עבור לתוכן

רכישת KIT אשמח אם תיכנסו לעזור לי לחליט ...

Featured Replies

פורסם

אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ.

מארז+ספק 500W מארז יפה טוב וחדיש.

דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה

דיסק קשיח 160 גיגה WD

אני רוצה לקנות את החלקים הבאים:

זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שקל

כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל

לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל

סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי...

השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים ולדעתי הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך יש לדעתכם רעיונות אחרים???הצעות???

ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע...

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם מתעניין, על איזה ספק מדובר?

פורסם
  • מחבר

טרמנלטק 550W ריאל (אמיתי)

פורסם

אפשר להתעלם מה-REAL, חברה טובה, זה מה שחשוב, למרות שהספקים באזור ה-500-550 שלהם לתמיד היו בצטיינים, יש להם סדרות טובות יותר וטובות פחות.

בכל אופן זה לא הדגם, אבל זה מספיק טוב.

פורסם
  • מחבר

זה משהו רציני הדגם שיש לי השאלה אם לדעתך מה שלקחתי יספיק???

8 גיגה זה יותר מידי לדעתך או שאני יכול לקחת רק 4 גיגה???

פורסם

הספק יספיק. אני הייתי קונה 8GB (כמו שיש לי עכשיו, מפרט בצד), הלוח שלך תומך DDR3?

פורסם
  • מחבר

הלוח שבחרתי תומך עובד עם זיכרון DDR3 ברור

ובחרתי גם זיכרון 8 גיגה DDR3

אני חושב שזה משתלם לעשות קיט עם המעבד שיש לי Q9400...

פורסם

תעשה OC למעבד.

הכרטיס הזה לא יריץ שום דבר כבד, זה כרטיס שלא מיועד להרצת משחקים אלא להאצה גרפית (של סרטים). בשביל כרטיס למשחקים צריך לפחות 550 ש"ח. זה תלויי ברזולוציה של המסך, במשחקים ועוד...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה כל אחד כותב שהכרטיס מסך לא יריץ כלום? תקשיב יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס מסך 9500GT גיגה זיכרון והוא מריץ כל משחק שקיים כיום אז איך כרטיס מסך 6450 1GB לא יריץ את זה תסביר לי???

השבוע סיימתי קורס טכנאי מחשבים מנהל רשתות וחומרה מקיפה ולמדתי את הנתונים פיזית לעומק של החלקים איך זה לא יריץ אני מנסה להבין???

יעני מעבד 6MB חלש לעבד את הנתונים לדעתך?

וזיכרון 8 גיגה לא יספיק לאכלס את הנתונים ???

והגיגה זיכרון בכרטיס מסך לא יספיק ???

פורסם

בלי לפגוע, אבל אני אישית חושב שהקורס טכנאי מחשבים לא מביא כלום (אני רואה את זה הרבה).

נתחיל בשוק היעד, HD6450 הוא הכרטיס הנחות ביותר שיש ל-AMD להציע היום (לא כולל מובנים). ה-GT9500 נחשב לכרטיס קצת מעל המינימום (בתקופתו, ולא הומלך למערכת גיימינג).

הטעות הראשונה היא לחפש את הנתונים התכנים שלא מיצגים כלום, בכל הארכיטקטורה הכל משתנה, לדוגמא ב-GTX580 יש 512 ליבות CUDA, אבל ל-GTX680 יש כמות משולשת... זה לא אומר שיש לו כמות כוח משולשת, השיפור לא כזה משמעותי ולא עובר את ה-30% בדרך כלל (לרוב פחות), למשל ארכיטקטורת 28NN יש אופציית OC גדולה, דבר שלא היה בדורות קודמים. הליבות התחזקו ועברו שינויי ועוד.

כרטיס כמו HD6450 מכוון למינימום, כך גם GT520, הם לא כרטיסי גיימינג, לא מיועדים לכך לא נוצרו לכך (אולי לכאלו שממש לא מבינים וקונים סתם). 1GB VRAM לכרטיס אומר לך משהו? הכרטיס הזה לא יכול לנצל כמות כזאת... רוחב הפס שלו לא מאפשר זאת (לא בא לפגוע, אבל אם למדת את זה אתה צריך לדעת את זה).

חפש כרטיסים מהעבר עם נתונים עדיפים על נתונים של כרטיסים מהיום (או נתונים דומים), כרטיס עדכני מביא מאות אחוזי ביצועים יותר מאשר כרטיס מהעבר.

עכשיו למה כרטיס "עדכני" חלש מכרטיס "ישן", מכיוון שכרטיס מהעבר מותג גבוהה, וכרטיס מימינו ממותג נמוך (פונה לשוק הנמוך או בכלל לשוק הסרטים וההאצה בגרפית).

אני יסגור את זה בצורה הבאה, לא מחפשים נתונים על הנייר אלא נתונים בפועל, הכרטיס הזה לא מצליח לסחוב אף משחק שמכבד את עצמו מהשנתיים (אפילו שלוש) האחרונות בלי לקרטע או לדרוש רזולוציה מינימלית והגדרות מינימליות (פשוט כי הוא חלש).

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

פורסם

אוקי אז בוא ניראה מה אתה יכול לנצל ב800 שקל אני לא יכול להשקיע יותר כרגע המצב לא מאפשר לי ואני רוצה מחשב למשחקים מה שיש לי זה כל החלקים חוץ מלוח זיכרון וכרטיס מסך טוב מה אפשר כבר להביא ב800 שקל???

זיכרון 8 גיגה זה עולה סך הכל 248 שקל זה לא הבעיה פה הבעיה זה הלוח אם והכרטיס מסך יש לך רעיון מה להציע לי?

פורסם

תקנה 4 גיגה ב 100 שקל ולוח הכי פשוט שאתה יכול למצוא בסביבות 250 שקל , וזה ישאיר לך 450 שקל.

תוסיף עוד 150 שקל ותקנה את hd 6850.

פורסם

לאחותי במחשב יש כרטיס מסך יותר חלש מזה והוא מריץ את כל המשחקים שיש כיום בשוק זה די מוזר לי מה שאתה אומר לי פה לקנות ב700 שקל כרטיס מסך כזה זה טירוף זה מפלצת של כרטיס זה למחשבים של גיימינג לדעתי...

פורסם

655 שקל , ליתר דיוק.

http://www.tms.co.il/product/11419

וטירוף? המחשב של אחותך , שאני מניח שיש לו intel hd 2000 או דומה , יכול להריץ את רוב המשחקים היום , אבל הוא יריץ אותם ברמה נמוכה מאד ועם הרבה לאגים. אפילו את FIFA 12 , הכרטיס המובנה בקושי מריץ.

והכרטיס המובנה שווה ערך לבערך כרטיס ב200 שקל.

ואם כבר לקנות כרטיס , אז לקנות אחד שמתאים למשחקים , ולא כרטיס בסיסי.

אתה יכול לקנות כרטיס בסיסי ב400 שקל , אבל אני חושב שלמשחקים כדאי להשקיע קצת יותר אם אתה רוצה ליהנות באמת.

תחשוב שכרטיס מסך זה כמו מעבד , זה בעצם מעבד.

פורסם

לאחותי יש מעבד I3 540

וכרטיס מסך 5670HD AGB

לוח אם ASUS

דיסק קשיח 1TB

ספק 600W HEC 80PLUS

המחשב שלה מריץ כל משחק שיוצא ויצא עד היום ברזולוציה בינונית וגבוהה אני לא יודע איך אתה כותב לי שמה שאני ירצה להפעיל עם כרטיס מסך פשוט לא יעבוד בעצם אצל אחותי הכל עובד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים