פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים התחלתי לימודים בפתוחה "מדעי המחשב וJAVA".עכשיו אני צריך להגיש מטלה עד מחר.עניתי בנתים על כ9 שאלות מתוך 20.אשמח אם תוכלו לעזור לי אם אחת השאלות.1. main(){ 2. Basicrobot karel = new BasicRobot(2,7,East,0); 3. karel.move(); 4. Karel.pickBeeper(); 5. karel.move() 6. karel.move() 7. karel.putBeeper(); 8. karel.turnLeft(); 9. karel.move(); 10. ruby.turnOf(); 11. }השאלה קטע קוד מכיל שגיאות קומפילציה שונות. אילו מבין השורות מכילות שגיאות?שורה 5,6,2,8,10 זה בטוח שגיאותבשורה הראשונה אני לא בטוח האם זה בסדר שאחרי main יש סוגרים.א . שורות 2, 3, 8 -שורה 8,2 תקיןב . שורות 1,2,3,4,10 - שורה 3,4 תקינותג . שורות 4,5,6,9 = שורה9,4 תקיןד . שורות 2,4,5,6,10= 4 תקיןה . בכל השורות יש שגיאות קומפילציהאז אני לא מצליח להבין את התשובה.זה משאיר לי רק את ה' אבל כן יש שורות שהן תקינות.++ אם זה לא המקום אני מתנצל מראש וזה לא יחזור על עצמו.
פורסם 2012 באוקטובר 2713 שנים חשוב שתזכור פרט אחד - ג'אווה (ורוב שפות התכנות) היא case sensitive, כלומר יש הבדל בין אותיות קטנות וגדולות. לדוגמה, move ו-Move הם שני דברים שונים (ככה שאם לדוגמה מוגדרת לך פונקציה בשם move ותנסה להפעיל את Move אז תהיה שגיאת קומפילציה).חוץ מזה, יש בכלל איפשהו הגדרה של BasicRobot?
פורסם 2012 באוקטובר 2713 שנים מחבר פתרתי את השאלה הזאת.הסתבכתי עכשיו בשאלה אחרת1. main(){2. RightTurner mickey = new RightTurner(7, 3, South, 0);3. mickey.move();4. if (mickey.frontIsClear()){5. mickey.move();6. }7. mickey.pickBeeper();8. if (mickey.frontIsBlocked()){9. ____________________;10. }11. mickey.move();12. mickey.putBeeper();13. mickey.turnRight();14. mickey.move();15. mickey.turnOff();16. }אני חושב שהבנתיאני יורד ל7,1 לוקח ביפר מסובב turnLeft הולך ל6,1 משתמש במחלקה RightTurner אני כותב mickey.turnRight מסתובב ימינה ונכבה.אני צודק?-----------כשכתוב4. if (mickey.frontIsClear()){5. mickey.move();6. }זה אומר שאם אני מקבל TRUE אז הוא נותן צעד אחד קדימה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.