פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים שלום לכולם!אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אז אם לא אם אפשר להעביר....יש לי חנות קטנה של נעליים לא ממוחשבת, אני רוצה ליצור איזשהו מאגר נתונים של כל הנעליים בחנות עם אפשרות הוספה של סחורה חדשה.הקטגוריות שאני רוצה שיהיו הם חברה של הנעל, דגם ומידה.מישהו יכול לכוון אותי מאיפה להתחיל? או אם יש משהו דומה מוכן שאני יוכל לשנות קצת שיתאים?תודה רבה!
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אתה רוצה לתכנת כזו תוכנה בעצמך, או שאתה מחפש כלי קיים שיאפשר לך לנהל מאגר כזה? כי בעיקרון זה דבר סטנדרטי שאני מניח שכמעט כל חנות משתמשת בו (רק חפש בגוגל "ניהול מלאי").
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מחבר אני מעדיף כלי קיים, אבל לא אכפת לי גם ליצור משהו כזה באקסס, רק אני צריך הכוונה ממה להתחיל.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים רוב הסיכויים שלא תמצא תוכנה חינמית ישראלית אבל אפשר בקלות למצוא תוכנות באנגלית עם חיפוש קצר בגוגל של הביטוי "store inventory managerment software"תוצאה ראשונה מובילה לאתר עם 5 תוכנות מומלצותhttp://www.top5freeware.com/inventory-management-software-for-windows
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים זה תלוי כמה מורכב אתה רוצה את המערכת הזאתאבל למה לא להשתמש במשהו מוכן? אלא אם אתה רוצה לעשות פרוייקט תכנות חביב על הדרך
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר משהו פשוט... מאגר נתונים עם חיפוש ויצירת טופס קליטת נתונים.... וכן אני רוצה על הדרך להתנסות באקסס.....
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אז אין לי מה להגיד לך חוץ מ"לך על זה" אין לי מושג קלוש באקסס אבל אם לך יש ידע ורצון אין סיבה שלא תנסה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.