עבור לתוכן

המפרט מוכן נשאר לי רק לבחור מארז!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אחרי הרבה התלבטויות ועם עזרה מהחברה בפורום מפרטים בניתי מפרט שאני שמח עליו. אני עדיין קצת מתלבט אם לשדרג חלקים מסויימים אבל אני יכול להגיד שהוא די מוכן.

להלן המפרט:

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪941[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H

מחיר: ₪527[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

מחיר: ₪237[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

מחיר: ₪408[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪525[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR With Boost

מחיר: ₪1796[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

מחיר: ₪104[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]רשתות:[/td][/tr][/table][table][tr][td]D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps

מחיר: ₪114[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪5661

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://www.tms.co.il/preview/spec/85djvqlu

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5548 ₪[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

הדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה המארז והספק, קראתי מלא מלא מלא ביקורות בימים האחרונים על מארזים שונים.

קראתי ביקורת מאוד חיובית על SILVERSTONE REDLINE וחשבתי ללכת עליו אבל ראיתי בפורום מתגובות של אנשים שהוא לא נחשב מאוד טוב.

מגוון המארזים בTMS די דל לצערי ואני קצת מתקשה לבחור אחד.

אני מאמין שאני צריך ספק 500W, אני די סגור על seasonic 520W S12ii אבל השארתי את האופציה פתוחה אם יש באנדל יותר משתלם.

ולגבי מארז חשוב לי שהוא ידע לקרר את החלקים כי אני גם בבאר שבע וחם שם ממש וחשוב לי שהוא ידע להתמודד עם אבק (מאותה סיבה). עכשיו אני ממש צריך את העזרה שלכם זה החלק היחיד שאני לא בטוח לגביו.

לא אכפת לי להשקיע יותר אבל כמו שאתם רואים אני לא מתכנן לעשות איזה OC או משהו כזה.

יאלה חברים תעזרו לבונה מפרטים במצוקה שנותר לו רק רכיב אחד במפרט...

פורסם

תקציב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים