עבור לתוכן

לא מצליח לשמוע mp3

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי רדיו דיסק באוטו שקורא mp3. צרבתי קבצי mp3 על דיסק דרך media player של win 7. לא הצלחתי לשמוע אותם באוטו. קיבלתי הודעת שגיאה. מה הבעיה?

תודה

ארי

פורסם

יכול להיות שהוא היה ב wave/wma פורמט.

תצרוב דרך תוכנות יותר מומלצות כמו nero / ashampoo

שעושות המרה אוטומאטית במידה וצריך בצריבה.

פורסם
  • מחבר

לא, הגדרתי לו פורמט mp3. בינתיים מישהו אמר לי שצריך לצרוב את זה כ data. אבדוק אם יש את זה במדיה פלייר. נרו אין לי במחשב, אולי אוריד (יש את זה חופשי?).

פורסם

צרבת אותו על DVD במקרה? רוב הנגנים של הרכב לא יודעים לקרוא DVD.

פורסם

גם אני חושב שצריך לצרוב אותו על DATA

פורסם

Data זה לא mp3/audio וזה לא מתנגן ברוב הנגנים

פורסם

אם אני לא טועה, צריבה בפורמט DATA מאפשרת לך לדחוף סוגים שונים של קבצים והנגן פשוט קורא מה שהוא מסוגל.

זה די מקביל לדעתי ל- DOK שמכניסים לנגן תומך ואז הוא קורא מה שהוא יודע. לא נראה לי שיש הבדל בין זה לבין CD שצרובים בו פורמטים שונים.

כמו"כ, אם מסמנים את האפשרות MP3, תוכנת הצריבה תמיר את כל הקבצים ל-MP3 או שפשוט לא תאפשר לך לגרור פנימה קבצים בפורמט אחר (תלוי בתוכנה).

אני מקווה מאוד שאני זוכר נכון, הרבה זמן לא השתמשתי בצורב...

מה שכן, אני ממליץ להשתמש בתוכנה ייעודית לצריבה כדי להקטין את הסיכוי לבעיות.

פורסם

במידה והקבצים כבר בפורמט הרצוי (MP3 כאן) אז צריך לצרוב כDATA.זו העתקה של הנתונים אחד לאחד כך שתקבל בסוף דיסק MP3.

אם אתה צורב כאודיו בד"כ תתבצע המרת מידע לפורמט כלשהוא (תלוי בהגדרות התוכנה).זה מיותר לגמרי אם יש לך קבצי MP3.

כמו שאמרו לפני צריך לצרוב על דיסק CD רגיל (700 MB) עדיף במהירות נמוכה מהמקסימום.

פורסם

לפני כמה זמן שאלתי כאן בפורום לגבי המיתוס הזה של מהירות צריבה וענו לי שעם המחשבים של היום אין בעיה לצרוב על מקסימום.

פורסם

כל אחד והשיטות שלו.אני צורב אודיו כך.ברגע שהנגן באוטו לא מנגן צריך לנסות דברים.

פורסם

אני רוצה להאמין שאתה טועה, אבל עם ניסיון לא מתווכחים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים. באמת צרבתי על dvd כי זה סדרה של קבצים גדולים שלא נכנסו בדיסק רגיל, אלא הייתי צריך בשבילם הרבה דיסקים. אם אין ברירה, זה מה שאעשה. לגבי פורמט data, זה לא תופס יותר מקום? אם כן, אז בכלל אצטרך המון דיסקים.

תודה

ארי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים