פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים שלום רב, ברצוני לקבל חוות דעת / חלופות למארז + ספק כח בהתאם למפרט טכני שברצוני לרכוש: כרגע המפרט שברצוני להתאים אליו את הספק והמארז הוא כזה: INTEL 3470 - TRAY GIGABYTE GA-B75M-D3H TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY SEAGATE 500GB SATA3 ===================== כרגע אני מתלבט לשלב את הספק והמארזים הבאיםחשוב לי שבסטוק יתנו תפוקה מלאה וטובה למחיר) 1. COOLERMASTER ELITE 431 PLUS (FRONT USB3) w/o PSU ANTEC VP450 (קראתי את הביקורת עליו באתר) 2. ANTEC VP450 + COOLERMASTER K350 USB3.0 3. COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W -האם הספקים הללו יחזיקו במאמץ את המפרט? שכן הם לא בתקן 80+ -השימושים יהיו בעיקר לגלישה/משחקים ("כבדים")/בידור (סרטים) - לא רוצה לבצע OC למחשב! נא עזרתכם ומשוב, תודה רבה.
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים ANTEC VP450 יהיה עדיף.מארז זה עניין של נוחות (טמפ) וטעם.בשביל המלצה מן הסתם דרוש תקציב ודרישות מהמארז (שקט ,יכולת קרור וכ"ו).
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מחבר התקציב לספק + מארז שלא יעלה על 500 ש"ח.מבחינתי לא מפריע לי הרעש - עניין שולי לטעמייופי - שניהם נראים טוב.מבחינת פיצ'רים- יש אופציה נחמדה במארז של 431 CM שניתן לחבר HD בקידמת המארז.זרימת אויר - אני מתכוון להוסיף עוד מאוורר למארז כך ששניים יכניסו אויר - ומלמעלה יוציא אויר חם.- אך האם הספק VP יחזיק את המע'? זה בראש ובראשונה חשוב לי לדעת, שכן עד היום (במשך למעלה מ 5 שנים! יש לי את האנרמקס 400W המיתולוגי!) לא היו לי בעיות קריסה וכד', ואני מייחס חשיבות רבה לספק כח שאמור להחזיק מע' כזו ואולי אף לעתיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.