עבור לתוכן

בזיון עם 3460, שעות לא מצליח למצוא דרייבר לכ.רשת אלחוטי (דרייבר גרסה קודמת עובד)

Featured Replies

פורסם

לילה... לכולם.

רכשתי לפני כמה ימים VOSTRO 3460, ואני כבר כמה שעות טובות מחפש באתר הרשמי שלהם דרייבר עובד :s07: .

כנראה שציפיתי ליותר מידי מחברה כמו DELL שיהיה דרייבר עובד באתר לכ.רשת אלחוטי :kopfpatsch: .

יש כמה דרייברים:

אחד באמצע התקנה מבקש שאני יפעיל שן כחולה, אבל לא משנה מה אני עושה הוא לא ממשיך אלה והאפשרות היחידה היא לבטל התקנה :nixweiss: .

השני פשוט נותן שגיאה בפתיחת קובץ של הZIP שלהם. (לא קשור לתוכנה שלי) הוא נפתח בעצמו.

זהו, מגניב....

פורסם

לא מבין מה הבעייה... יש לאחי את ה-3460 והדרייבר נמצא בקלות ועובד.

תכניס את ה-service tag שלך לאתר ההורדות של דל ותוריד את הדרייבר המתאים למערכת ההפעלה שלך.

פורסם
  • מחבר

GIL אני לא אידיוט, אני נכנסתי בדיוק בדרך הזאת והורדתי למערכת הפעלה.

יותר נכון לא היה ככה, בשביל להיכנס לאינטרנט אני הייתי צריך דרייבר שהייתי צריך להוריד מהאינטרנט :kopfpatsch: לכ.רשת.

מעניין מה אדם עם מחשב אחד עושה, אבל בסדר הורדתי את הדרייברים.

פשוט יש בעיה בהתקנה.

כמו שאמרתי מקודם, דרייבר ראשון בכלל לא עושה UNZIP לעצמו.

דרייבר שני נתקע על activate bluetooth using wireless switch.

Fn+F2 לא עוזר.

בביוס הם עובדים.

מגניב

פורסם
  • מחבר

גירסה קודמת את האמת לא ניסיתי.

עכשיו הבנתי מה הבעיה, הם הכניסו חומרה שונה בסדרה, לכן לא מתאים לי הדרייבר איפה שהוא נתקע על השן הכחולה.

הדרייבר שלא נפתח בכלל הבעיה שלו שהוא אמור לשקול 152MB אבל בפועל לא משנה באיזו דרך אני מוריד יורד רק 111MB.

ניסיתי דפדפנים שונים, דרך הDOWNLOAD שלהם ובדרך הרגילה כלום.

דיברתי עם תמיכה טכנית, נפנפו אותי, הסברתי שהבעיה בהורדה של הקובץ משהו לא תקין.

אמרו ש3 מחשבים שונים 2 רשתות שונות דפוקות ואני דפוק העיקר שאצלהם הכל נראה בסדר.

ברגע שאמרתי שיבדוק להוריד ולפתוח אותו כדאי שיראה שהוא לא יורד בגודל הנכון, קיבלתי סירוב, קיצור DELL איכזבו אותי.

דווקא בחרתי בחברה שהייתה אמורה להיות אמינה, אבל כנראה זה לא המצב.

פורסם
  • מחבר

לפי הConfigurations for your Vostro 3460

DELL WIRELESS 1704 802.11B/G/

בתמיכה טכנית אמרו לי שאני צריך DELL WIRELESS 1703 802.11B/G.

עכשיו אני מנסה גירסה קודמת אולי.... אולי יעזור >:(

פורסם
  • מחבר

אוקיי כ.רשת אלחוטי ובלוטוס הצלחתי באמת להתקין עם דרייבר מגרסה קודמת.

עכשיו לבעיה חדשה, לא מצליח להוריד תוכנה DigitalPersona לDELL שלי.

בתמיכה MY DELL DOWNLOADS אי אפשר להוריד כי הTAG שלי לא נתמך, אני חושב שבגלל שמערכת הגיע עם אובונטו.

למצוא ברשת לא הצלחתי... בנתיים מחכה לתשובה מהתמיכה שלהם.

די מתגבשת לי מחשבה שאני לא הולך לקנות ניידים של דל יותר. :-\ חבל ואני ציפיתי... כנראה שאסור לצפות שחומרה שיש לך במחשב ושילמת עליה כסף באמת תעבוד.

פורסם

אם המחשב בן פחות מ 14 ימים תחזיר אותו

פורסם

בתמיכה MY DELL DOWNLOADS אי אפשר להוריד כי הTAG שלי לא נתמך, אני חושב שבגלל שמערכת הגיע עם אובונטו.

מה הקשר בין האובונטו ל-tag של המחשב?

ה-tag מזהה את הדגם את הנייד שלך באתר של דל, ואם זה לא עובד כמו שצריך, אתה יכול פשוט לבחור את הדגם שלך בלי להזין אותו.

יש לי הרגשה שהנייד בסדר, ושאתה פשוט לא יודע לעבוד עם האתר של דל.

פורסם

את האמת נתקלתי בזמנו בבעיה דומה עם הדרייבר של הרשת האלחוטית בדל סטודיו 1525. לקח לי שעות למצוא משהו שהיה מוכן לעבוד.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר בין האובונטו ל-tag של המחשב?

ה-tag מזהה את הדגם את הנייד שלך באתר של דל, ואם זה לא עובד כמו שצריך, אתה יכול פשוט לבחור את הדגם שלך בלי להזין אותו.

יש לי הרגשה שהנייד בסדר, ושאתה פשוט לא יודע לעבוד עם האתר של דל.

הקשר מאוד פשוט MY DELL DOWNLOADS עושה זיהוי של הTAG, ורואה איזו תוכנות הגיעו עם המחשב.

אצלי הוא הגיע עם אובונטו ואין תוכנות, לכן מבחינתם כנראה אני לא צריך לקבל אפשרות להשתמש בתוכנות שמגיעים עם מערכת הפעלה אחרת.

אני מדבר על MY DELL DOWNLOADS ולא איפה שמורידים דרייברים, שם באמת אפשר פשוט להזין את הדגם במקרה עם הDigitalPersona אתה חייב להיכנס דרך MDD.

אגב לגבי המשפט האחרון, לא אמרתי שהנייד לא בסדר אמרתי שאני לא מרוצה מ"השירות" אפשר לקרוא לזה ככה. שאי אפשר להוריד דרייבר עובד כמו שצריך או תוכנה בשביל להפעיל חומרה ששילמת עליה כסף.

ag43, אתה לא לבד, אני לא מבין איך הם מרשים לעצמם פאשלות כאלו.

פורסם

במקרה יצא לי לדבר היום עם חבר שקנה מחשב בדיוק כזה, עם אובונטו והתקין עליו windows 8.

נראה לי שכל הדרייברים עבדו כמו שצריך, והוא רק שיבח את הנייד.

תנסה להתקין אפילו גרסת ניסיון של windows 8 ולבדוק אם הדרייבר יעבוד בה.

פורסם
  • מחבר

הדרייבר לWIN 7 לא יורד כמו שצריך.

ההורדה מסתיימת על 111MB והקובץ אמור להיות 152MB.

מי שרוצה מוזמן לנסות להוריד ולנסות לפתוח אותו, בהתחלה הוא עושה UNZIP ושם הוא נתקע.

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/Product/vostro-3460?driverId=KRXNR&osCode=W764&fileId=3080251513

DELL תומכת בדרייברים לWIN 7 אז מבחנתי אני לא רוצה לשדרג למערכת הפעלה הבאה בנתיים.

אני מבין טעויות כאלו קורות אין מה לעשות, אבל שמגיע לקוח ומסביר שיש בעיה בקובץ ושיבדקו אותו (סה"כ לעזור לעצמי ולהם) לאשים אותי בחוסר ידע וכו' ממש לא מקובל עלי. זו התנהגות חסרת אחריות והתחשבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים