עבור לתוכן

כמה כסף אמור לקחת אדם שמבין במחשבים אך לא טכנאי?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון עבור

התקנת מערכת הפעלה,

או שעת עבודה.

שוב ההדגשה פה היא אדם רגיל כמו רוב האנשים בפורם שהם לא טכנאים מקצועיים אך בעלי ידע רב בתחום (מצטער עם אני טועה וההפך או הנכון, לא בכוונה אלה השארה בלבד)

• תגובות 59
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שהוא רוצה

פורסם

לפי דעתי זה לא משנה אם הוא טכנאי או לא טכנאי העיקר שהוא יודע לתקן מחשב. רוב האנשים אני חושב לוקחים סכומים כמו שלוקח טכנאי 200~ שקל על שטויות. יש לי חבר שמתקן מחשבים והוא לוקח רק 50 שקל ויש אנשים כמוני שהם נחמדים מדי בשביל לקחת כסף אז עושים לכולם בחינם :x

פורסם

[glow=red,2,300]כמה שבא לו,אני תמיד כמו אדיוט מתבייש לקחת כסף אז עושה לכולם חינם ויוצא פראייר :P[/glow]

פורסם

מצווה :)

גם אני לחברים וקרובים אחרים עושה הכל בכיף ללא תשלום.

אתם יודעים מה?

על מצפוני שלא לקחתי כסף - אני פשוט מרגיש שהעולם הזה הפך ליותר מידי חומרי (כסף, כסף ועוד כסף).

פורסם

איך שאתה חושב אבל נגיד אם מישהו שאני לא מכיר לא הייתי עושה בחינם אלא אם הוא ניזקק ........

פורסם

אני עושה עבודות כאלה ב 150-200

פורסם

גם אצלי זה ככה , בגלל זה אני מחפש לעבוד באיזה חנות או משהו כדי לא לבקש מאנשים שאני מכיר כסף...

פורסם

אני עוזר לחברים שלי בטלפון, מתקשרים אלי כל הזמן,

המון פעמים אני הולך לחברים לתקן את המחשב, לא ממזמן שחבר שלי קיבל את האינטרנט בכבלים,

אז באתי אליו יום יום במשך שבוע לתקן לו את כל המחשב..,

כל יום עשיתי קצת כי לא היה לי הרבה זמן וכוח.., ואני עוזר לחברים / משפחה, בהכל, הפכו אותי לטכנאי כבר במשפחה,

ואף פעם מין הסתם לא בקשתי ואני לא אבקש מהחברים או מקרובים כסף.. :P

לא רק שזה לא נעים ולא יפה, זה פשוט ממש מגעיל לעשות כזה דבר לפי דעתי, אם זה אנשים זרים,

אז מילא, למרות שאני גם אעדיף שלא כל כך.., אבל חברים וקרובים אף פעם לא מבקש כסף.. :P

8)

פורסם

הכי טוב זה שיש לך בוס אתה עובד בחנות והא משלם לך כסץ וזה לא על הראש שלך מי מביא לו את הכסף , כמובן שלחברים ממני באהבה הכל חינם

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על משפחה או חברים

רק אנשים זרים שאתה מפרסם את עצמך כמבין במחשבים שיכול לפתתור בעיות שונות

תמיד יש את העניין של התרחה, בזבוז הזמן (בעיקר ב FORMAT והתקנה מחודשת) ובכלל העניין שלא יוצא לך מזה כלום עם זה לא מישהוא קרוב אלייך,

אני אמרתי ששעה זה 30 ש"ח ומערכת הפעלה חדשה זה 60 ש"ח

עכשיו זה ממש ממש בדיחה מבחינה כספית לעומת מה שלוקחים באמת

פורסם

תשמעו אצלנו בעיר ביקור טכנאי רק שיבוא (אנחנו מדברים על טכנאי שבא לבית) לוקח 120-150 שקל וזה קצת אנחנו עוד עיר קטנה עכשיו אני יודע שבתל-אביב וכאלה לוקחים 200 שקל על ביקור.

אני למשל סידרתי השבוע למישהו את הווירוס בלאסטר עכשיו זה לעצמו עיניין פשוט שתי דקות אבל שאתה מגיע תמיד יש את הילד הקטן והמעצבן ששואל מאתיים שאלות ורוצה לסדר מאתיים ואחת דברים אז סידרתי לו גם את הnfsu ועוד כמה וניקיתי לו את המחשב מכל השטויות שמכבידות עליו, זה למשל שווה הרבה יותר מ50 שקל ולקחתי רק חמישים שקל.

בכל מקרה אם אתה הולך למישהו ומפרמט וכו זה 120 שקל, אבל זה לא תמיד קל כי יש אנשים שמהחשב שלהם לא יכול לסחוב xp אבל הם איבדו את כל הדריברים שלהם מה תעשה במקרה הזה? במקרה הזה הכי נח שיש לך מעבדה והוא לא נמצא לך על המוח ואתה יכול להוריד דריברים במעבדה ולסדר לו בכייף.

בכל מקרה משפחה וחברים בכייף זה בחינם אבל יש כאלה שממש מגזימים כמו האחיין של אבא שלי שחושב שהוא כל החיים שלי ושאני מוקד תמיכה 24 שעות חינם לפחות פעמיים בשבוע יש לו בעיה והוא מזיין לי תשכל שאני יבוא לסדר לו וזה ממש מעצבן.

וגם יש לי שכן אותו דבר רק שהוא הורס דברים משעמום (בלי ידיעה שהוא הורס) והוא קורא לי לסדר לו אבל איתו זה בתקיפות הרבה יותר גבוהה ואיתו זה יותר מעצבן כי הוא גר ממש מתחתי ככה שקשה להתחמק :( (:

פורסם

זאת מש בעיה שאנחנו יודעים טוב מחשבים הא?

יש המון דילמות

אחת הבעיות שהיו לי והן עדיין קיימות אלו הילדים מהכיתה שכול יום שואלים (במקרה שלי זה ילד ג'ינג'י מעצבן - ואני לא אומר שבג'ינג'ים מעצבנים) אותך על הבוקר עוד לפני שנכנסת לכיתה בתוך הפרצוף ממרחק של 1 נאנו מטר :

"תשמע יש לי מחשב ....(אומר את כול המפרט שלו כשהוא מתגאה - סבבה אין לי בעיה) זה יקלוט את הרכיב הזה?"

ואתה מסביר לו שעה והוא מתעקש ואז בהפסקה הוא שאול ועד פעם ועוד פעם ואתה כבר רוצה לדחוף לו אגרוף !!!!

סוג שני זה הערסים שאומרים :

"בכבוד שלך , בא תסדר לי ת'מחשב!" או "תעשה טובה תכין לי מפרט אני קונה מחשב"

וזה הכי מעצבן שקיים

פורסם

כמה שפחות - שחיים הכט לא יפתיע אותך ;)

פורסם

=\ אבל יש פעמים בודדות שאני לוקח כסף-מתי שאתה בא למשהו והוא חושב שאתה מעבדה,אומר שתבוא לסדר לו את הוינדוס אחרי זה הוא אומר יודע מה סדר את הכרטיס מסך גם,אז אני מתעצבן ושוכח מנימוסים ואומר אוקי סיימתי זה יעלה לך 130 ש"ח/.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים