עבור לתוכן

לימודי תוכנה

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500

התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה

ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי

בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80

מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

פורסם

לא ללמוד תוכנה, זה בטוח.

פורסם

קשה + לא מעניין זה שילוב גרוע.

להמשיך ללמוד תוכנה לא הייתי ממליץ לך.

אם תפרט קצת יותר למה הלכת לכיוון הזה ומה כן מעניין אותך אולי לאנשים כאן יהיו הצעות מעניינות בשבילך

פורסם
  • מחבר

בהתחלה רציתי ללמוד מהנדס חשמל ואלקטרוניקה אחרכך הבנתי שאין בזה כסף אז הלכתי לתוכנה

אני לא יודע כלכך מה מעניין אותי הבעיה שאני רוצה להתחיל ללמוד השנה אז הלכתי לזה

אני מחפש משהו שיעניין אותי+יכניס כסף למשל אני לא רוצה לעשות תואר בפילסופיה כי אין בזה כסף

רפואה בכלל אני לא מתאים..

מה הייתם עושים

פורסם

אני הייתי משקיע אלפייה והולך לאבחון מקצועי.

אז תלמד תוכנה\חשמל(שדווקא כן יש בזה כסף) ותגיע לעבודה אבל תסבול כל יום..תאמין לי זה לא שווה את זה.

לך ללמוד רתכות - מלא כסף(מחסור בעובדים) ולא צריך להתאמץ בלימודים

פורסם

בהתחלה רציתי ללמוד מהנדס חשמל ואלקטרוניקה אחרכך הבנתי שאין בזה כסף אז הלכתי לתוכנה

אני לא יודע כלכך מה מעניין אותי הבעיה שאני רוצה להתחיל ללמוד השנה אז הלכתי לזה

אני מחפש משהו שיעניין אותי+יכניס כסף למשל אני לא רוצה לעשות תואר בפילסופיה כי אין בזה כסף

רפואה בכלל אני לא מתאים..

מה הייתם עושים

מהנדסי חשמל הם שיאני השכר במגזר הפרטי (ללא ניסיון) אז אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שאין שם כסף.

לא רוצה לבאס אותך אבל עם 500 בפסיכו הייתי מנסה ללמוד משהו יותר טכני כי המתמטיקות בתארים המדויקים כנראה לא יגרמו לך הנאה מרובה.

פורסם
  • מחבר

שאתה אומר טכני אתה מתכוון למשהו עם הידיים כמו חוותכות וספרות כאלה או משהו יותר קל כמו משאבי אנוש מנהל עסקים ודומה...

פורסם

התכוונתי לכיוון של הנדסאי או תעודות הכשרה למיניהן.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לעשות מנהל עסקים או מנהל וכלכלה ולהיכנס לעבוד בבבנק?

פורסם

רתכות/בניין/תפתח פיצוציה סחטיין על הנסיון אבל בכנות אין לך סיכוי.

פורסם

אתה יכול ללכת לעבוד בבנק בתור פקיד ולהתקדם משם ואז אם יילך לך טוב תוכל לעשות תואר בזמן העבודה(במנהל עסקים ודומיו).

פורסם

רתכות/בניין/תפתח פיצוציה סחטיין על הנסיון אבל בכנות אין לך סיכוי.

ואתה גאון עולם איינשטין הבא צריך לדווח לאוניברסיטה על הנכס שאבד להם :facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם

רתך זה לא עבודה מסוכנת בגלל הגזים שנוצרים בריתוך?

פורסם

על אילו גזים אתה מדבר? רוב הריתוכים נעשים עם ברזל שעובר בו זרם גבוה והוא יוצר קשת עם מתכת אחרת ונמס.

עריכה: אכן יש שם גז שמונע חימצון אין לי מושג עד כמה הוא מסוכן(ממה שהבנתי זה בדר"כ פחמן דו חמצני והוא לא כל כך נורא).

פורסם

מתוך ויקיפדיה

הרתכים חשופים בעבודתם גם לגזים רעילים וחלקיקים מזיקים. בעבודות ריתוך שונות נוצר עשן ובו סוגים שונים של תחמוצותמתכת, שחשיפה אליו עלולה לגרום לקדחת המתכות. רעילות האדים עומדת ביחס הפוך לגודל החלקיקים: ככל שהחלקיקים קטנים יותר גוברת הסכנה. בנוסף, חלק מהתהליכים גורמים להשתחררות גזים דוגמת פחמן דו-חמצני ואוזון שעלולים להסב נזק בהיעדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים