עבור לתוכן

סלקום לא מוכנים לשחרר אותי ואת בעלי מההתחייבות של הקיבוץ

Featured Replies

פורסם

זה לא בדיוק נכון, הסכם יש לכבד.

כמו שאתה קונה רכב ומשלם מקדמה ואת הX שנותר סוכם שתפרוס ל60 תש בחזוה חתום מול חברה.

אתה לא מצפה שיום למחרת שילום המקדמה תצטרך לשלם סתם ככה 3X וב10 תש נכון?

הם עשו הסכם שהיה מן הסתם משתלם לו באותה תקופה אחרת הוא לא היה עושה את זה.

עכשיו אחרי תקופה של זמן לא נראה להם אז לבטל הסכם בלי לשלם שום קנס?

• תגובות 58
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש סיבה לזה שביטלו את הקנסות המופרכים האלו. החוזה הוא דרקוני. נקודה.

פורסם

הסיבה שביטלו זה כדי להגדיל את התחרות.

זה מצחיק אנשים בוכים לפעמים בגלל 20 שקל הבדל בין חברות תקשרות.

החוזה חשמל שלך לא דרקוני? המים? ארנונה?

והכי אבל הכי המשכנתא?

למה את כל עעלו לא ביטלו?

בן אדם תמיד ירצה מה שטוב לו בלי לחשוב מסביב הרבה. זה המצב כאן.

פורסם

יש קשר כלשהו בין סכום עסקה לסכום ביטול. בחוזה (הסטנדרטי כן?) שהיה לי סכום הביטול היה גבוה מסכום החוזה עד תומו. זו דרקוניות.

פורסם

למה חתמת?...

פורסם

דווקא אצל סלקום הלקוחות הם כמו קיבוץ- על אחד לוקח לפי צורכו, וכל אחד משלם לפי מיטב כוחו :silly:

פורסם

תפסיק להיתמם.

זה לא תמימות זה הישראלי הממוצא שמוצאי אותי מדעתי.

למה אתה חושב שאם חתמת על עיסקה לקבל קוב של מים ב5 שקל וחתמת חוזה מול חברת המים ל10 שנים עם התחייבות.

אם אחרי 5 שנים חברת המים יוצאת במבצע לכולם ב1 שקל לכל קוב מים.

למה נראה לך שהיא צריכה "לוותר" לך , לבטל לך את ההתחייבות?

כי אתה רוצה?

נו באמת..

פורסם

היא צריכה לתת קנס שפוי כמו בשאר המשק. שים לב שאני לא מתלונן על המחירים המופקעים כאן, אני מתלונן על הכבילה הדרקונית.

פורסם

למה חתמת?...

חתיכת דמגוג בגרוש. כל הדוגמאות שלך (פרט לזו שהוספת בינתיים) נוגעות למקרים בהם הלקוח קיבל מוצר ועדיין לא שילם עליו במלואו, בעוד שמה שהחברה שלך מציעה זה שירות עתידי. אם מכרתם ללקוח מכשיר במחיר מוזל במסגרת ההתחייבות, ניחא שיהיה קנס - שיוגבל לשארית העלות של המכשיר. מה שאתה בעצם טוען הוא שעל הלקוח לפצות אתכם על ההפרש בין מחיר החבילה שמכרתם לו אז למחיר החבילה שתוכלו למכור ללקוח חדש שיבוא במקומו כיום (וגם אז, פי כמה וכמה, אלא אם הפרש מחירי החבילות עומד על כמאה ש"ח בחודש). בקיצור, בזמנו עשקתם את הלקוחות, ומבחינתכם עליהם לפצותכם על כך שיותר לא תצליחו.

אתה חזיר, וחזירים - סופם שחיטה. אנחנו לא ברברים, אז השחיטה תהיה מטאפורית בלבד (עדיין לא החלטתי האם אני מצר על כך או לא). בכל מקרה, סופן של חברות כמו זו בה אתה עובד בוא יבוא, ואני מקווה שאחרי שתפוטר, כל מעסיק פוטנציאלי עתידי שיראה את קורות החיים שלך ייזכר באותו רגע במרורים שהוא אכל מחברת הסלולר שלו ויזרוק אותך לכל הרוחות.

פורסם

היא צריכה לתת קנס שפוי כמו בשאר המשק. שים לב שאני לא מתלונן על המחירים המופקעים כאן, אני מתלונן על הכבילה הדרקונית.

כמה עולה לבטל חוזה הסכם דברים לרכישת דירה?...

שים לב ,כבילה קיימת בהמון חוזים זה המהות של חוזה.

דרקונית או לא ,זה די עניין סובייקטיבי.

חתיכת דמגוג בגרוש. כל הדוגמאות שלך (פרט לזו שהוספת בינתיים) נוגעות למקרים בהם הלקוח קיבל מוצר ועדיין לא שילם עליו במלואו, בעוד שמה שהחברה שלך מציעה זה שירות עתידי. אם מכרתם ללקוח מכשיר במחיר מוזל במסגרת ההתחייבות, ניחא שיהיה קנס - שיוגבל לשארית העלות של המכשיר. מה שאתה בעצם טוען הוא שעל הלקוח לפצות אתכם על ההפרש בין מחיר החבילה שמכרתם לו אז למחיר החבילה שתוכלו למכור ללקוח חדש שיבוא במקומו כיום (וגם אז, פי כמה וכמה, אלא אם הפרש מחירי החבילות עומד על כמאה ש"ח בחודש). בקיצור, בזמנו עשקתם את הלקוחות, ומבחינתכם עליהם לפצותכם על כך שיותר לא תצליחו.

