עבור לתוכן

בבעיה- גור חתולים נטוש בגינה שלי

Featured Replies

פורסם

אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם.

הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה.

בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין)

אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם.

חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות.

אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמור. מה אפשר לעשות מפה הלאה? צער בעלי חיים לא עונים בשישי שבת, ואני לא מכיר מישהו שיוכל לטפל בו או לאמץ אותו.

אם למישהו יש רעיונות- i'm all ears, אם לא הייתי מוריד אותו מהפרגולה הוא כבר היה מת עד לרגע זה, אבל אם אני לא אמצא משהו לעשות זה גם יהיה המקרה בקרוב.

פורסם

אם מדובר בגור בן 3-4 שבועות אז הוא זקוק לטיפול אבל לא כזה סביב השעון.

ולכן עד שתמצא פתרון רצוי מאוד שתעזור לו. להלן מספר דברים ראשוניים:

1. מים - צלוחית מיים קטנה (שיוכל להגיע) תועיל מאוד. רצוי גם לבדוק מי יפעם מה מצבה ולהוסיף

2. מזון - לא חלב!! מזון רך יוכל מאוד להועיל לגורון. היות וכבר מאוחר ואני מעריכה שלא תוכל למצא חנויות שימכרו לך מזון גורים תוכל להכין ביצה קשה ולערבבה עם קצת גבינה רכה (רצוי בעלת אחוזי שומן גבוהים ככל שניתן ) או עם שמנת חמוצה ולתת לגורון.

3. לארגן לו מקום נעים, אם ניתן גם רך, להתכרבל בו.

4. לצלם אותו תמונות יפות ומושכות ככל הניתן ולהתחיל להפיץ - פייסבוק, מיילים, לוחות יד שניה למינהם (אם אני זוכרת נכון על דברים כאלה חלקם אינה גובים תשלום) וגם כאן. תמונות יעזרו למשוך אנשים.

בהצלחה לך

"כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם שלם.."

פורסם

לסדר לו מקום 'נוח' (כמו שעשית. מוגן מגשם ועם איזה סמרטוט של יקפא) בחוץ ולשים לו שם אוכל ומים. לגרש אותו מהבית כל פעם שהוא ינסה להכנס. הוא ילמד לגדול לחתול הרחוב הקשוח שהוא נועד להיות.

פורסם
  • מחבר

הייתי מסכים איתך אם הוא היה בן חודשיים ויותר, אבל הוא כרגע קטן יותר מכף הרגל שלי.

הכנתי לו קופסה מרופדת ומין אלתור מזון מ "מתכון" שמצאתי באינטרנט שכולל מים, סוכר, ביצה וקצת גבינה רכה. אני אנסה מחר להתקשר לאחד הארגונים כמו תנו לחיות לחיות, הבנתי שהם עובדים בשבת.

פורסם
  • מחבר

הוא נעלם מהקופסה, ואני גם לא שומע יותר יללות. כנראה אמא שלו מצאה אותו במיקום החדש ולקחה אותו. טוב שלא נגעתי בו ישירות ככה שלא נשאר עליו ריח זר.

פורסם

מקווה שזו אכן אימו ולא משהו אחר.

לפני כמה ימים ראיתי ברחוב גורון חתולים מת. עצוב :( .

פורסם

סחטיין על האכפתיות.

כייף לשמוע על מקרים אנושיים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

הפרגולה אצלי מוקפת מ 3 צדדים- 2 צדדים קירות, צד שלישי התריס של היציאה לגינה. יש לו רק כיוון אחד ללכת אליו, ואת הכיוון הזה אני רואה היטב מהחלון+שומע אם מישהו או משהו היה הולך על הדשא...

בכל מקרה, הוא לא יכול לצאת מתחום הבית שלי לבד, הכל מגודר. אני אבדוק עוד מעט שהוא לא באיזו פינה ליד הבית.

פורסם
646.jpg
פורסם

הפרגולה אצלי מוקפת מ 3 צדדים- 2 צדדים קירות, צד שלישי התריס של היציאה לגינה. יש לו רק כיוון אחד ללכת אליו, ואת הכיוון הזה אני רואה היטב מהחלון+שומע אם מישהו או משהו היה הולך על הדשא...

בכל מקרה, הוא לא יכול לצאת מתחום הבית שלי לבד, הכל מגודר. אני אבדוק עוד מעט שהוא לא באיזו פינה ליד הבית.

אם כך כנראה המצב יחסית טוב.

מקווה שתמצא אותו ואם לא שאכן אמו היא זו שמצאה ולקחה אותו.

העובדה שנזהרת שלא לגעת בו גם היא מאוד מעודדת. :xyxthumbs:

אשמח לעדכונים בנושא.

פורסם

מקווה שחייזרים לא חטפו אותו.

וכל הכבוד, לא הרבה (לצערי) היו נוהגים כך.

פורסם

כולם יודעים שחייזרים משחיטים פרות ומשאירים מעגלי תבואה.

גורי חתולים אינם בתפריט שלהם - כנראה גם להם הגורים מפריעים לישון.

ואכן, יפה מצידו שנהג באנושיות. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הגור והאמא ביחד, התנחלו ביחידת דיור שנמצאת באמצע בניה בבית שמולי, אתם יכולים לישון בשלווה הלילה.

פורסם

646.jpg

1+

כיף לשמוע שהכל הסתדר והאמא מצאה אותו! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים