פרקטי?

בחיי שאשמח לשמוע מישהו שיש לו גם רעיונות יישימים בנוסף.

פורסם

מה הקשר למשבר עולמי.

אם קוטג' של תנובה עולה בחו"ל חצי מחיר ממה שעולה בארץ כנראה שמשהו כאן מסריח ואין קשר למשבר עולמי.

או, סוף סוף מישהו שלא עובד אצל ביבי :lol:

אה, זה היה תנובה ולא שטראוס, לא באמת משנה - אלה גנבים וגם אלה גנבים

פורסם

כולכם פה יוצאים על yonaelian כאילו הכל נפלא כאן ולא בצדק. אני לעומתו ממש ממש לא תומך בשלי שהרי היא באמת אסון כלכלי, ואני לא מסכים עם הרבה דברים שהוא אומר, אבל יש גם משהו בדברים שלו.

הוא אולי לא מגבה את הדברים שלו בעובדות, אבל אני אישית הולך שבוע שבוע עם אמא שלי לקניות, שבוע שבוע שאנחנו קונים את אותם המצרכים, והקניות הולכות ונהיות יקרות יותר, ולא, זה ממש לא 3%, או שהנתונים האלה שקריים או שפשוט כל מוצרי הבסיס עולים הרבה יותר, הקניות עולות משמעותית יותר מבעבר.

קוטג' לא צריך לעלות כל כך הרבה. פסק זמן יותר יקר פה מאשר בחו"ל, זה נשמע למישהו הגיוני?דוגמאות לא חסר

מחירי הדירות בשמיים, ואין לי מושג איך זוג צעיר יכול להרשות לעצמו לקנות דירה במרכז היום

הדלק יקר, יקר מאוד. הדלק היה זול יותר בעבר למרות שחביות הנפט עלו אותו דבר..

יש ועוד ועוד דוגמאות, הפכתם את הממשלה הזאת למשהו נפלא, ואני ממש לא חושב שזה כך, במקרה הטוב זה הרע במיעוטו. מזל שיש(יותר נכון, היה) את כחלון, לפחות חסך כמה עשרות אולי מאות שקלים לחודש למשפחה

פורסם

אני באופן אישי מרגיש שהקניות זולות יותר. התחרות האדירה אצלי בעיר (רמי לוי-שופרסל-מיסטר זול-יינות ביתן) גורמת למבצעים חסרי תקדים בכל

המחלקות וכל השנה. החל בירקות ב-9 אגורות או 19 אגורות וכלה בעוף בשקל, ארגז קולה ב-20 ועוד.

אז מה מבדיל את יוקר המחיה אצלי לעומת אצלך? תחרות. זה למה קוטג' בחו"ל עולה חצי מחיר. אבל מה? ביבי רוצה לייבא מוצרי חלב בשביל

להתחרות עם שטראוס ותנובה ונחש מי מונע זאת ממנו?

פורסם

ביבי לא רוצה לייבא מוצרי חלב, היה לו 4 שנים לעשות את זה וזה לא קרה

ובקשר למחירים, הם בהחלט עולים (מלבד מקרי קצה כמו שציינת)

פורסם

אני באופן אישי מרגיש שהקניות זולות יותר. התחרות האדירה אצלי בעיר (רמי לוי-שופרסל-מיסטר זול-יינות ביתן) גורמת למבצעים חסרי תקדים בכל

המחלקות וכל השנה. החל בירקות ב-9 אגורות או 19 אגורות וכלה בעוף בשקל, ארגז קולה ב-20 ועוד.

אז מה מבדיל את יוקר המחיה אצלי לעומת אצלך? תחרות. זה למה קוטג' בחו"ל עולה חצי מחיר. אבל מה? ביבי רוצה לייבא מוצרי חלב בשביל

להתחרות עם שטראוס ותנובה ונחש מי מונע זאת ממנו?

מי מונע מראש הממשלה הדגול לאשר ייבוא של מוצרי חלב לארץ?

- ושתדע המבצעים האלה לא באים בחינם.

אם אצלך זה כזה זול,אצל משהו אחר זה יקר פי כמה.

הם לא מוכרים בשביל להפסיד.

פורסם

מי מונע מראש הממשלה הדגול לאשר ייבוא של מוצרי חלב לארץ?

זה לא ששלי בעד לאשר ייבוא, כן?

פורסם

זה שמתמודד אחר הוא גרוע זה לא נקודה לטובתו של ביבי

פורסם

בוודאי שלא. עם זאת, כאשר מנסים לטעון שאחד המועמדים טוב מהאחר, כדאי לדייק בפרטים.

פורסם

זה לא ששלי בעד לאשר ייבוא, כן?

אל תדאג בן ארי יאשר ייבוא של גבינות מאירופה ::)

ושלי זה בידיוק אותו חרא כמו ביבי.

רק שם אחר.

בוודאי שלא. עם זאת, כאשר מנסים לטעון שאחד המועמדים טוב מהאחר, כדאי לדייק בפרטים.

איפה טענתי ששלי יותר טובה מביבי?

פורסם

שלי זה בכלל מוצר חלב!

נקבל בזול יותר? :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.