אתה חזיר, וחזירים - סופם שחיטה. אנחנו לא ברברים, אז השחיטה תהיה מטאפורית בלבד (עדיין לא החלטתי האם אני מצר על כך או לא). בכל מקרה, סופן של חברות כמו זו בה אתה עובד בוא יבוא, ואני מקווה שאחרי שתפוטר, כל מעסיק פוטנציאלי עתידי שיראה את קורות החיים שלך ייזכר באותו רגע במרורים שהוא אכל מחברת הסלולר שלו ויזרוק אותך לכל הרוחות.

תלמד לדבר יתייחסו אליך.

פורסם

זה לא תמימות זה הישראלי הממוצא שמוצאי אותי מדעתי.

למה אתה חושב שאם חתמת על עיסקה לקבל קוב של מים ב5 שקל וחתמת חוזה מול חברת המים ל10 שנים עם התחייבות.

אם אחרי 5 שנים חברת המים יוצאת במבצע לכולם ב1 שקל לכל קוב מים.

למה נראה לך שהיא צריכה "לוותר" לך , לבטל לך את ההתחייבות?

כי אתה רוצה?

נו באמת..

אתה עובד בפלאפון או בעל מניות שם? (או שאולי סתם דביל?)

מים וחשמל הם שירותים חיוניים הנמצאים בפיקוח של המדינה, בפרט המחיר - מחיר קבוע ואחיד לכולם. אין משמעות להתחייבות, כי אין מתחרים. אלו לא חברות פרטיות המחלקות דיווידנדים, ובאופן תיאורטי גם השכר שם אמור להמצא בפיקוח של המדינה (שמתרשלת בתפקידה).

עד לא מזמן, חברות הסלולר (הנמצאות בידיים פרטיות), המשווקות מוצר חיוני (באופן יחסי), היוו קרטל ועשקו את הלקוחות במחירים, בחוזים, ובמה לא.

בא כחלון והראה להם מאיפה הדג משתין (בכל הנוגע ללקוחות פרטיים). ברגע שההתחייבויות של הלקוחות העסקיים יפוגו, ועם קצת מזל - מישהו מהטייקונים שעשק אותנו במשך שנים יפסיד את המכנסיים.

פורסם

היא צריכה לתת קנס שפוי כמו בשאר המשק.

פורסם

אתה עובד בפלאפון או בעל מניות שם? (או שאולי סתם דביל?)

מים וחשמל הם שירותים חיוניים הנמצאים בפיקוח של המדינה, בפרט המחיר - מחיר קבוע ואחיד לכולם. אין משמעות להתחייבות, כי אין מתחרים. אלו לא חברות פרטיות המחלקות דיווידנדים, ובאופן תיאורטי גם השכר שם אמור להמצא בפיקוח של המדינה (שמתרשלת בתפקידה).

עד לא מזמן, חברות הסלולר (הנמצאות בידיים פרטיות), המשווקות מוצר חיוני (באופן יחסי), היוו קרטל ועשקו את הלקוחות במחירים, בחוזים, ובמה לא.

בא כחלון והראה להם מאיפה הדג משתין (בכל הנוגע ללקוחות פרטיים). ברגע שההתחייבויות של הלקוחות העסקיים יפוגו, ועם קצת מזל - מישהו מהטייקונים שעשק אותנו במשך שנים יפסיד את המכנסיים.

מעניין מה הגיל והIQ הממוצע של המגיבים כאן.

המים הם דוגמא(למדת בבית ספר ישראלי נכון, אז כנראה אתה אמור לדעת מה זה ...) לעיסקה(שוב, דוגמא, לא משנה איזו עיסקה אתה עושה).

בה אתה מסכם תנאים ואחרי זה על דעתך בא לדרישות לעסק(שוב לא משנה איזה עסק כי זו רק דוגמא) ובא לך לבטל את העיסקה בלי לשלם את מה שאתה התחייבת לשלם במידה ואתה מבטל העיסקה.

אני לא בעל מניות בחברת בזק. אני עובד חברה.

פורסם

הויכוח שלכם הוא ויכוח סרק שלא בדיוק תורם לדיון. מעבר לעובדה שנציג פלאפון מביא דוגמאות לא הכי נכונות, הטענה הבסיסית שלו

נכונה, אני מכיר בעיה דומה מחבר מאוד קרוב שגר גם כן בקיבוץ במרכז הארץ, אשתו במסלול מיוחד שלפני כשנה וחצי היה חלום רטוב

של לא מעט גולשים כאן בפורום, ולאחר כניסת החברות החדשות נשמע כמו חלום בלהות, וגם במקרה שלה אי אפשר לצאת מהמסלול

הזה ...

כמו כן, יש עוד כמה מקרים כאלה - חוזים של מקומות עבודה וכאלה, כשבכל המקרים המכנה המשותף הוא לקוח עסקי, אז כמו שאמרו

לפותחת הדיון, לצערנו בשלב זה החוקים החדשים בתחום הסלולר לא עוזרים לך ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים