עבור לתוכן

יציאה eSATAp בלוחות ASUS P8P67: היזהרו!

Featured Replies

פורסם

לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה.

הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור:

http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee

לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי:

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us

אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגעים הדרושים.

זה נכון, אמרו לי פה לבדוק את הנושא הזה ואני כן הלכתי לבדוק. במפרט של הלוח לא מופיע כמה וולט מוציא ה- eSATAp. היה די הגיוני פשוט להניח כי היציאה כן מספקת 12V כיוון שמדובר בלוח של מחשב נייח וגם אחד שהוא טוב (עוד גרסת ה-'PRO').

לא יודע למה ב-ASUS הם פשוט הרשו לעצמם 'לא לטרוח' ולא לספק מתח הזנה ראוי.

אז ראו הוזהרתם. אני לא יכול לדבר בשביל כל הלוחות מהסדרה אבל אם ב- P8P67 PRO אין 12 וולט - סביר מאוד להניח שזהו המצב גם בשאר הדגמים.

לא נורא, אני לא ממש מתבאס. מה שכן, אני עדיין צריך לחבר כוננים דרך ה-eSATA. אני יודע שיש מלא אנשים שעשו להם eSATAp מה שנקרא 'בקומבינה'. יש לי יציאה eSATA ולא חסרות לי יציאות USB. מה אני צריך לקנות ואיפה אפשר להשיג את זה?

תודה.

פורסם

גם אני רציתי לקנות את הכבל הזה בשביל לחבר כוננים ישירות. לא קניתי מאותה הסיבה- לא יודע אם לוח האם שלי נותן את המתח הדרוש. הלוח שלי הוא Gigabyte GA-X58A-UD7.

פורסם

לא נורא, אני לא ממש מתבאס. מה שכן, אני עדיין צריך לחבר כוננים דרך ה-eSATA. אני יודע שיש מלא אנשים שעשו להם eSATAp מה שנקרא 'בקומבינה'. יש לי יציאה eSATA ולא חסרות לי יציאות USB. מה אני צריך לקנות ואיפה אפשר להשיג את זה?

USB לא מוציא 12V, אלא 5V בלבד, אז לא בטוח שזה הכיוון.

פורסם
  • מחבר

גם לא USB3? הייתה לי הרגשה כזאת.... מה אפשר לעשות? למשוך כבל מהספק? אני צריך לחבר כוננים "גולמיים" וממש, אבל ממש לא בא לי לחבר עוד שנאי לשקע... 12 שקעים... כולם תפוסים... יש גבול.

פורסם

Very Important Notices to buyers:
* Our cable support both 5V & 12V, however pls check whether your PC support 12V output.
* If your PC support only 5V, then you can use only with 2.5" hard driver.
* If your pc support output of 12V, you can use with 2.5"/3.5" and 5.25" hard driver.
So if you are planing to use with 3.5" or 5.25" hard driver, pls check with your mainboard/PC support 12V output.
Because 5V output only work with 2.5" hard drivers.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ת'נקודה שלך...

אמרתי שבדקתי לפני הקנייה. במפרט של הלוח (באתר של אסוס) לא מופיע כמה וולט. הייתי צריך לערוך חיפוש יותר מעמיק ולא להסתמך רק על המוניטין של החברה. ישנם די הרבה אנשים שגם עשו את הטעות הזאת. אולי הנתון הזה קבור איפשהו במדריך למשתמש אך זה לא משנה. אנשים קונים לוח אם לפי מה שכתוב במפרט ששם היה צריך להופיע משהו כמו:( eSATAp (5V output only

איך שלא מסתכלים: אסוס יצאו פה לא בסדר.

פורסם

יכולת ליצור קשר עם התמיכה של אסוס והם היו חוזרים אליך מהר, לדעתי אסוס אינם אשמים במקרה זה, מיכוון שזה נתון דיי ברור שחיבור USB מוציא 5V, מה שלא רגיל זה חיבור שמוציא 12V ואת הנתון הזה צריך לבדוק.

פורסם

זו ברירת המחדל של היציאה הזו, אתה זה שמבקש את השונה. קח בחשבון שהיציאה הזו משמש גם כיציאת USB לכל דבר מה שלא היה מתאפשר אם המתח היה 12V. לשאלתך אתה יכול לקנות פנל קדמי עם כל החיבורים שאתה צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים