עבור לתוכן

מעוניין להחליף את המסך של המחשב למסך LED 42 אינץ

Featured Replies

פורסם

אפשר כמובן להגיע לתוצאות מצויינות בטלוויזיות עם תאורת לד ע"י שימוש במטריצת RGB ולא בלדים לבנים.

כמובן שטלוויזיות כאלו נדירות ויקרות, ולא עולה 5,000 ש"ח.

פורסם

זה ברור זה כמו שאמרתי לך על הכפכפיים והנעליים זה אותו סגנון לקחו את הסולייה ושינו אותה.

זה ברור שזה אותו דבר אבל זה ניחשב טכנולוגיה שונה בקיצור ולעניין לרוב זה תלוי בפנאל וכמובן במי שמיצר את הטלוויזיה והנגודיות וכל הדברים האלה זה שקר אחד גדול אני מסכים איתך אי אפשר לבדוק את זה וגם עם היה אפשר ליבדוק יצרניות הטלוויזיה לא היו מסכימות להראות כמה יש באמת בשביל שאיזה חברה מתחרה לא תעקוף אותם ויהיה מכירות חיסולים בשוק וערך השוק ירד להם ובוא נגיד תאמת טוב להם ככה שאנשים מתלהבים מזה.

זה שונה ניחשב כטכנולגיה שונה ברור שזה כימעט אותו דבר מארז שונה דק צבע ועוד ועוד היה לי LCD היתה מגושמת וצבע לא ברור ריבועים ועוד ועוד.

בוא נעזוב את זה כי אפשר לחפר ימים ולילות על הדבר הזה הבן אדם כולה רוצה טלוויזיה 3D טובה וכל המידע הזה לא חיוני כרגע ובשפה שלנו יהיה לו אובר קייל!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אתה רוצה קצת "רילטין"?

פורסם

ואני יחזיר לו תשובה לא סתם קוראים לזה LED כי לLCD יש כבר שם זה כמו שתגיד נעל וכפכף, אבל מה זה לא אותו דבר זה בדיוק אותו דבר!!! ל2 הדברים האלה יש סולייה כמו הLCD והLED "זה אותה טכנולגיה" ממש ממש לא אני לא יודע מאיפה הבאתה מה שרשמתה שמה אבל מרוב שהתגובה שלך כלכך מתנשאת לא קראתי אותה אפילו מרוב שעצבנתה אותי משחק לי אותה איזה מנכל של חברת טלוויזיות לך תעשה שיעורי בית כי זה טכנולגיה אחרת שפרוסה על כל המסך לדיים ותיבדוק את זה שוב לפני שאתה רושם משהוא פזיז כזה ומנסה להתעלות על מישהוא שפשוט ביקש המלצה לטלוויזיה ופשוט רציתה לנחות עליו הLED דק יותר בוהק יותר צבעים בהרבה יותר טובים וחדים לעומת הLCD.

כן זה בנוי על אותה טכנולגיה אבל אמרתי לך זה כמו נעל וכפכף זה בנוי על אותו עיקרון אבל שונה לגמרי בהכל.

Lcd/Led זה אותו הדבר, רק תאורה אחורית שונה, חשוב לצייין כי רשמת "טכנולוגיה אחרת שפרוסה על כל המסך לדיים (הטעות במקור).

אתה מתכוון ל Full Led זהו מסך עבה בדיוק כמו LCD רגיל בגלל שנורות הלדים פרוסות מאחורי המסך ולא במסגרת כמו במסך LED "רגיל" כך יש יכולת להחשיך אזור מסויים (שחור טוב יותר) ואין זליגות אור. FULL LED יקר יותר משמעותית מ LED רגיל.

תקרא קצת:

http://hometheater.about.com/od/televisions/qt/ledlcdtvfacts.htm

http://reviews.cnet.com/2795-6482_7-399.html

http://youtu.be/lOYYE3BkzIc?hd=1

פורסם

אתה מתכוון ל Full Led זהו מסך עבה בדיוק כמו LCD רגיל בגלל שנורות הלדים פרוסות מאחורי המסך ולא במסגרת כמו במסך LED "רגיל" כך יש יכולת להחשיך אזור מסויים (שחור טוב יותר) ואין זליגות אור.

גם לא מדויק. אתה מדבר על שיטה שנקראת Local dimming (אפשרות החשכה של אזורים מסויימים) - אבל יש גם מסכים שהם Backlit (או "Full LED") ללא Local dimming.

פורסם

מסתבר שיש גם מסכי Edge LED שמממשים איזשהו מנגנון Local Dimming. אילו תוצאות זה נותן בפועל - אני לא יודע.

פורסם

קיצור זה מיותר כל הדבר הזה היתי חורש את הום טויטר יובלים ואמרו לי כמו שלא יודעים בברור איך הטלוויזיה הישנה בדיוק עובדת ומה יש בה שאין באחרות אי אפשר לדעת בדיוק בקיצור מי שמעניין אותו שילך להום טויטר הבן רק בא לחפש טלוויזיה והמידע הזה לא שימושי לו.

full led edge led lcd full hd הכל שטיות במיץ עגבניות אני אישית במה שהעין שלי תיראה הכי טוב בחנות אני יקנה ולכן עדיף לקחת כונן קשיח או USB או דיסק רגיל עם סרטים עליו וליראות איפה יותר אהבתם תתמונה אני אישית משחק יותר אז לקחתי סוני פלייסטישן 3 לחנות וגם סרטים וגם סרטי תלת מיימד וגם את המחשב שלי ובדקתי הכל וראיתי שמצאת חן בעיני וקניתי.

אפשר לחפור על זה הרבה ולא לקבל תשובה מדיוקת כי לכל אחד יש טעות ואני אומר לכם זה אותו דבר אבל שונה בגלל זה אומרים שזה טכנולגיה שונה ועדיין התמונה הכי טובה שיש זה בפלזמה אבל רק עם הבית חשוך שווה לקנות אותה.(:

כמו שהוא אומר טכנולגיה שונה והיא משתמשת בסוליה שלה כמו הכפכף והנעל בקיצור סתם חופרים על זה ואין לי כוח(:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים