עבור לתוכן

רכישת KIT אשמח אם תיכנסו לעזור לי לחליט ...

Featured Replies

פורסם

5670 חזק מ-6450 בלא מעט.

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו והוא מריץ את כל המשחקים שיש כיום ואני משחק אצלה לא מעט והוא כרטיס מסך חזק מאוד בזמנו עלה 1000 שקל שקניתי אותו...לפני שנתיים משהו כזה...

העניין הוא שאני משחק משחקים כמו קרסיס ובטלפיילד אני לא חייב להריץ אותו על רזולוציה הכי גבוהה שיש אני רק רוצה שיפעיל משחקים כאלה בצורה בסיסית שיהיה אפשר לשחק בלי שיתקע אין משהו לדעתך עד 350 שקל גג???

פורסם

5670 בחיים לא עלה 1000 שקל....

זה כרטיס של 300-400 שקל , ואני חשבתי שבמחשב של אחותך יש כרטיס מובנה ולא אחד חיצוני.

אתה יכול לקנות את hd 6670 , אני חושב שלמשחקים כדאי להשקיע קצת יותר , אבל זאת זכותך.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802840

פורסם

bf3? יש לך צפיות גבוהות מידיי. אני עם המחשב שלי (מפרט בצד) , לא מריץ על הכי גבוה, אז... תוריד ברכיבים האחרים ותשקיע בכרטיס מסך.

פורסם

לא אמרתי מריץ על רזולוציה גבוהה אבל כן אמרתי שאני מריץ אצלה משחקים כבדים מאוד בלי בעיה...

ולכן אני שואל אם יש משהו זול יותר להציע לי?

פורסם

תראה את הכרטיס שהמלצתי כחדש , hd 6670

אפשרות נוספת שכדאי לשקול היא קנייה של כרטיס משומש כמו hd 6850 , שאמור לעלות משומש בין 300 ל 400 שקל.

פורסם

לא אמרתי מריץ על רזולוציה גבוהה אבל כן אמרתי שאני מריץ אצלה משחקים כבדים מאוד בלי בעיה...

איזה משחקים, הגדרות ורזולוציה?

פורסם

משחקים קרסיס 1-2 BT3 BT2 זה המשחקים העיקרון.

אני יכול להרשות לעצמי כרגע עד 800 שקל גג ל-KIT לוח-אם זיכרון וכרטיס מסך.

רוזולוציה תיהיה גבוהה שיהיה לי מסך LCD טוב כרגע יש לי משהו פשוט...של 21 אינץ משהו לא מקצועי וטוב אבל סביר כזה לבינתיים.

העניין הוא שיש לי מעבד Q9400 1333MHZ 6MB

דיסק קשיח 500+160 GB

מארז+ספק טרמינלטק

2 צורבי DVD LGX22

עכשיו לוח למעבד לפי מה שראיתי הזולים עומדים על 250 שקל 1333MHZ כמובן.

זיכרון 8 גיגה מצאתי ב250 שקל 2X4GB 1333MHZ

זאת אומרת כל הקיט יעבוד על 1333MHZ ונישאר לי רק כרטיס מסך שיריץ את המשחקים האלה בלי להיתקע אני לא חייב על רזולוציה ממש ממש ממש גבוהה אלא בסיסית ניראלי...

פורסם

אתה יכול לוותר על 8 גיגה ולקנות זיכרון 4 גיגה ב 100 שקל.

אתה לא בדיוק מבין את המשמעות של FSB.

פורסם

האמת שלמדתי את זה ואני עדיין לומד את זה...פעם היו משתמשים בזה היום כבר לא מסיבה שכל החלקים כל כך מהירים אז כבר אין צורך משמועתי רק לגיימינג כבד עושים חישובים כאלה...

אני לא רוצה לקנות חלקים עם תמיכה גבוהה מסיבה שאני גם ככה לא ינצל אותה זה לא שאני הולך לעשות OC ויש לי מעבד ולוח וזיכרון חזקים אז הכרטיס מסך זה תוספת נחמדה אני רוצה תמעט רק להפעיל משחקים בצורה בסיסית בלי יותר מידי גרפיקה...

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

לוח אם:

Intel BLKDG43RK Bulk DDR3 for 775

כמות: 1 - מחיר: ₪226

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 1 - מחיר: ₪108

כרטיס מסך:

Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪517

סה"כ: ₪851

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 834 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vn7y1pbh

פורסם

אוקי תבעיה של הזיכרון פתרתי אחותי תיקנה קיט של 8 גיגה למחשב שלה ואני יקח מאצלה 2 גיגה שיהיה לי ואז אני יקנה רק לוח וכרטיס מסך ואני יסגור עניין 2 גיגה אמור להספיק לי למשחקים פשוטים...

פורסם

אני לא הייתי ממליץ על פחות מ 4 גיגה , אבל תמיד תוכל להוסיף בעתיד עוד זיכרון.

מה עם החלקים שהצאתי לך? הם מתאימים לך? ובלי הזיכרון זה פחות 100 שקל...

פורסם

2GB DDR2 או DDR3?

פורסם

הלוח מאוד חמוד האמת של אינטל חברה טובה אני קצת בהתלבטות כי יש לוח של גיגה בייט שנותן יותר לא יודע אם מבחינת ביצועים אבל על הנייר יש לו יותר תמיכה יותר חיבורים.

לגבי הזיכרון כמובן שהוא DDR3 1333MHZ 2GB

ולגבי הכרטיס מסך אני חושב אם לקחת מה שהצעת או לקחת כמו של אחותי שאני די נהנה איתו במחשב שלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים