עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשימת ההישגים של נתניהו

Featured Replies

פורסם

אני מוכרח לציין שאני לא מופתע שהעיתוי של המבצע גורם להרמות גבה, מוצדק ככל שהיה.

• תגובות 298
  • צפיות 30.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא שמעתי את הדברים האלה מפי שלי ומופז יכול להיות שפספסתי, אם כן אז כנראה שלא טעיתי אחרי הכל(: השנאה לביבי חזקה מהם.

אמנון אברמוביץ' לא בוחל בשום אמצעים, גם לא בשקרים. אחרי האיחוד של הליכוד/ישראל ביתנו הוא דיבר על הסכם רוטציה בו ליברמן מכהן שנה אחת כראש ממשלה כדי להבהיל בוחרים פוטנציאלים.

בהתנצלות על פרשת מרכז שלם הדביקו ביוטיוב את ההערה הבאה. ראיתי את זה מספר פעמים, כל פעם חייכתי מחדש כי זה בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את זה בלייב.

איך לא מפטרים אותו? למה שיפטרו אותו, בכל מה שקשור ברצח האופי לביבי הוא עושה עבודה מעולה.

פורסם

לפי כמה פרסומים שראיתי שרצים בפייסבוק זה קרה כבר כמה פעמים ב15 שנים האחרונות (מבצע כלשהו לפני בחירות).

לכל מקרה, אותי זה לא מעניין. כשצריך לתקוף תוקפים..

פורסם

כן, כי הרימו גבות כשממשלת אולמרט יצאה למבצע צבאי הרבה יותר גדול בעזה ממש לפני הבחירות והרימו גבה כשממשלת פרס יצאה למבצע צבאי גדול בלבנון ממש לפני הבחירות. מה, לא הרימו? מוזר. הרי מה ההבדל?

מצד שני, בהחלט הרימו גבה ואפילו שתיים על עיתוי תקיפת הכור הגרעיני בעיראק, מעט לפני הבחירות. התקיפה היתה אמורה להיות חודשים מוקדם יותר אבל נדחתה בעקבות הדלפתה? לא רלוונטי. זה הכל משיקולי בחירות.

הממ, נדמה לי או שמסתמנת כאן מגמה? כשממשלת שמאל יוצאת למבצע צבאי לפני בחירות, זה כמובן כי אין ברירה והעיתוי מקרי. כשממשלת ימין יוצאת למבצע צבאי לפני בחירות, זה הכל משיקולים אלקטורליים. מוסר כפול.

פורסם

הייתי צופה הרמות גבה גם במקרים אלו. לא מצד פוליטיקאים או אנשי תקשורת, אך זכורות לי כמה הרמות גבה מן הקרובים לי בעופרת יצוקה.

אני לא סופר אמירות של פוליטיקאים במקרים אלו.

בשאר לא הייתי קיים, או שהייתי קטן מדי, ולכן לא אדון בם.

וכן, כל מבצע צבאי שנערך בסמוך לאירוע בחירות אמור לעורר חשדות. אני בטוח שגם את פרס היו שהאשימו בתעמולת בחירות, בין אם מוצדקת ובין אם לאו.

פורסם

בזמן עופרת יצוקה היו הרמות גבה בנוגע לפרטים אך לא לגבי המבצע בכללותו.

פורסם

WTF??

המבצע בא בעקבות הירי לישובי הדרום ולא הפוך.. זה היה קורה בסופו של דבר.

ובקשר לליברמן.. ליברמן ביטל מפלגה גדולה שהוא שלט עליה תמיד, ישראל ביתנו היתה מפלגה גדולה וחזקה והוא ויתר עליה, והוא תמיד שלט עליה.

עכשיו ליברמן הוא לא מעל המפלגה שלו, ליברמן פעל למען המדינה, וויתר על עוצמה, לתפקיד פחות טוב לארבע שנים הבאות.

לשלי יחימוביץ' יש אנשים הזויים כמו יריב אופנהיימר. האיש הזה אכזר ברמות שלא ראיתי..

פורסם

^ לא כזה נכון ..

ליברמן השיג מאחז במפלגה , שאם הוא יהיה בראשה , הוא יכול להגיע לראשות ממשלה .

פורסם

אני לא מבין מה אתם מתעקשים...

תסכימו איתי שיש מקום לחשד בכל מבצע צבאי בכך שהוא מתרחש בסמוך לבחירות?

ודבר נוסף, ליברמן נשאר בראש המפלגה שלו, הוא פשוט מאחד רשימה עם הליכוד. שתי המפלגות היו ונותרו עצמאיות, אך ירוצו לבחירות הקרובות יחדיו, כרשימה אחת. הוא מוותר על כוח בשביל לזכות בכוח- מהלך פוליטי מחוכם וגאוני, אך איני יודע אם יש בו כדי להעיד על יכולת מנהיגות יוצאת דופן.

פורסם

זהבה גלאון עכשיו בערוץ 2:

אני מזהירה מפני כניסה קרקעית, צריך לנצל את דבריו של נשיא מצריים ולהגיע להסכם הפסקת אש ארוך טווח עם החמאס :screwy:

פורסם

הגלאון התנפח כל-כך עד שהוא כבר התנתק מהקרקע. :facepalm:

פורסם

אני מזהירה מפני כניסה קרקעית, צריך לנצל את דבריו של נשיא מצריים ולהגיע להסכם הפסקת אש ארוך טווח עם החמאס :screwy:

:lol: :lol: :lol:

נשיא מצריים הוא הדבר הכי לא קריטי כרגע בכל העולם.

יותר מעניינת אותי דעתו של אזרח רנדומלי במרוקו..

נשיא מצריים לא מסוגל לעשות כלום כרגע, הוא יכול רק לדבר..

פורסם

לפעמים אני לא מבין למה אני טורח. אני מסביר ומנמק ואז בא מישהו ומסתפק ב"שטויות, זה לא נכון".

אז מי הטייקון במקרה הזה? אתה! המדינה משלמת את השכר שלהם ואת זה היא עושה במידה רבה מהמיסים שאתה משלם. כדי שעובדי חברת החשמל יקבלו שכר גבוה, לוקחים ממך יותר מיסים ומעלים לך את חשבון החשמל. אבל העם דורש צדק חברתי...

פחחח. איך ביבי הצליח לגרום לארגוני הטרור לירות מטחי רקטות מעזה בדיוק לפני הבחירות? ומה עם אולמרט, שעשה מבצע דומה ממש לפני הבחירות? ומה עם פרס, שעשה מבצע בלבנון לפני הבחירות?

או אולי אתה חושב שאם הבחירות מתקרבות, אנחנו צריכים לספוג בשקט? :screwy:

אח, איסתרא איסתרא, מה יהיה איתך?

אתה באמת מדבר שטויות:

א. כל הפרטה תעלה לי יותר בתור אזרח. כשטייקון מקבל לידיו את המפעל, הוא ישר מעלה את המחיר - תפתח עיתון ותקרא, יש לך הרבה דוגמאות... מחיר החשמל יקפוץ תוך כמה חודשים מהרגע שהמדינה תסיר את הפיקוח שלה על המוצר. זה מה שאתה רוצה, נכון? לפתוח את שוק החשמל ל"תחרות"?

ב. ההסתכלות שלך על הנושא היא צרת טווח, אבל אני סולח לך כי אתה כפי הנראה בן לטייקון עשיר, ומי שנולד עם כפית זהב בפה לא באמת צריך שוועד עובדים ישמור לו על הגב. כמו שכתבתי מקודם, אם אתה עובד שכיר ויש לך וועד חזק מאחוריך, אי אפשר לפטר אותך בקלות, אי אפשר לפגוע לך בתנאי ההעסקה בלי פיצוי הוגן. החלום הרטוב של העובדים הוא הסיוט של הטייקונים (ושל ביבי).

לגבי ההתקפה על עזה, אחד מהדברים שכתבתי פה על ביבי שאין לו ביצים לתקוף ואני שמח לראות שטעיתי. ביבי - קבל את התנצלותי הכנה.

אם תשאלו אותי, אני חושב שהיה צריך להתקיף כבר לפני חודשים רבים.

אבל בכל זאת אל תשחק אותה תמים, לא ממש קשה להבין שתקיפה בעזה תעלים את סדר היום הכלכלי חברתי, ובנוסף, התזמון הוא בדיוק לפני שאולמרט הציג את מועמדותו. תעשה 1+1, אולי ייפול לך האסימון.

פורסם

כנראה שאיום במלחמה לפי זהבה גלאון אומר הזדמנות להגיע להפסקת אש ארוכת טווח....

פורסם

היא חיה בעולם מקביל. כבר המון זמן יורים עלינו טילים מבלי שנגיב. כביכול פעלנו לפי מה שהיא מציעה. מה היא רוצה בכלל? שנדבר עם מי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.